5 enkla sätt att spara pengar runt huset

Om du kör ett hushåll du vet hur mycket det kan kosta. Men oroa dig inte, det är inte all dysterhet och doom, kan du spara lite pengar runt huset. Kolla in dessa fem enkla sätt.

5 enkla sätt att spara pengar runt huset

Ett. Köp i bulk

Varje kvinna vet att köpa vissa saker i bulk kan ha en mycket positiv inverkan på din ekonomi. Naturligtvis, du kan inte köpa allt i lösvikt, men du kan, och du bör köpa saker du behöver och använder varje dag, toalettpapper, duschgel, schampo, tvål och sånt. Du kommer att behöva och använda dem så du kan lika gärna spara lite pengar på att köpa dem. Se upp för kvalitet dock, eftersom vissa saker i bulk inte verkligen löna sig om kvaliteten är riktigt dålig.

2. Köp på försäljning

Detta är ett bra sätt att spara lite pengar runt huset, särskilt om du kan spåra försäljningen. Kolla in ett par stora butiker katalog och se vilka objekt som är till försäljning, var och även hur långt bort viss butik är från ditt hus. Du har inte gjort någonting om du spenderar 15 $ mer på gas för att spara 3 $ på skinka.

Var mycket försiktig när du köper mat till försäljning, eftersom det ibland butiker saluförs livsmedel som är mycket nära sitt utgångsdatum. Kontrollera alltid utgångsdatum. Du vill inte köpa något du senare kommer att kasta bort eftersom det har gått ut. Oavsett hur mycket mindre du betalat för det, det är bara pengar i sjön om du inte använder den. En annan mycket viktig sak är att inte köpa något bara för att det är på rea, köp den bara om du verkligen behöver det.

Tre. Cook

Ett av de bästa sätten att spara lite pengar runt huset är att laga din mat i stället för att beställa ut eller att äta ute på en restaurang. Läs artiklar om hur man sparar pengar på livsmedel och om stora pengar att spara recept. Matlagning kommer inte bara spara pengar, men det kommer också att ge en fin, frisk, hemlagad måltid för din family.You inte behöver oroa sig för vad det är som du äter eftersom du vet exakt vad ingredienserna är i din maträtt.

4. Sök hjälp

För att spara lite pengar runt huset, måste du lära dig att be om hjälp när du behöver det. Och jag menar inte hyra hjälp, menar jag ber om det. Inte hyra en barnvakt. Om dina föräldrar eller inlaws bor nära ditt hus, be dem att vara barnvakt dina barn istället. De kommer att vara glada att spendera lite tid med sina barnbarn och du kommer att spara de pengar du skulle ha spenderat på en babysitter.

Handeln gynnar med dina grannar, barnvakt sina barn och har dem barnvakt din, eller be dem att fixa något runt ditt hus i gengäld. Bara se upp för de människor som tror att de kan fixa något, men sluta göra en större oreda. Du kan sluta med att anlita en professionell och betala mer än kostnaden för den ursprungliga skadan.

Fem. Gör nya saker av gamla

Detta gäller särskilt för kläder och möbler. Visst, ibland, somethings är precis bortom reparation, men ibland kan man fixa saker istället för att köpa nya. Om du har en skjorta som är helt ny men det är inte "i" något mer, försök att sy en intressant detalj på det och göra det vackrare. Re-klä ​​den gamla soffan istället för att köpa en ny. Det kommer att kosta mycket mindre och soffan kommer att se ut som nya.

Det finns många sätt att spara pengar runt huset. Du behöver bara lägga en tanke på det och låta fantasin flöda. Jag slår vad om att du kan komma med några bra idéer.

Känn dig fri att dela dem.

Aktuella artiklar