7 tips för att skriva ett bröllop löfte

Din bröllopsdag är långsamt närmar sig och den tid då du ska börja bita på naglarna och hoppas på inspiration är precis runt hörnet. Du måste skriva ditt bröllop löften. Och du behöver inte en liten aning om hur man gör det på bästa möjliga sätt. Här är hur.

7 tips för att skriva ett bröllop löfte

Den första frågan som dyker upp är "Ska jag skriva min egna löften eller hämta dem från Internet?" Svaret är - skriva egna. Det är inte så svårt som du kanske tror, ​​och det är säkert mycket mer personligt. Och nej, det spelar ingen roll hur bra det du har hittat på internet låter. Kolla in dessa 7 tips och du kommer att få inspiration för att skriva ditt bröllop löften på nolltid.

Ett. Tala från ditt hjärta

Efter ditt hjärta är en av de grundläggande reglerna för kärlek. Det appliceras skriva äktenskapslöften också. Sitt på en lugn plats och blunda. Låt ditt hjärta tala och lyssna på den. Det kommer att berätta hur mycket och varför du älskar din framtida make. Det kommer att nämna lite saker din hjärna kanske har glömt, eftersom det är överhopad med vardagliga problem. Ge det ett par minuter och du kommer att se hur de meningar börjar komma tillsammans.

2. Nämn ett speciellt ögonblick

Ni minns den tiden när du insåg att din pojkvän bara kan vara en? I det ögonblick du sagt till dig själv "det här är killen jag ska gifta mig"? Nämn det ögonblicket i ditt löfte. Du kanske har sagt det till din nya man eller inte, kommer han säkert vill höra det igen. Glöm inte att nämna den lilla anledningen till att du har bestämt att han är mannen i dina drömmar - det är mycket viktigt.

Tre. Nämn de små sakerna

Lite saker är de som gör ditt liv speciell. Kom ihåg alla de små söta saker du och din nya man har gjort för varandra och sätta dem i ditt bröllop löften. Nämn att dagen då han kom hem, bärande en blomma för dig utan speciell anledning. Nämn de små ritualer du har - som att säga "jag älskar dig" varje kväll innan du somnar. Alla små kombinerade saker skapar den underbara relationen ni två har.

4. Nämn fysiska egenskaper

Ok, vi säger alla att vi är med våra partners för deras sinne, inte för sitt utseende, men inse det - om vi inte gillar utseendet i första hand, skulle vi inte ha införts till sinnet. I de flesta fall Naturligtvis med hedervärda undantag. Men ändå, älskar dig din mans ögon, inte du? Du älskar hans leende och hans hår. Jo, han förtjänar att höra det på din bröllopsdag, inte han? Så, säg det!

Fem. Nämn en rolig stund

Att sätta en rolig sak i ditt bröllop löften är verkligen en cool idé. Självklart måste du vara säker på att det kommer att vara bara roligt, inte förolämpa liksom. Skriv ner en rolig stund från ditt liv eller tala om hur mycket du älskar din man "rund mage", eftersom det är så mjukt och perfekt för dig att vila huvudet medan du tittar på TV tillsammans. Fortfarande, vara mycket försiktig. Du måste vara helt säker på att din man inte kommer att bli ännu lite förolämpad med vad du säger.

6. Tala om dina förhoppningar och drömmar

Din bröllopsdag är den dagen när ditt nya liv börjar. Berätta för din nya man vad man hoppas på. Skriv in ditt bröllop löfte hur ni ser er två i framtiden. Berätta för honom vad dina drömmar är och berätta för honom vad du vill göra åt dem. Detta betyder inte att du ska skriva "Jag vill att vi ska köpa ett hus." Hellre välja något som "Jag vill älska dig mer och mer för varje dag och hoppas att tillbringa resten av mitt liv med dig, i vårt hem. "

7. Det förflutna, nutid och framtid

Avsluta ditt bröllop löfte med att nämna ditt förflutna, nutid och framtid. Du kan välja ett speciellt ögonblick från ditt förflutna eller bara prata om dina känslor. Jag skulle säga något i stil med "Jag föll för ditt vackra leende när jag först såg dig idag jag står framför dig lovar att vara din för evigt Och imorgon -... Den nya liv som vi kommer att bygga ihop börjar"

Verkar det lättare nu? Låt fantasin flöda, följ dessa 7 tips och du kommer säkert att skriva ett bröllop löfte som kommer att svepa din nya man utanför hans fötter. Gör dela ditt bröllop löften med mig, skulle jag vilja höra dem.   För mer användbara tips om hur du skriver ditt bröllop löften kolla in artikeln om 6 bröllop löften idéer och exempel, och ta reda på om särskilda behandlar för din man i 3 coola bröllop överraskningar för din nya man.

Aktuella artiklar