6 steg till designa ditt eget bröllop inbjudningar

Planerar du den stora dagen? Det är den viktigaste dagen i varje flickas liv. Det finns så många saker att tänka på, och du vill att allt ska vara perfekt. Vill du att det ska vara unik? Om svaret är "JA", fortsätt läsa den här artikeln. Jag ger dig en lösning på hur man kan designa dina egna bröllop inbjudningar i 6 enkla steg.

6 steg till designa ditt eget bröllop inbjudningar

De första bröllop inbjudningar, innan uppfinningen av Gutenbergs tryckpress, meddelades muntligt, genom staden utropare. De skulle gå över staden, sprida nyheter och bruden och brudgummen skulle brukar sluta med alla de människor som kunde ha hört utropare som sina gäster.

De första skriftliga bröllop inbjudningar dök under medeltiden, bland adeln. 1600-talet förde tidningen tillkännagivanden i världen och den första "inristade" inbjudningar bröllop. Processen naturligtvis utvecklats under åren och gett oss den stora mångfalden av bröllop inbjudningar som vi har idag.

Dock är det fortfarande anses vara artiga och mer intim att designa dina egna bröllop inbjudningar istället för att gå med en färdig design. Så, har tänkt till det och göra det bästa bröllop inbjudningar någonsin.

Ett. Sätt något som beskriver dig

Det är en bra idé att sätta något som beskriver er två på ditt bröllop inbjudningar. Tro mig, de är de inbjudningar folk kommer att prata om i åratal.

Du måste ha något ni båda gillar, kanske en gemensam hobby eller intresse. Sätt det på ditt bröllop inbjudningar. Om du är naturälskare, hyra en bra fotograf att ta bilder av er två omgiven av en vacker skog. Om ni båda gillar matlagning, ta en bild bär ditt bröllop kläder och matlagning hattar. Se vad jag menar? Hela poängen är att hitta något som du är känd för och sätta den på ditt bröllop inbjudan. Du vill att folk ska le och säga "det är bara hur två av dem är".

Å andra sidan, om du är ett bevis på ett talesätt att "motsatser attraherar," du kan fortfarande göra en stor inbjudan. Placera båda dina favorit motiv eller en helt oöverträffad foto två av er - ni vet den där du bär en aftonklänning och höga klackar, och han bär ett par gamla jeans och hans college svett skjorta. Gör det roligt, varför inte? Kolla in det här exemplet på motsatser lockar bröllopsinbjudan.

2. Komponera texten själv

Hellre än att ladda ner något från Internet, eller att skriva något så enkelt som: "vi inbjuder dig till vårt bröllop", komponera en unik och intressant text för ditt bröllop inbjudningar.

Ge det en tanke och göra detta tillsammans med din man att vara. Två huvuden är bättre än en, trots allt, du är mer benägna att komma med något coolt om du jobbar på det tillsammans. Bra med rim? Kasta ett par av dem Skriv in en kort berättelse om hur ni två möttes och hur du har gjort det till din bröllopsdag.

Ändå kom ihåg att inte bli uppspelta och skriva något så länge att det kommer att tråka ut folk så fort de ser det. Glöm inte att inkludera viktig information om platsen, tidpunkten och temat för bröllopet.

Tre. Införliva temat i designen

Varje bröllop har ett tema, men det behöver inte vara något som en medeltida bröllop, men du måste åtminstone vilka färger. Du kan införliva den i ditt bröllop inbjudningar att ge en inblick i dina gäster om hur ditt bröllop kommer att se ut. Använd samma färger eller lägga till mittpunkten på bröllopet.

Eller, kan du göra helt tvärtom och göra inbjudningarna har absolut ingenting att göra med ditt tema. Låt fantasin flöda och göra vad du vill. Så länge du gör dem på det sätt du både gillar dem - de kommer att vara den perfekta bröllop inbjudningar.

4. Lite extra hjälp

Om du inte kan verkligen designa ditt bröllop inbjudningar från grunden, kan du välja att ladda ner och att personifiera dina inbjudningar. Det finns en hel del webbplatser där ute som kan både hjälpa dig och spara lite pengar.

Försök invys.com för en hel del idéer om hur man kan anpassa ditt bröllop inbjudningar. Sajten erbjuder en mängd olika mönster som bara kan passa perfekt för dig. Du kan också prova freeweddingtemplate.com och kolla in videon nedan för att se hur man ska anpassa bröllop inbjudningar från webbplatsen.

Fem. Räcker undertecknar varje inbjudan

Det är ännu bättre om du kan räcka skriver dem alla, men låt oss inse det - om det inte kommer att bli ett riktigt litet bröllop, du helt enkelt inte har tid för något liknande. Men, har du tid att lämna underteckna varje inbjudan.

Detta är en mycket speciell och finkänslighet som verkligen visar att du bryr dig om ditt uppdrag och du vill ha dem på ditt bröllop. Dessutom är det alltid bättre att skicka bröllop inbjudningar ut via snigelpost, snarare än via internet. Fortfarande, om du bestämmer dig för att skicka via internet, gör en utskrift av en inbjudan, hand underteckna det - både du och din blivande make - och sedan scanna denna inbjudan och skicka det. Dina uppdrag kommer att uppskatta denna gest.

6. Celeb utformar inbjudningar

Vem skulle välja skräddarsydda bröllop inbjudningar om inte kändisar? Om du har råd med denna typ av lyx för dig (eftersom dessa inbjudningar kan bli riktigt dyrt), prova en av följande lösningar.

Även om Hugh Hefners bröllop till Crystal Harris avbröts, skickade paret ut vackra vita bröllop inbjudningar med fuschia och turkos Swarovski kristaller. Zoey Deschanel och Ben Gibbard hade inbjudningar presenterar sina silhuetter, och Fergie och Josh Duhamel valde sina egna karikatyrer att vara på framsidan av deras inbjudningar.

För fler exempel på kändisar bröllop inbjudningar besöker celebritybrideguide.com och platsen för en av favorit bröllop inbjudningar designers bland kändisar - Lehr och svart.

Kom ihåg att det hela om att göra ditt eget bröllop inbjudningar är att göra dem intressanta och unika. Naturligtvis kan du surfa på internet för några bra idéer, men ändå försöka vara så original som möjligt.

Aktuella artiklar