9 vackra och avkopplande badrum idéer

Ok,, damer är ditt liv trångt? Vad sägs om ditt hem? Tja, om du letar efter ett certifierat sätt att koppla av, är det dags att göra lite utrymme för ditt badrum. Skäm bort dina sinnen! Gud vet att de förtjänar det. Google har gjort en lista över både vacker och avkopplande idéer för att vända ditt badrum till en oas.

9 vackra och avkopplande badrum idéer

Ett. Ta ett djupt, aromatisk andetag

Försök med aromatiska oljor, eller doftljus. Experiment. Försök kamomill och lavendel för avkoppling, köpa en duschkräm som innehåller din favorit doft eller helt enkelt spraya lite parfym innan du tar ett bad.

2. Bli en DJ

Gör en spellista med dina favoritlåtar, eller välja de som påminner dig om en speciell, tröstande stund och slå spelet. Sjung med, använda dusch som en mikrofon, ha en bra tid.

Tre. Dekorera

Jag vet att det låter som en enorm, mödosam uppgift, men det behöver inte vara. Få en vacker, avslappnande effekt med en diskret målning, eller en vägg klistermärke, eller en ny spegel. Allt färska verk.

4. Städa upp

En annan knepig du säger? Knappast. Detta är din plats. Och det betyder att det bör ha din unika touch. Låt inte det vara en spridd röra.

Fem. En touch av naturen

Om de små dekorationer inte riktigt uppfyller dina behov badrum perfektionist, prova något lite mer... naturligt. Ta in en liten växt, plocka några trädetaljer, eller köpa ett badkar av sten.

6. Färg, färg, färg!

Alla vita badrum kan vara elegant och avkopplande, men kan också slå tillbaka och skapa ett sjukhus som utseende. Gör sjukhusen gör dig avslappnad? Trodde inte det. En lekfull golvplattor kombination eller en charmig bordure på en helvit yta kan verkligen försegla affären.

7. Låt solskenet i

Eller, om du inte har ett fönster, tända plats! Försök att inte använda den obehagliga neon som vithet. Det kommer bara trötta ögonen och anstränga dina nerver. Och ja, självklart ljus räknas som ett bra alternativ för en nattliga bad.

8. Vara fluffigt

Köp en skön morgonrock, för extra njutning. Efter en avkopplande, ångande bad kommer det att smeka din kropp och håller dig varm, mycket som en man, bara utan slagsmål. Se, avkopplande!

9. Stäng av telefonen

Det sista du behöver rusar ut ur badet och avbryta din personliga tid, bara för att upptäcka att din vän är uttråkad, eller att batteriet är lågt. Allvarligt, kör över hala plattor var aldrig en bra idé. Bryta några regler, inte halsen.

Aktuella artiklar