5 fantastiska kökstillbehör du måste ha

Köket har alltid varit en inspirerande plats för inredningsarkitekter och de har alltid försökt att slå varandra i att ge bästa designer och tillbehör för denna del av huset. Här är fem fantastiska designade produkter som du inte får missa!

5 fantastiska kökstillbehör du måste ha

Det spelar ingen roll om du tillbringar mycket tid i köket eller inte - vissa designers erbjuder vi produkter så coolt att du bara måste ha dem! Och om du inte är befälhavare kök färdigheter, kommer dessa bitar gör definitivt upp för det!

Ett. GÅ bestick av ding3000 för konstantin Slawinski

Denna fantastiska bestick är inte bara ett kök verktyg och ett konstverk, men också ger en bra introduktion till måltiden. Det finns ett förenande mekanism som är på samma gång ett pussel du måste fylla i för att kunna skilja de element och använda dem. Måltiden kommer som en belöning för att hantera de utmaningar och känns definitivt godare!

2. Salt och pepparkvarn från Karim Rashid för segment

En igenkännbar design av en av världens främsta designers kan nu vara en del av ditt kök! Denna rundade kvarn är formad så att den naturligt passar mänskliga händer och sin rena design gör det möjligt att matcha det med någon form av inredning. Du kan framhäva den skulpturala karaktär formulär med lämplig belysning och du kan även göra det den centrala delen av ditt kök, särskilt om alla andra faktorer är kubisk.

Tre. Magiska bunny tandpetare innehavaren av Giovannoni stefano för Alessi

Du måste alltid ha dina tandpetare runt matbordet, men det kan ibland bli riktigt pinsamt när du måste använda dem. Inga fler bekymmer - Magic Bunny är utformad så att den vaknar barnet i ens den strängaste av människor. Det visar styrkan i konstruktionen för att förändra hur vi ser på saker som det visar förlägenhet i spel.

4. Cake cutter och server av maria kirijervi för Magisso

Denna eleganta verktyg kommer att göra dina ansträngningar med tårta skära och servering gå bort! Den finns i flera färger och passar in med olika typer av kök dekoration. Det kommer också att vara ett vackert tillskott till dukningen.

Fem. Rena komachi knivar av Kai

Bring färgar till ditt kök och leende på läpparna när du gör dina sysslor! Rena Komachi knivar är en av de mest charmerande kökstillbehör ute. Med söta detaljer och ljusa färger, de gör din tid i köket roligt och intressant.

Aktuella artiklar