5 idéer för att organisera ditt sovrum romantiskt

Är du trött på vardagen? Vill du göra något annorlunda i ditt hem? Jag har tips på hur man organiserar ditt sovrum och göra det till en perfekt plats för kärlek att göra. Vill du veta hur? Vare sig du gillar det att vara en permanent lösning, eller bara en tillfällig en, följ dessa enkla steg.

5 idéer för att organisera ditt sovrum romantiskt

Ett. Ut med TV

Nej, jag skämtar inte. Det första du måste göra om du vill organisera ditt sovrum på ett romantiskt sätt är att få TV ut ur sovrummet. Och ja, jag vet, du gillar att gosa tillsammans och titta på tv, men du kan göra samma sak på soffan i vardagsrummet. Och det är ännu bättre på det sättet, eftersom soffan är mindre och du kommer att vara närmare varandra. När du går in i sovrummet är det romantik tid, så igen - INGEN TV!

2. Ut med böckerna

Läsning är inte bara bra, det är bra och vi alla är överens om det, men det kan också vara en riktig romans mördare. Jag menar tänk på det, skulle du hellre se din man all seriös läsa en bok, eller väntar på dig att komma till sängen. Oavsett om du bara kommer att gosa, eller bara prata, eller det kommer att leda till en stor kärlek att göra, kommer du säkert ett steg närmare den utan böcker i sovrummet. Och inte få mig fel - läs så mycket du kan, bara inte i sovrummet.

Tre. Justera ljus

Vi är alla oftast mer i en romantisk stämning när vi är i mörker, eller åtminstone i ett rum med dämpad belysning. Så, gör det mörkare. Se till att du stänger mörkarna, eller om du inte har dem, köpa några tjockare draperier.

Du kan tända några ljus om du vill, de gör alltid en speciell atmosfär, bara vara försiktiga, de är också en potentiell brandfara. Du kan också lämna rummet i totalt mörker och sedan engagera sig i att ha sex. Lita på mig, det faktum att du inte kan se varandra och du kan bara lita på beröring, kommer att ge en helt ny dimension till kärlek att göra.

4. Ta romantiska dofter i

Många människor utlöses av doft, så om du är en av dem, se till att du har rätt dofter i ditt sovrum. Du kan använda doftljus, eller pinnar, eller bara luftrenare, vad som fungerar bäst för dig, men välj de dofter som för romantik.

Glöm citron och apelsin, trots att de är stora, de är mer att arbeta än romantik dofter. Prova något nytt, som jasmin, ylang ylang och kanel, något som kommer att få dig att känna dig avslappnad och redo för lite romantik. Se till att de luktar passar din partner också - till exempel flickor älskar vanligtvis lavendel, medan killarna vanligtvis hatar det.

Fem. Sätt lite romantisk musik på

Den sista, men absolut inte minst, och kanske det viktigaste när du försöker organisera ditt sovrum romantiskt, är att lägga lite romantisk musik. Nu är det musiksmak olika för varje individ, så du måste bestämma själv vad romantisk musik är.

Om du och din partner har varit tillsammans under en lång tid, vet du säkert vilken typ av musik ni båda gillar, och det kommer inte vara svårt att hitta romantisk musik. Om du bara lära känna varandra, försöka ta reda på musiksmak för din nya pojkvän, och om det är inte riktigt samma sak som din, prova att gå för något neutralt. Inte sätta på något som du vet att han kommer att hata oavsett hur mycket du kan älska det. Hitta en gemensam grund, något som kommer att göra dig både trivs och ta in romantiska känslor.

Du ser, organisera ditt sovrum romantiskt är inte så svårt. Du behöver bara sätta i en liten ansträngning, och du kan vinna en hel del. När allt, vill vi alla våra killar att vara mer romantiskt, men vi kan inte alltid förvänta sig att göra allt arbete. Och vem vet, kanske din partner kommer att älska ditt nya sovrum och det kommer att uppmuntra honom att vara mer romantiskt, och inget arbete är för hårt för att åstadkomma något sådant, eller hur?

Aktuella artiklar