9 tips för att marknadsföra ditt hem affärer

Så, har du startat ditt eget hem affärssystem - det är en bra idé! Men nu kommer den tid då du måste ägna särskild uppmärksamhet åt reklam. Du kan inte riktigt förvänta ditt företag att få intäkter om folk inte vet om dig. Här är hur du kommer att få uppmärksamhet.

9 tips för att marknadsföra ditt hem affärer

Jag skulle vilja ge dig 9 tips på ämnet. Det kan finnas fler, men jag tycker att dessa är de mest effektiva. De är lämpliga för alla typer av hem affärssystem, och de kommer säkert att dra kunder till dig.

Ett. Lokala papper

Det bästa sättet att börja annonsera i din lokala tidning. Det är också det billigaste sättet, och det kommer att ge de personer som du kanske redan vet, att dina tjänster - dina grannar.

Om du redan är omtyckt av dina grannar, kommer de förmodligen mer villiga att prova dina tjänster om de behöver dem, i jämförelse med människor som inte känner dig.

Ring din lokala papper och fråga vad du behöver för att marknadsföra ditt företag.

2. Visitkort, broschyrer och prover

Du måste absolut ha visitkort om du äger ett företag. Oavsett vad ditt företag kan vara, ha visitkort visar en viss nivå av professionalism människor brukar leta efter.

Om du driver ett företag som ett bageri, gör kakor eller kosmetika, tillbringa en dag, för att ge prover till människor som passerar förbi.

Har visitkort eller broschyrer med information om ditt företag beredda, och ge dem tillsammans med proverna. Prov är ett utmärkt sätt att få ditt företag att gå.

Tre. Inrätta en webbplats

Om du fortfarande inte har en hemsida för ditt företag, inrätta en dag. Antingen anlita någon, eller göra det själv om du vet hur.

Kom ihåg, det måste se professionell, att ha tydlig information om ditt företag, och helst ha priser på dina produkter eller tjänster.

Den främsta orsaken till detta är att människor i allmänhet tycker om att se priset direkt. Om din webbplats inte har priser, kommer de flesta besökarna gå bara vidare till nästa webbplats som erbjuder samma tjänster. Endast en liten andel av människor är villiga att ringa eller maila för priser.

4. Sociala nätverk profil

Ett annat bra sätt att annonsera på Internet är att skapa en profil på ett socialt nätverk. Oavsett om du väljer Facebook, Twitter eller LinkedIn, eller tom alla tre av dem, samma regler ska följas.

Din sida bör ha tydlig information om ditt företag, och länka till din hemsida.

Det är bra att lägga upp bilder, och du absolut måste hålla denna sida levande. Du kan inte bara göra det och glömma det - efter nyheter minst en gång varannan dag, även om det inte finns någon speciell nyhet att posta.

Dela äldre bilder igen eller skriva något som korsar ditt sinne. Poängen är att det verkar i människors nyhetsflödet så att de inte glömma dig.

Fem. Internet annonser och betala per klick

Fortfarande behandlar ämnet reklam på internet - försöker annonser och betala per klick alternativ. Se om du kan betala för någon annan plats att ha en annons för ditt företag, och forskning betala per klick alternativ. Oavsett vad ditt företag är, är detta ett bra sätt att marknadsföra den. Adwords hjälper dig annonsera på Googles sök och dess nätverk av mindre sökmotor, och Microsoft adCenter får dig på Bing och Yahoo!

6. Vänner och familj

Naturligtvis kommer du att berätta för dina vänner och familj att du har startat eget företag. Glöm inte att berätta för dem att sprida ordet, och möjligen rekommendera dig till sina vänner. Detta är förmodligen inte en mycket snabb spridning cirkel, men det oftast ger dig dina första kunder.

7. Prata med människor

Jag vet att det låter lite invasiva, men om du kan ha en chans att berätta för någon du just träffat att du driver ett företag - gör det. Prata med folk som sitter vid samma bord med dig på ett bröllop, till exempel.

Har visitkort förberedda, men inte vara påträngande - om någon säger att de inte är intresserade - låt det gå. Om din produkt eller tjänst är bra, kommer folk prata om det. Word of mouth är den bästa reklamen eftersom dina nöjda kunder att göra allt det försäljningspris för dig. Det är värt att lära sig om det.

8. Anslut med andra

Det är alltid en bra idé att veta dina konkurrenter. Så, ta kontakt med andra människor som kör samma verksamhet som du är.

Du kan alltid lära sig en sak eller två, från någon som redan finns i verksamheten, och du kan kanske hitta nya viktiga kontakter. Delta i seminarier, om det finns några, och kanske till och med gå ett par grupper. Du kan inte förlora - du kan bara vinna något. Ditt företag är att veta så mycket som möjligt om ditt företag.

9. Säg inte att du kör ett hem affärssystem

Även om de flesta småföretag i USA är hem, folk är fortfarande lite misstänksam om hem baserade företag.

Så, om du är marknadsföring din verksamhet, det kanske inte den bästa idén att säga att det är ett hem affärssystem direkt.

Naturligtvis kommer du inte att kunna hålla det hemligt för evigt - men ge människor en chans att kolla ditt företag innan de bestämmer att de är inte ens intresserad bara för att det är hem.

Så dessa är de tips jag har för dig. Hur marknadsför du ditt hem företag? Var inte blyg. Dela dina idéer med oss ​​i kommentaren nedan.

Aktuella artiklar