5 sätt att göra ditt hem mysigt för hösten

Slutligen är det höst - vår sommar febern har avvecklats och det är dags för överdimensionerade sticka tröjor, varm kakao och patchar pumpa! Din inredning från förra säsongen kan vara ute lite sliten och trött nu - så här är några tips på uppfriskande din plats, oavsett storlek, och gör det varmt och inbjudande att ta in på säsongen.

5 sätt att göra ditt hem mysigt för hösten

Ett. Ta hösten färger inuti!

Med hösten kommer stimulerande färg och bladverk som gör den här säsongen unika. Låt den här tiden på året inspirera dig att använda dessa naturliga färger till din fördel! Apelsiner, röda, gula och mörka bruna när de används strategiskt, kan vara harmonisk. Kolla in denna modernt vardagsrum:; det roliga orange / vita vaser och kuddar tillsammans med den mysiga filten är alla subtila naturliga inslag. De psykedeliska affischer är genom affischformgivare Yann Legendre.

Ta naturen in på ett annat sätt: deck ditt hem med vackra kransar och blommor / blad arrangemang! Dessa är bra för att lägga pops av levande färger runt huset, samtidigt lägga till en rustik charm. Denna display är lätt att uppnå och skulle se bra ut på en post bordet.

Dessa vackra center bitar är perfekta fyllmedel för dessa tomma utrymmen på din matbordet, ger det en underbar finish.

2. Metaller

När du tänker på metaller, kanske du tänker kalla, hårda, och inte precis "mysigt." Men precis det motsatta är sant! Inslag av brons, silver och guld kan ge ditt hem den varma känslan. Byta din super ljusa sommar-y vaser och bitar vägg med strukturerade skulpturala objekt, kommer att lägga karaktär och elegans till ditt hem som besökare ett noga med att märka!

Detta speciellt säsongsbetonade höst tabell presenterar en pumpa kvicksilver glas! Det tillför glam och glans till denna rustika landskapet. Den bästa delen är bekvämlighet: när säsongen är över, kan du alltid spara den och använda den igen nästa år!

Tre. Stickat 'n Things

Minns de överdimensionerade tröjor nämnts tidigare? Tja, vad kan vara bättre att värma upp ditt hem än att faktiskt klä upp det i stickat också? Ta din mysigaste stickad filt och kasta den över din loveseat för ett ögonblick ombonad känsla. Om du har mörka trägolv, lägga till en rolig, kontrasterande luddig matta! Detta ger textur och djup till ditt utrymme.

Jag är absolut förälskad i detta rum utformats med varor från Bynord s Höst / Vinter katalog, det gör att du känner oförklarligt behov av att gå i ide. LOVE!

4. Ljus

Belysning verkligen gör en skillnad i hur ett rum upplevs, och den allmänna "mood" vi får från att vara i det. När ett utrymme inte har rätt belysning för att matcha detta humör, det spelar ingen roll hur mysigt och svalt möbler och dekorationer är - det bara inte kommer att komma tillsammans för dig. Dagarna blir kortare och kortare eftersom denna säsongen rullar in, belysning är viktigt.

Alternativ för belysning av ditt utrymme är oändliga - om din personliga stil är en av modern elegans eller av klassiska antiken, finns det säkert vara något för dig. Ljus passar in i någon av dessa stilar! Den naturliga utstrålning, värme och lugn som stearinljus sätta i ett rum är helt enastående!

Doftljus tillför en viktig säsong elementet och hemtrevnad faktor. I en anda av hösten, kolla in dessa underbara pumpa doftljus från NEST dofter kallas Pumpkin Chai! De skapar en "mysig höst atmosfär" för alla hem. Kärlek, kärlek, kärlek!

Fem. Pumpor, schmumpkins

På tal om pumpa chai... vad är hösten utan pumpor? Det finns legioner av kreativa sätt du kan använda denna mångsidiga, kalebass formad frukt (ja, frukt) att sätta mysiga sista handen på ditt hem. De är perfekta för mer än bara paj, kan du dekorera din mantel med dem, rada upp dem utanför din dörr, och använda dem som delar bord center! En liten cirkel kan inte skada, men.

Här är ett par DIY-projekt som vi är kär i den här säsongen från design bloggare Sibylle av ' Funkytime ':

Ombre pumpor! Detta är ett enkelt, roligt DIY som förvandlar din blah-pumpor i söta små kalebasser. Färgen ger dem personlighet, och gör dem helt annorlunda än vad du normalt ser. Nämnde jag att de är söta?

Jag slår vad om du undrar, "hur är det ens möjligt?" Processen kallas "decoupaging," känd som en form av utsmyckning gjort på ett objekt genom limning utskärningar på ett skickligt sätt och försegla dem med lacker tills urskärningen har en målad på utseende. Tekniken används vanligtvis på lådor och små möbler, men här är det som används på en pumpa! Descoupaged pumpor är ett perfekt sätt att anpassa dem, och är säkerligen konversation förrätter!

Pumpor är den ultimata hösten dekoration verktyg! Här är några andra sätt att använda pumpor runt huset:

Stapla dem på! Grab gourds av varje storlek, form och färg att linje dina trappan. Parat med ett par krukor fulla av färgglada mums och salvia, är denna skärm ett inbjudande sätt att hälsa dina gäster vid dörren.

Denna display, skapad av design experter på Midwest lever, är helt underbara! En av kalebasser är urholkad för att skapa en provisorisk vas för bären, orange tulpaner och blad, vilket ger dig ett mycket naturligt utseende och överraskande finess.

Denna förändring av säsongen är din möjlighet att återuppfinna ditt hem och få lite kreativ. Låt naturen vara din inspiration, och viktigast av allt, ha kul!

Aktuella artiklar