Bittersweet symphony av bärbara citat

Hur mäter vi älskar? Är den största kärleken den med flest verser reciteras? Eller den som varade ända till slutet? Eller den som ställer andra fria? Eller den som filmer överdriva med avsikt att få oss att gråta?

Bittersweet symphony av bärbara citat

Vilken typ av kärlek är Notebook kärlek? Jag skulle beskriva det som en Bittersweet Symphony.

Poeter beskriver ofta kärlek som en känsla som vi inte kan kontrollera, en som överväldigar logik och sunt förnuft.

Känsla oförmögen att kontrollera dina känslor kan vara spännande och skrämmande på samma gång.

Jag planerar inte kär i dig, och jag tvivlar på om du planerat att bli kär i mig. Men när vi träffades, var det tydligt att ingen av oss kunde kontrollera vad som hände med oss.

Det är kul att erkänna att det finns några befogenheter utöver oss. Det är något större än vår vilja.

Men då är det bra att komma tillbaka till våra sinnen.

En vanlig början, något som skulle ha glömts bort hade det varit någon annan än henne.

Ibland blir viktigt eftersom de spelar en del i större evenemang. Ibland små händelser verkar stort, eftersom det finns någon (vi hittar) viktigt att vara en del av det.

Bittersweet Symphony av bärbara Quotes (via glloyd.com)

När han skakade hennes hand och träffade de slående smaragdgröna ögon, han visste innan han hade tagit hans nästa andetag att hon var den han kunde tillbringa resten av sitt liv letar efter men aldrig hitta igen.

Det är kärlek vid första ögonkastet myt. Han fick inte känslan att hon var speciell. Han visste bara det! Visst.

Hon skulle tala om för honom vad hon ville ha i sitt liv-hennes förhoppningar och drömmar för framtiden-och han lyssnade uppmärksamt och sedan lovar att göra allt besannas. Och sättet han sa det gjorde hon tror honom.

Det finns en berömd arbete kommer till makten. Den viljekraft är ett lika välkänt begrepp. För att göra ditt eller någon annans drömmar, behöver du god vilja och du behöver ström för att få det att hända. Ena utan det andra är bara inte tillräckligt.

Och när jag kom in med tårar i ögonen, du visste alltid om jag ville att du skulle hålla mig eller bara låt mig vara. Jag vet inte hur ni kände, men du gjorde, och du gjorde det lättare för mig.

Det finns människor som känner oss väl. Men det är alldeles för orealistiskt att förvänta sig att någon ska läsa vårt sinne.

Jag är vanlig man med vanlig tanke och jag har levt ett vanligt liv. Det finns inga monument tillägnad mig, och mitt namn kommer snart att glömmas bort, men jag har älskat en annan med hela mitt hjärta och själ, och för mig har det alltid varit tillräckligt.

Detta är det tal om en man saknar ambitioner, faktiskt.

Jag inser att oddsen, och vetenskap, är emot mig. Men vetenskapen är inte svaret, det vet jag, det jag har lärt mig under min livstid. Och det lämnar mig med tron att mirakel, oavsett hur oförklarliga eller otroligt, är verkliga och kan ske utan hänsyn till den naturliga ordningen av saker.

Det fina mirakel är att de inte kan svika. Oavsett hur fruktansvärda verkligheten är, kan man alltid hoppas på ett mirakel. Om det inte kommer, kan du vänta fortfarande för det. Och vem vet...

Ibland måste vi vara ifrån varandra för att förstå precis hur mycket vi verkligen älskar varandra.

Detta är så kliché som det kan vara.

Bittersweet Symphony av bärbara Quotes (via glloyd.com)

Anledningen till att det gör så ont att separera är att våra själar är anslutna. Kanske de alltid har varit och alltid kommer att vara. Vi kanske har levt tusen liv före detta och i vart och ett av dem vi har hittat varandra. Och kanske varje gång, har vi tvingats isär av samma skäl. Det betyder att detta farväl är både ett adjö för de senaste tio tusen åren och ett förspel till vad som kommer att komma. När jag ser på dig, ser jag din skönhet och grace, och vet att de har blivit starkare med varje liv du har levt. Och jag vet att jag har tillbringat varje liv innan detta söka åt dig. Inte någon som du, men du måste för din själ och min alltid möts. Och sedan, av en anledning ingen av oss förstår, har vi varit tvungna att säga adjö.

Jag skulle älska att berätta att allt kommer att fungera för oss, och jag lovar att göra allt jag kan för att se till att det gör det. Men om vi aldrig träffas igen, och detta är verkligen adjö, jag vet att vi kommer att få se varandra igen, och kanske stjärnorna har förändrats, och vi kommer inte bara älska varandra på den tiden, men för alla de gånger vi har haft tidigare.

OK, detta säger helt enkelt (med alltför många ord) kanske i nästa liv... Vem vet vad som kan hända. Kanske... Kanske är mer ofta än inte, en mycket lämplig ord.

Kanske det finns reinkarnation. Kanske finns det inte. Men när man säger "kanske i nästa liv, honung", jag antar att du vet att det inte är troligt att han tror att du kommer att återförenas. Han vill bara betona att ingalunda ni två kommer att vara tillsammans.

Tror du vår kärlek kan göra underverk?

Jag gör.

Tycker du det? Tror du att någon kärlek kan göra underverk?

Tror du vår kärlek, kan ta oss bort tillsammans?

Ja, ibland människor är så fästa vid varandra än när man går bort, går den andra direkt efter. Men vill du ha den sortens kärlek? Vill du verkligen någon du bokstavligen inte kan leva utan?

Jag tror att vår kärlek kan göra allt vi vill.

Ibland kan vi kanske tror att kärleken ger oss vingar så vi kan flyga eller vi föreställa oss att vi har andra Super hjälte befogenheter, men sanningen är att det finns ingen kärlek så kraftfull.

Jag älskar dig.

Jag älskar dig, Allie.

God natt.

God natt. Jag kommer att se dig.

Och de sov lyckligt.

Och Gud förbjude jag någonsin har att bitterljuv Nicolas Sparks slags slut. Om jag inte kan ha det sött, jag ska svälja det beska. Bara inte blanda de två.

Aktuella artiklar