7 riktlinjer för att handla kläder smärtfri

Vill avskyr du åka handla kläder mer än ett besök till din tandläkare för en rotfyllning utan bedövande eller smärtstillande? Är du den typen av person som tar tjugo saker in i omklädningsrummet bara för att på något sätt hitta något slags fel med var och en av dem, lämnar butiken tomhänt eftersom ingenting ser bra ut?

7 riktlinjer för att handla kläder smärtfri

När du är medveten om vissa delar av kroppen, som de flesta av oss damer är, det är ett mirakel att du någonsin kan hitta något att ha på att du mår bra i. När du tittar i spegeln och allt du ser är områden din kropp groteskt stirrar tillbaka på dig, är det svårt att få alltför upphetsad om att köpa något nytt som du förmodligen inte kommer att vara nöjd med ändå.

Däremot har shoppa inte en sådan mardröm händelse. Visst, det kan aldrig vara överst på listan över favorit saker att göra, men det är också inte behöver vara något så fruktansvärt och panik förmå. Det kan även bli något lustfyllt om följa några enkla handla kläder riktlinjer.

Vilka riktlinjer är de? Så glad att du frågade. Låt oss börja med nummer ett, ska vi?

Pain-free shopping riktlinje # 1: låtsas att du är en revisor

Vad menar jag med detta? Fokusera på att spela upp dina tillgångar (din favorit kroppsdelar) och minska dina skulder (de områden av kroppen du skulle bara så snart aldrig ser i spegeln igen).

En av de främsta anledningarna till att handla kläder är så smärtsamt är att det är en enorm påminnelse om att du inte är där du vill vara vikt-wise. Det är ett faktum att du bara inte kan ignorera när du är omgiven av sex omklädningsrum speglar, alla visar du upp nära och personliga alla delar av din kropp du avskyr.

Om du vill underlätta ditt obehag i omklädningsrummet, måste du flytta fokus från de kroppsdelar du inte gillar att de du är bekväm visar upp. Spendera tid accenting områden du älskar är massor roligare att försöka spela Houdini med din rumpa eller lår.

Om du har en fin kista, välja skjortor som visar dina flickor off. Om du har en kurvig botten, köpa byxor som sjunger när du går. Dessutom, om du sätter dina tillgångar i rampljuset, kommer ingen bry sig om att leta efter de skulder du kvar i mörkret.

Pain-free shopping riktlinje # 2: bära smickrande underkläder

Ända shoppa och gå in i omklädningsrummet bara komma ihåg att du bär din holey underkläder eller en behå som den är byggd för komfort inte för skönhet? Och, hur fungerar det att du känner när du tittar i spegeln? Äckligt, eller hur?

Om du vill ha någon chans alls att gå ut ur den butik med nya kläder i handen, måste du vidta lämpliga försiktighetsåtgärder morgonen genom att besluta att bära en söt liten behå och trosa set som gör att du mår bra. När allt är det inte alltid kläderna på utsidan som avgör hur du känner dig själv. Det är därför butiker som Victoria s Secret är så populära.

Pain-free shopping riktlinje # 3: ta en ärlig vän med dig

Undrar du hur tar en frispråkig berättar-det-som-det-är vän handla med dig är smärtfri? Tja, det är inte så mycket shopping i sig som är smärtfri, det är det faktum att du avleder dig från att köpa fel stil kläder som du förmodligen bara kommer att hamna tillbaka i alla fall.

Nu är inte tid att ha en vän som inte kan ge konstruktiv kritik. Heck, inte ens vara konstruktiv så länge det är ärligt. Du behöver någon som kommer att berätta när byxorna gör din rumpa ser ointressant och dina skjortor ser ut som de hör till din mormor.

Du kanske inte alltid gillar vad din vän har att säga, och du kanske inte ens är överens, men att ha någon annan där ute som kan se saker som du inte är alltid ett plus. Tja, är att om hon inte har någon känsla för stil som helst som skulle tigga för att fråga varför du skulle ta någon som handla kläder med dig ändå?

Pain-free shopping riktlinje nr 4: välj ett brett utbud av storlekar för omklädningsrum

Det finns inget värre än att få i omklädningsrummet, strippa ner till dina underkläder och reda att byxorna du vill prova på inte kommer att passa. Du kan undvika att hela scenariot för att få gottgörelse, hitta stället de var på, att få en ny storlek och gå tillbaka bara för att hitta din provrummet nu tas, om du bara ta ett par olika storlekar med dig när du går i första tid.

Självklart, om du har din frispråkiga vän det med dig, kan du alltid skicka henne att få en ny storlek. Men, vill ni verkligen vill stå där och stirra på varje grop och skreva tills hon återvänder fem minuter senare? Jag tror inte det.

Pain-free shopping riktlinje # 5: leta efter människor med liknande kroppsformer och storlekar och se vad de bär

Bli en angelägen människor observatör när du är ute och om att göra affärer eller springa ärenden. När du ser en kvinna som ser ut att vara din storlek och bygger för första gången, var dina ögon gå initialt? Försök att räkna ut varför. Vad har hon på sig som drar din uppmärksamhet?

Ibland kan du plocka upp de bästa kläder tips bara genom att se vad som fungerar och vad som inte fungerar genom att titta på andra människor som har din kropp kvaliteter. Och, om du redan har en uppfattning om den stil som fungerar bäst för din form och storlek, kan du spara massor av tid i omklädningsrummet att sätta på och ta av kläder som uppenbarligen inte kommer att göra dig en björntjänst.

Pain-free shopping riktlinje # 6: shoppa när du får ditt hår och / eller naglar

När du känner dig bra om dig själv att det är mycket lättare att hitta kläder du gillar eftersom du är nöjd med vad du ser när du tittar i spegeln. Så, om du har just gått igenom någon sorts försköning processen, liksom att få ditt hår eller naglar, gör att det en perfekt tid att prova på lite nya kläder.

Föreställ dig själv som en super modell som gör sig redo för en fotosession. Du lämnade bara hår och smink och nu är du bara försöker hitta något riktigt bra att ha på sig. Det är egentligen bara ett sinnestillstånd, men om det hjälper så ska du använda det till din fördel.

Pain-Free riktlinje # 7: Handla innan du äter

Detta är förmodligen den viktigaste riktlinjen du någonsin kan följa när det gäller shopping lycka. Aldrig, aldrig, aldrig äta innan du går prova kläder. Om du tror att du tyckte synd om din vikt innan, försöka gå i omklädningsrummet och få naken när du har en extra några pounds av mat spottar i magen och du börjar att svälla från allt som lightläsk.

Om du vill göra kläder shopping lättare, är det bäst att gå på fastande mage. Du känner sig sexigare och tunnare och är mycket mer sannolikt att hitta något som du mår bra i. Dina jeans kommer knappen enklare och dina skjortor kommer inte att känna så restriktiv från en mage som har varit precis fylld till brädden.

Walking in i provrummet behöver inte känna sig som en promenad till den elektriska stolen. Du kan göra det känns som en promenad till den kungliga tronen, om du vet hur, och nu, du vet hur.

Aktuella artiklar