Hur att undvika bedrägerier hem företag

Det finns en hel del hem affärsmöjligheter där ute, men det finns också en hel del bedrägerier. Tyvärr, ett stort antal människor tror att det är ok att tjäna pengar genom scamming någon annan. Var inte ett offer, lära sig att undvika bedrägerier hem affärer.

Hur att undvika bedrägerier hem företag

Den allmänna regeln som måste tillämpas här är - "om det låter för bra för att vara sant, är det förmodligen det." Men låt oss utveckla lite om ämnet.

Ett. Färgglada postmeddelanden

Absolut inget seriöst företag någonsin kommer att skicka dig en färgglad mail. Dessa e-postmeddelanden är en signatur verk scammers. När du ser detta, ta bort det direkt - inte ens slösa din tid att läsa den.

Du behöver inte ens öppna dessa mail eftersom, oftast kommer ämnesraden berätta vad det handlar om. Om du ser caps lock i ämnesraden, bara ta bort posten. Om du ser ord som "otrolig möjlighet," "förvandla din dator till en pengar att göra maskin" eller något liknande - bara radera posten.

2. Initial betalning

Om "affärsmöjlighet" ber dig att betala en viss inledande pengar, är det nästan uteslutande är en bluff. Inte någonsin falla för detta. Inte bara att du förlorar pengar, är det också en otroligt dum sak att göra. Jag menar kom igen - kan du verkligen tror på något sådant? Du letar efter ett jobb som skall betalas, inte betala för någon annan.

Tre. Pyramidspel

Inte bara att pyramidspel är en bluff, de är också olagligt i många länder. Om någon skickar dig ett erbjudande för ett pyramidspel, bör du rapportera dem till myndigheterna, inte falla för deras trick.

Pyramidspel arbetar på ett sätt när du faktiskt inte sälja något, men du rekrytera andra människor till bluff. Du lovade en procentandel av varje person du rekryterar, men du kan bara rekrytera så många människor. Detta gör oftast ett fåtal människor på toppen är mycket rika, medan resten inte ser en cent.

4. Kuvertering och hem montering

Dessa två är förmodligen de äldsta hem affärer bedrägerier där ute. De har funnits i många år, och jag kan helt enkelt inte tro att det fortfarande finns människor som faller för detta.

Du är skyldig att betala en inträdesavgift varefter du kommer att få instruktioner för arbetet. Du kommer också att få kuvert eller de leksaker, du är tänkt att montera. I 9 av 10 fall, efter att du skickar kuverten / leksaker du kommer att få höra att din fyllning / montering inte uppfyllde kraven i företaget. Och du kommer aldrig höra från "företaget" igen.

Fem. Den "samtal 1-900" bluff

Detta är en bluff som bara ger dig ett par av information om "jobbet" du kommer att göra. Du är då skyldig att ringa 1-900 nummer för att få mer information. Och det är där bluff börjar.

Till skillnad från 1-800, 1-900 nummer är inte gratis alls. I själva verket är de ganska dyra, och scammers tjäna pengar genom att folk ringer det här numret. Och information om jobbet du skulle få är inte mycket bättre, än de du fick i första hand.

6. Det "blir en bedragare" bluff

Jag tror att detta är det värsta. Inte bara de lura dig, de vill också att du ska bli en bedragare, och andra idiot.

Den bluff börjar oftast med de tidigare nämnda orden "Förvandla din dator till en pengar att göra maskin" och det ser ut så här. Du måste betala denna avgift för att ta emot instruktioner. Instruktionerna är att skicka samma mail du har fått till andra människor. Då kan du hoppas att några av dem kommer att vara dum nog att falla för bluff, och betala startavgift som du ska få en procentsats, som du vanligtvis aldrig ser.

7. Multi level marketing (MLM)

Även om du har hört nog om framgångsrika MLM-företag (som Amway till exempel), de flesta av dem är scammers. MLM fungerar ungefär som ett pyramidspel. Du ska sälja vissa produkter, och andra rekrytera i verksamheten i syfte att tjäna pengar.

Problemet visas när ett MLM företag är enbart baserad på att rekrytera andra, och inte säljer något. Det är ett rent pyramidspel och inte bara att du förlorar dina pengar, men du kan också åtalats för bedrägeri, om du går med denna typ av verksamhet.

8. Medicinsk fakturering

För mig var detta hem företag bluff det som såg mest legitima. Men det är fortfarande en bluff.

Du är skyldig att betala initial pengar, och det är mycket pengar den här gången - ". Få allt du behöver för att starta din medicinska företag fakturering hem" mellan 225€ och 675€ i syfte att Du brukar få en CD med instruktioner, en lista med potentiella kunder, och programvara du behöver för att använda, för att bearbeta räkningarna. Låter häftigt, eller hur?

Vad du inte vet är att de flesta medicinska institut processen egna faktureringar, eller lägga ut den till företagen, absolut inte individer. Listan på potentiella kunder är oftast bara en bluff, och själva programvaran är i de flesta fall inte uppfyller kraven för att bearbeta medicinsk fakturering.

Nu vet du vad de bedrägerier är, och vilka som ska undvikas. Kom alltid ihåg att "om det är för bra för att vara sant" regel och inte falla för bedrägerier. Om du råkar ha ett extra råd om hur man undviker bedrägerier hem företag, vänligen dela det och hjälpa oss alla att kämpa scammers tillsammans.

Aktuella artiklar