Innebörden av att drömma att du är gravid

Tolka drömmar är inte en exakt vetenskap, så om dina drömmar om graviditeten är återkommande, ta en titt på vad som händer i ditt liv för att försöka ta reda på varför du har dem. Här är ett par av de vanliga betydelser.

Innebörden av att drömma att youand # 8217; är gravid

Graviditet är en ganska ofta symbol i drömmar, och liksom många andra, kan det tolkas på många olika sätt, ofta utlöses av motstridiga känslor. Drömmarna kan variera också. Är du bara reda på att du är gravid, eller är du "redo att pop?" Är du glad eller orolig? Lustigt nog, killar har dessa drömmar också.

Stress och förväntan

Stress och förväntan (via weeklysauce.com)

Ibland kan en dröm om att vara gravid kommer att ske som en symbol som du är stressad, och det sista du behöver är ett annat stort åtagande - som ett nytt barn i ditt liv. Gör alldeles för mycket på ditt jobb, att bli alltför involverad i någons svåra tider, eller går igenom en grov plåster i din relation?

Ditt sinne försöker berätta för dig att du kanske har för mycket på händerna, genom att sätta dig i en dröm situation där du vet att det snart kommer att bli ännu mer att oroa sig för.

Om du drömmer att du kommer att föda snart, kanske du också frukta någon förändring i ditt liv som du vet är skyldig att hända. I dessa drömmar, du är oftast inte glad över att vara gravid.

Vilja en bebis

Oavsett om du är i ett fast förhållande, gift eller ogift, beroende på din ålder, ibland är ditt sinne medvetslös, eller medvetet, önskan att faktiskt ha en bebis. Om drömmen är lycksalig och du kan inte sluta le titta på din växande mage, kanske du vill hemlighet att ta det till nästa nivå och bli gravid.

Vilja en förändring

Vill ha en förändring (via wakeup-world.com)

Kanske ditt personliga eller yrkesmässiga liv behöver förändras. Är du uttråkad av din partner, eller har en hemlig önskan att byta karriär? Symboliken i snart-till-vara moderskapet i en dröm kan också betyda att du är redo för en livsförändrande beslut, ett som bara du, eller du och din partner kan göra.

Återigen, tolka detta enligt ditt humör i drömmen. Att vara glad oftast innebär att det du drömmer är vad du verkligen önskar, i detta fall, en radikal förändring.

Är du sätts på prov?

Drömma att du tror att du är gravid, men du är inte säker och du tar ett graviditetstest, kan lätt "översättas". Du känner att något i ditt liv kommer att sättas på prov - din position i ditt professionella eller personliga liv, och du fruktar resultatet av detta test.

Kanske du känner dig osäker på dina förmågor och framgång? Har någon omkring dig gjorde du känner sig otillräcklig, eller som om du har något som du inte förtjänar?

Att vilja uttrycka dig

Finns det en känsla som du i hemlighet har varit vårda, eller har du velat uttrycka dig mer abstrakt (som i att ta upp någon konst)? Magen symbolik i en dröm behandlar någon form av information, som i matsmältningssystemet, och ser en gravid eller växande mage gör att känslan snart kommer att "smälta", och uttryckt. Inte dölja det.

Aktuella artiklar