Hur du startar ditt eget hem affärer - bageri

Det finns inte en människa i den här världen som inte gillar färska bakverk. Så det är logiskt att många människor väljer att starta ett bageri. Om du är en av dem, här är de saker du behöver veta om att starta ett bageri, som ett hem affärssystem, steg för steg.

Hur du startar ditt eget hem företag och # 8211; bageri

Innan jag börja ge dig tips, skulle jag vilja råda dig att anställa så många proffs som du har råd att hjälpa dig, särskilt om du inte kommer från ett företag värld. Det finns massor av saker att uppmärksamma, och massor av möjligheter att få skruvas över. En professionell kan rädda dig från detta.

Steg 1 - En affärsplan

Innan du ansöker om licens och börja samla recept, sitta ner och göra en affärsplan. Detta är en bra sak att göra av två skäl - först av allt, kommer det att ge dig en inblick i vad som väntar och vad du behöver för att arbeta med, och det andra, om du letar efter investerare, de ' ll vill se en bra affärsplan.

Din plan bör bestå av allt som har något att göra med ditt nya hem affärssystem. Skriv ner de förväntade kostnader, förväntade intäkter, liksom, marknadsföringsstrategier du planerar att använda. Skriv ner allt som korsar ditt sinne, kan det hjälpa bara dig på vägen.

Steg 2 - Utvärdera kostnader

Starta ditt eget hem bageri kan vara ganska dyrt projekt. Du behöver en massa pengar att investera i början, och du kan inte riktigt förvänta sig att betala genast.

De flesta av de initiala investeringarna kommer att spenderas på att köpa professionella ugnar, och andra förnödenheter kök. Till exempel kunde bara ugnen kostar mellan 7470€ och 14930€ plus alla andra apparater. Och du måste räkna in kostnader för skaffa licenser, vilket leder oss till nästa steg.

Steg 3 - licenser, regler och försäkringar

Om du fortfarande inte säkerhetskopiering från idén om att starta ett hem bageri, måste du ta itu med vissa licenser och regler. Antalet licenser du behöver beror mest på vilket land man bor i, så den bästa idén är att fråga lokalt.

Du kommer förmodligen att behöva passera en hälsokontroll av ditt bageri, och du kan förvänta enstaka inspektioner varje år. Vissa stater kräver att du har ett företag licens, medan andra inte gör det. Din lokala småföretag kontor kan hjälpa dig med allt du behöver om detta.

Vissa licenser kan du bara sälja rullar och bröd från ett hembageri, men inte frukt pajer eller grädde-fyllda konditorivaror, så se till att du förvärvar en licens enligt vad du ska göra.

En annan sak du bör uppmärksamma är - ansvarsförsäkring. Du vill inte bli stämd om någon får verkliga eller falska matförgiftning från din mat. Med tanke på detta - glöm inte att nämna alla de allergener som din mat kan ha.

Steg 4 - bestämma vad du vill baka

Du kan gå med ett bageri som kommer att specialisera sig på fullkornsbröd, eller du kunde gå med pajer, kakor, muffins och fyllda bakverk. Välj det du är bäst på, till att börja med.

När ditt företag växer kommer du att kunna expandera det, och börja baka saker du inte baka i början. När du precis har börjat, är det viktigaste att ha den bästa produkten, så gör inte experimentera och gå med goda, beprövade recept.

Se också till att hålla dina recept konsekvent. Du kommer att förlora en hel del kunder om de inser att dina muffins är inte så bra två månader efter att du öppnat, som de var i början.

Steg 5 - se till att du har en bra produkt

Oavsett vad du väljer att baka, måste du se till att det är en produkt värt att spendera pengar på. Du kan inte förvänta sig att folk att köpa något som inte har någon smak, du måste erbjuda några riktigt läckra bakverk.

Baka ett par pajer, eller vad det är du vill sälja, och bjud in dina vänner, och dina grannar att ditt hus. Erbjud dem att prova dina bakverk och be om deras ärliga åsikt om det. Ju fler åsikter du samlar, desto bättre dina produkter kommer att bli.

Steg 6 - annonsera

Du kan enkelt ha den bästa produkten i världen, men om ingen har någonsin hört talas om det, kan det liksom inte finns. Det är därför du behöver för att lägga lite extra ansträngning för reklam ditt hem bageri.

Skicka anteckningar till lokala tidningar redan innan du öppnar. Skapa en hemsida och meddela alla dina vänner och grannar som du öppnar ett bageri. Erbjud dig att baka något för en välgörenhetsorganisation, eller erbjuda prover av dina varor på gatan. Baka några muffins och bära dem till ett närliggande stort företag och fråga om du kan lämna dem som gratis prover för de anställda att prova. Se till att du lämnar visitkort eller broschyrer, så att folk kan nå dig.

Välj ett namn och skapa en logotyp för ditt bageri. Kom upp med något som är lätt att komma ihåg och som associerar folk till mat - Söta Bites till exempel är en mycket bättre idé än Sarahs Home Bakery. Logotypen ska vara liten men ändå slående och det kommer att vara bra om du kunde komma med en catchy slogan.

Tja, det är dessa 6 steg att följa om du vill starta ditt eget hembageri. Jag håller tummarna för er damer, och jag skulle vilja höra om dina erfarenheter.

Aktuella artiklar