5 skäl att avbryta ditt kreditkort

Ladies, vi älskar alla att ha lite pengar på oss för oplanerade shopping men när kreditkort kvitto kommer vi alla få den rolig känsla att vi kommer att sluta leva i en skokartong. Läs den här artikeln och ta reda på varför du bör tänka avbryter ditt kreditkort.

5 skäl att avbryta ditt kreditkort

Det finns vissa fördelar med att ha kredit-och betalkort i plånboken, men eftersom jag har kämpat för att hålla ihop för 4: e året i rad, började jag tänka annorlunda. Visst, i början jag tought jag hade en stark karaktär och att jag skulle behandla mina kort på samma sätt som jag behandlat mina pengar, men jag har bevisat mig fel. Med tiden började jag att blinka mina kort oftare eftersom jag alltid haft lite pengar på dem, då slog det mig att jag inte riktigt kan börja planera min framtid eftersom jag alltid täcka vissa skulder.

Detta är ett allvarligt ämne, och jag skulle vilja påpeka fem skäl som skulle göra du tänker avbryta ditt kreditkort. Det kommer att göra ditt liv enklare, lita på mig.

Ett. Du kommer inte att göra impulsköp

Hur många gånger du köpt något bara för att du kan och inte för att du verkligen behöver det? Detta beror på att du alltid har ditt kreditkort med dig och du behöver inte riktigt tänka framåt. Det är inte bara du, många människor faller i den fällan.

2. Så mycket som jag älskar shopping Jag hatar skuld

Skuld är en av anledningarna till att jag ibland inte kan somna försöka lista ut hur jag kommer att täcka det. Jag hade även 2 eller 3 jobb bara för att göra detta. Ja, jag vet att jag har ett problem och det är därför jag bestämde mig för att lösa det. Inga kort, inga skulder. Du spendera vad du har och det är det.

Tre. Jag kan äntligen planera min budget

När jag äntligen betalat alla mina skulder och annulleras alla mina kort, för att undvika frestelser, kunde jag sitta ner och planera min ekonomi. Nu har jag allt som jag verkligen behöver och jag kan fortfarande handla på nätet, planera min semester, och köpa nya möbler till mitt hus och även en ny bil.

4. Ingen identitetsstöld

Ytterligare en fördel med att inte ha kreditkort är en mindre chans att en identitetsstöld. Detta är en brännande fråga under det senaste decenniet, och det är inte något att ta lätt på.

Fem. Sist men definitivt inte minst, du kommer att ha mer pengar

Tro mig, när du är klar med impuls shopping du kommer att se hur mycket pengar du faktiskt har. Jag blev förvånad över att jag tjänar tillräckligt med pengar för att köpa det jag verkligen behöver och att skona lite. Jag vet att det låter löjligt, men det är helt sant.

Kära damer, ta kontroll över de pengar du tjänar. Var smart med dina pengar och ditt liv kommer att bli så mycket lättare.

Aktuella artiklar