Dröm betydelser: gifta

Jag tror att alla tjejer har minst en gång drömt om sitt bröllop. Och jag menar inte fantiserat om det, menar jag hade en verklig dröm om det. Du kanske har drömt om en bra eller en dålig bröllop och här är vad allt betyder.

Dröm betydelser: gifta

Ett. Bra bröllop mening

Drömma om ditt bröllop där allt går så smidigt som möjligt och du sluta med den perfekta mannen, låter nöjda gäster och ett helvete av ett parti som en bra dröm, eller hur? Det är en bra faktiskt, men betyder detta bra i verkligheten?

En dröm för bra bröllop faller grunden ut på att säga "du drömmer om de saker som du vill". Alla tjejer vill ha ett perfekt bröllop, så det är ingen överraskning att vi skulle drömma om det.

Ändå kunde denna dröm betyda att du verkligen är ivriga att gifta sig och är rädd för att vara ensam. Det är helt normalt också. Ingen vill hamna ensam, men du kanske vara lite besatt om det.

Sakta ner lite och inte hoppa från en relation till en annan bara så att du inte hamnar ensam. Du förtjänar en god människa och inte bosätta sig med något mindre.

2. Bad bröllop mening

Precis som du drömmer om att ha ett perfekt bröllop, ibland kommer det en dröm om en helt katastrofal. Du kanske drömmer om att gifta sig med fel kille, om att visa upp i din pyjamas istället för i ditt bröllop klänning, eller ens dyka upp helt naken. Denna speciella dröm skulle vanligtvis visas om du redan planerar ett bröllop i ditt liv.

Drömmer om en dålig bröllop innebär oftast att du får kalla fötter och har andra tankar om äktenskapet. Om du planerar ett bröllop i verkliga livet, kan detta vara bara på grund av stress om det hela. Det är normalt att vara lite rädd och att känna att du kan behöva ompröva, men om denna dröm ständigt upprepar du kanske behöver tänka på att gifta sig hårdare.

Om du inte planerar ett bröllop och du har denna dröm kan det betyda att du är en person som är rädd för engagemang och förlora sin frihet. Det behöver inte bara gälla för makars åtagande, det kunde kopplas till någon form av engagemang som helst. Du kanske är rädd att du kommer att vara fast i ett förhållande eller ett jobb som gör att du förlorar dig själv och din frihet.

Tre. Att se sig själv i en brudklänning

Denna dröm kan visas precis som det, utan hela vigseln i en dröm. Det är ganska vanligt bland kvinnor, unga och gamla, gifta och ensamstående lika.

Denna dröm kan bara betyda en stark vilja att gifta sig eller ett vackert minne om du redan är gift. Å andra sidan kan det också betyda att du är en person som gillar att alltid vara i centrum för uppmärksamheten, precis som bruden är på hennes bröllopsdag.

4. Superstition

Det finns myter och vidskepelser kring varje dröm, och drömmer om ett bröllop är inget undantag. Vissa säger att det är en riktigt dålig dröm, medan andra hävdar att det är en mycket bra man.

Starta från drömmar som är anslutna till bröllop - om du drömmer om att få en förlovningsring, betyder det att din partner är dig trogen. Iklädd en ring är ett tecken på ett lyckligt äktenskap samtidigt förlora en ring innebär att du har en kamp med din partner.

Drömma att du är i någon annans bröllop innebär att du skulle vilja vara i någon annans ställe och ser ett bröllop symboliserar en ny början i ditt liv. Bra bröllop innebär att du är lycklig om nya saker i ditt liv, medan dålig bröllop innebär att du inte är. Att se eller äta en bröllopstårta representerar harmoni och lugn och innebär att det finns en ljus framtid väntar på dig.

Aktuella artiklar