5 roliga drinkar att göra

Tjejer gillar cocktails, det vet vi alla. Men visste du att göra dem kan vara lika kul som att dricka dem? Ärligt talat, när du har provat att göra dina egna drinkar du kommer aldrig att låta någon annan ta det roliga ifrån dig. Oavsett om du vill ha en tjejkväll med dina vänner, eller du vill ha en passionerad natt med din partner, vi ger dig 5 mest roliga drinkar att göra.

5 roliga drinkar att göra

Ett. Mojitos

Mojitos är förmodligen den mest populära sommar cocktail i världen. Både killar och tjejer älskar dem, eftersom de är mycket uppfriskande. Och det är ganska lätt att göra dem själv.

Du behöver bara: lite limejuice, vit rom, kolsyrat vatten, färsk mynta och isbitar. Ta ett högt glas och krossa mynta blad för att få saften ur dem. Lägg limejuice, rom och mousserande vatten och dekorera med färska myntablad.

Jag tror inte att det kan bli enklare än så och du kan aldrig vara fel med mojitos, eftersom verkligen alla gillar dem. Kom bara ihåg att även om de är uppfriskande, det är alkohol inne, så har inte alltför många av dem.

2. Bellini champagne

Detta är en mycket populär dryck bland flickor och det finns en bra anledning till det. Bellini champagne är en läcker drink. Om du vill göra det själv behöver du en halv flaska champagne, färska jordgubbar och några jordgubbar likör.

Gör en jordgubbe pasta genom att sätta jordgubbar och jordgubbar likör i en mixer. Blanda tills det blir en tjock smet. Om dina jordgubbar inte är mogna nog, tillsätt lite socker i mixen. Blanda champagne med jordgubbar pastan och voilá - där är din hemgjorda Bellini champagne. Enkelt och läckert.

Tre. Flera orgasmer

Om du vill ha en drink som kommer att värma upp stämningen mellan dig och din partner, försök multipla orgasmer, eftersom detta är mer än bara en rolig drink att göra. Du behöver: 4cl vodka, 4cl av Kahlua likör, 4cl Amaretto likör, 4cl av vispgrädde, isbitar och lite riven muskot.

Sätt isbitar i en shaker och tillsätt alla ingredienser utom muskot. Skaka kraftigt tills allt blandar sig väl och häll i kylda glas. Strö över riven muskot och njuta av en perfekt drink.

4. Duktig flicka


Detta är en perfekt cocktail för tjejkväll. Bjud in dina vänner över och gör denna cocktail. Du kommer säkert att ha en bra kväll, bara se till att komma ihåg att detta är en stark dryck, så spela sanning eller konsekvens är kanske inte den bästa idén efter att du har druckit ett par av dessa.

Du behöver: 6cl av konjak, 2cl av vit mint likör, 2cl av vermouth och isbitar. Lägg alla ingredienser i en shaker och skaka väl. Sila blandningen och häll i cocktail glas.

Fem. La bomba

La Bomba är en stor cocktail och en mycket rolig drink att göra. Om du bestämmer dig för att prova det, behöver du: 8cl av gyllene tequila, 4cl av apelsin likör, 10 cl av ananasjuice, 10 cl apelsinjuice, 4 tsk grenadin granatäpple sockerlag och isbitar.

Sätt isen i shakern och häll alla övriga ingredienser utom Grenadine över. Skaka kraftigt. Doppa kanten av er cocktailglas i socker och häll cocktail i. Till slut häller grenadin direkt i cocktailglas och garnera med en skiva citron eller apelsin.

Göra dina egna drinkar kan vara mycket roligt, så se till att du prova dessa 5 roliga recept för drycker som vi har gett dig. Cheers!

Aktuella artiklar