Hur man gör tatuering beslut

Vill du få en tatuering, men du har andra tankar? Det är bra, det betyder att du verkligen aktivt tänka på det. Här är fem steg som hjälper dig att göra tatueringen beslutet.

Hur man gör tatuering beslut

Ett. Tänk igenom

Inte bara göra ett plötsligt beslut om att du vill ha en tatuering. Ja, de har blivit mycket populära och ja en hel del människor har dem, men det betyder inte att du måste ha en också.

Fråga dig själv vill du verkligen en tatuering. Det är något som kommer att stanna på din hud för evigt. Visst du kan ta bort det, men ha i åtanke att avlägsna ont en mer helvete mycket än tatuera sig och man aldrig riktigt ta bort tatueringen helt.

Ge dig själv lite tid att tänka och fatta ett beslut. Du behöver inte göra det direkt. När du bestämmer dig för att du vill ha det, ge dig själv ett par månader efter beslutet att bosätta sig i ditt sinne. Om du efter den tiden du ändå vill få en tatuering - gå och hämta den.

2. Besluta om plats

Det finns massor av olika ställen du kan tatuering. Gör ett beslut om plats både efter hur synlig du vill att din tatuering för att vara, och hur mycket du vill att det ska göra ont. Också tänka på den tid och det faktum att tatueringar på vissa delar av kroppen kan verkligen förändras över åren.

De bästa ställena att få en tatuering är ryggen, överarmarna och vaderna. Dessa platser är oftast de som är mest acceptabel mot smärta och de som kommer att se likadant under åren.

Gör inte tatuera magen, eftersom den tatueringen kommer att sträcka när du blir gravid och kommer att se riktigt dåligt efter det. Tatuera underarmarna, låren, inner armar och ben och bål gör ont en hel del. Se till att en synlig tatuering inte kommer att kosta dig ditt jobb.

Tre. Besluta om design

Har aldrig tatuera namnet eller porträtt av din pojkvän eller make. Man vet aldrig hur saker och ting kan hamna mellan er två, och du inte vill vara fast med ett namn på en otrogen jävel evigt tatuerad på huden.

Din tatuering ska betyda något för dig. Inte bara gå och välja en design som du gillar. Efter ett tag kommer du fråga dig själv "varför i helvete gjorde jag det". Visst kan det vara en riktigt vacker tatuering, men om det inte betyder något för dig, kommer du att tröttna på det.

Du kan markera viktiga milstolpar i ditt liv med en tatuering. Jag fick min första när jag inskrivna i college och min andra en i present av min pojkvän när jag tog examen från college. Jag gör den tredje för att markera 10 år av vår relation mycket snart. Ja - det är sant - ingen får egentligen bara en tatuering.

4. Färg eller svart och grått

Detta beror mycket på dina preferenser. Personligen föredrar jag svart och grå tatueringar och inte ens tänka på att få en i färg, men vissa människor föredrar färgglada tatueringar. Det beror också på vilken design du väljer och det är en bra idé att prata om det med din tatuerare.

Ha i åtanke att färgerna inte blekna, och efter 10 år en svart och grå tatuering kommer att se mycket bättre än en färg tatuering. Undvik att ha en hel del vita i din tatuering, eftersom vitt är egentligen inte en färg. Det är mer som ett blekmedel som tonar din naturliga hudton och efter ett tag är det inte vitt längre. Använd vita bara för höjdpunkterna i din tatuering. Vitt är också en färg som folk brukar få en allergisk reaktion också. Prata med din artist om du är benägna att allergier.

Fem. Hitta en bra artist

Ha alltid i åtanke att bra tatuering kostar bra pengar. Låt inte den ekonomiska aspekten vara det viktigaste i din tatuering beslut. Hellre betala lite mer än ångra en dålig tatuering. Självklart, låt inte någon rip du off. Fråga i ett par tatuering butiker och ta en titt på din konstnärs arbete.

Mycket uppmärksamma på hygien i butiken kommer du att få din tatuering från. Du måste se konstnären öppnar nya tatuering nål framför dig och häll färgerna i nya sterila koppar. De måste också bära plast engångshandskar. Skämta inte med detta, kan du sluta med allvarliga sjukdomar som hepatit eller HIV. Se till att du bara får en tatuering, inte en infektion också.

Nu när du vet hur man gör en tatuering beslut, säg mig, vad är du få tatuerade?

Aktuella artiklar