Hur man botar baksmälla

Dricka är roligt, så länge du håller det i små mängder. Att ha för mycket alkohol leder till en rad olika problem, och det vanligaste är - baksmälla. Ingen gillar det, och alla är ute efter det mest effektiva sättet att bota den. Vill du veta hur? Fortsätt att läsa.

Hur man botar baksmälla

Bakfull är hur du känner efter en riktigt bra fest. Oavsett hur mycket roligt du hade i går kväll, är på morgonen inte så glad alls. Din ont i huvudet, känner dig illamående och utmattad och du behöver hitta ett snabbt sätt att bli dig själv igen. Här är 6 tips om hur man kan bota en baksmälla.

Ett. Undvika det

Det är det enklaste sättet finns. Om du inte vill ha en baksmälla på morgonen, inte får slösas bort i första hand.

Ett par drinkar kommer att göra dig någon skada. Ändå, så fort du börjar känna dig berusad, är det ett tecken på att sluta dricka. Inte dricka mycket under en kort tid, det är ett perfekt recept för att få helt bortkastade. Alkohol behöver lite tid att gå igenom ditt system och du kommer inte känna effekterna omedelbart. Drick långsamt.

Kom ihåg att det finns inget dam som om att vara berusad. Du ska njuta av din drink, inte har det med ett syfte att få papperskorgen. Fransmän har ett talesätt: "Den som dricker vin som vatten är inte värt av vinet". Håll det i åtanke.

2. Drick vatten

Hangover är i grunden ett resultat av allvarlig uttorkning. Alkohol binder till vattenmolekyler i kroppen vilket innebär att du mycket uttorkad. Ett annat sätt att förhindra baksmälla är att kompensera för den förlorade vattnet.

Så fort du kommer hem från den stora fest där du hade för mycket att dricka - få tag på en hel del vatten. Drick så mycket du kan. Drick tills du blir sjuk av det. Du behöver dubbelt så mycket alkohol du drack för att återställa kroppens normala vätskebalans.

Tre. Färska frukter och grönsaker

Om du redan har vaknat upp med en baksmälla, ligger den första hjälpen på vitamin C. Så äter färsk frukt och grönsaker.

Du kommer förmodligen känna lite illamående på morgonen och kommer inte riktigt vara på humör för att äta något. Gör dig färska saft, ta en färsk gurka och en bit rostat bröd. C-vitamin från citron och gurka får dig att må bättre och torra toast kommer att suga upp den extra syra i magen som gör att du känner illamående.

4. Aspirin

Massor av människor svär att aspirin är det bästa botemedlet mot baksmälla finns. Jag kan inte riktigt säga om det är sant - men du kan prova.

Ta två Alvedon så fort du vaknar och har något att äta. Ta inte medicinen på fastande mage. Drick ett stort glas vatten med den och lämna huset för att få lite frisk luft. Denna typ av kombination kan bara fungera.

Fem. Ättiksgurka

De är vanliga craving för gravida kvinnor och den vanligaste hem rättsmedel för att bota baksmälla - pickles. Ha alltid en burk pickles i ditt kylskåp.

Nu har jag faktiskt aldrig lärt mig vad det handlar om pickles som botar baksmälla. Det kan vara den sura smaken som väcker dig eller det kan vara något annat. I vilket fall som helst - pickles fungerar som en charm när det gäller att bota baksmälla.

6. Inget kaffe

Många människor kommer först att nå för en kopp kaffe efter en vild utekväll. När man ser på det, verkar det som ett mycket logiskt val. Men det är helt fel.

Det enda du kommer att uppnå med att dricka kaffe är att ha en ännu värre baksmälla. Den alkohol som gav dig baksmälla har redan sugit vatten ur kroppen. Lägg kaffe som en annan sak som torkar dig och du får en perfekt kombination för en mycket dålig baksmälla.

Nu har du det - de rättsmedel för att bota baksmälla. Jag har fortfarande att råda dig att inte få baksmälla i första hand, men om du redan gjort - nu vet du hur man kan bota den.

Hjälpte det?

Aktuella artiklar