6 bröllop löften idéer och exempel

Ok, vi vet alla att skriva ditt eget bröllop löften är den bästa lösningen. Men ändå, inte alla av oss gör så bra med våra ord. Du vet hur det känns när du vet vad du vill säga, men du vet bara inte hur man säger det? Någon annan kanske vet.

6 bröllop löften idéer och exempel

Jag skulle vilja ge dig 6 bröllop löften idéer och exempel. Jag föreslår ändå att du försöker skriva du äger löften, och du kan hitta några användbara tips om hur man gör detta i 7 tips för att skriva ett bröllop löfte. Men om det verkligen inte fungerar för dig så kan du prova en av dessa.

Ett. Traditionella bröllop löften

Traditionella bröllop löften utförs vanligen i kyrkliga ceremonier och är nära relaterade till religiösa bröllop löften. Om du inte är en religiös person, kan du utelämna den religiösa delen i dina löften. Såhär ser ut:

"Jag, (namn), tar du (namn), för att vara min man, för att ha och rymma från denna dag framåt, på gott och ont, för rikare, för fattigare, i sjukdom och hälsa, att älska och att vårda, från denna dag framåt tills döden skiljer oss åt "

För mer traditionella bröllop löften besöka denna länk.

2. Romantiskt bröllop löften

Romantiska själar skulle nog vilja säga något romantiskt på dagen för deras bröllop. Här är min favorit romantiskt bröllop löfte:

"(Namn), i dag tar jag dig till min man. Jag lovar att älska dig utan förbehåll, trösta dig i tider av nöd, uppmuntra dig att uppnå alla dina mål, skratta med dig och gråta med dig, att växa med dig i åtanke och ande, alltid vara öppen och ärlig med dig, och vårda dig så länge vi båda skall leva. "

Hitta mer romantiskt bröllop löften på den här sidan.

Tre. Poetic bröllop löften

Tja, jag vet poeter sina ord, eller hur? Du kanske redan har ditt bästa romantiska dikt som kommer att vara ett perfekt bröllop löfte - tveka inte att använda den. Om du fortfarande obeslutsam, här är vad Elvis Presley har att säga i frågan:

"Låt oss tänka på framtiden
Glöm det förflutna
Du är inte min första kärlek
Men du är min sista
Ta den kärlek som jag tar
Sedan ska jag ha allt
Så länge jag har dig "

För något mer traditionellt, gå med vi kunna leva tillsammans med Anne Bradstreet:

"Om någonsin två var ett, då är säkert vi.
Om någonsin mannen var lov'd av hustru, sedan dig.
Om någonsin hustru var lycklig i en människa,
Jämför med mig, ni kvinnor, om du kan.
I priset thy älskar mer än hela Mines guld
Eller alla de rikedomar som den östra doth Parkera.
Min kärlek är sådan att floder inte kan släcka,
Inte heller borde men kärlek från dig ger belöning.
Din kärlek är så jag kan inte på något sätt betala tillbaka.
Himlarna belöna dig grenrör, ber jag.
Sedan medan vi lever, i kärlek vi så persever
Att när vi lever längre, kan vi leva någonsin. "

4. Roliga bröllop löften

Jag vet inte om dig, men jag skulle alltid gå för en rolig bröllop löfte. Så länge du inte skadar din nya mans känslor, kommer det att bli stor. Här är en mycket lämplig för tjejer som gillar shopping:

"Jag, (namn), tar du (namn), för att vara min man, för att ha och rymma från denna dag framåt, på gott och ont, för rikare, för fattigare, för ännu sämre när jag har shoppa en hel, i sjukdom och hälsa, att älska och vårda, från denna dag framåt tills döden skiljer oss åt ".

Roliga bröllop löften är ganska mycket något du behöver för att arbeta med sig själv, men du kan hitta ett par exempel mer på denna länk.

Fem. Modernt bröllop löften

Detta är något som "nya traditionella bröllop löften". De flesta av dem förlitar sig på de traditionella versionerna, men håller något moderniseras. Här är min favorit:

"Från denna stund, jag, (namn) tar dig, (namn) som min bästa vän för livet. Jag lovar att hedra, uppmuntra och stödja dig genom vår promenad tillsammans. När vår väg blir svårt, jag lovar att stå vid er och lyfter dig, så att vi genom vårt förbund kan vi åstadkomma mer än vi kunde ensam. Jag lovar att arbeta på vår kärlek och alltid göra dig en prioritet i mitt liv. Med varje slag av mitt hjärta, kommer jag att älska dig. Detta är min högtidliga löfte. "

6. Ring Ceremoni bröllop löften

De flesta par väljer för traditionella bröllop löften, men kasta in sina egna under ringen ceremonin. Den här är min favorit ring ceremoni bröllop löfte:

"Ta den här ringen som ett sigill på äktenskapslöften jag har talat, och som du bär den, kan det vara en påminnelse om hur mycket jag älskar dig, inte bara på denna dyrbara dag, men varje dag i ditt liv."

För mer ring ceremoni bröllop löften idéer och exempel, kolla in den här länken.

Använd dessa exempel snarare som en guide för att skriva egna löften än som något du bör komma ihåg och tala på ditt bröllop. Dina personliga tankar är värda mycket mer, kan ingen säga det bättre än du kan. Släng i ett par överraskningar för brudgummen på bröllopet, och ni båda har den bästa dagen i ditt liv. Läs om 3 coola bröllop överraskningar för din nya man.

Aktuella artiklar