Okonventionella brudklänningar

Den brudklänningar du ser här är för de framtida brudar som vågar vara annorlunda. Om du planerar en okonventionell bröllop, behöver du definitivt en okonventionell bröllopsklänning för att komplettera bilden. Kolla in några av våra idéer och hitta en klänning som passar din exceptionell personlighet.

Okonventionella brudklänningar

Ett. Hackad brudklänningar

Hackade brudklänningar (via www.coralsbridal.com)

Många brudar-till-vara föreställa sig klädd i en lång klänning när hon gick ner i gången, men kanske något lite annorlunda att vara precis rätt för dig. Om du tycker om att bära korta klänningar och du har vackra ben, och visar dem kommer accent din allmänna utseende, hackade klänningar är det rätta för dig. Du kan se ut som en prinsessa även i en kort klänning. Denna trend är i själva verket blir mer och mer populärt.

2. Rödfärgade brudklänningar

Rödfärgade brudklänningar (via www.1st-weddingdresses.com)

Tro det eller ej, men bär en röd brudklänning är ingen ny trend. Röda brudklänningar har en lång historia och tradition. I österländska kulturer röda brudklänningar symbolisera lycka och auspiciousness. Den traditionella brud klädsel i länder som Indien, Vietnam och Kina är tänkt att vara i rött. Om du tror på den magiska kraften i denna färg, eller om du bara gillar det, rekommenderar vi starkt att du väljer en häpnadsväckande röd brudklänning.

Tre. Färgglada brudklänningar

Färgglada brudklänningar (via www.weddinginspirasi.com)

Brudklänningar behöver inte nödvändigtvis att vara vit. Inte ens i västerländska kulturer. Faktum är att för en mycket lång tid, bar brudar från förmögna familjer dyra tyger i alla färger tänkbara. Inte förrän i början av det femtonde århundradet hade vi den första dokumenterade bröllop med bruden klädd i vitt. Färgen och stilen på bröllop klädsel till stor del beror på religion och kultur, men det faktum att vi lever i en globaliserad värld, resulterade i olika kulturer kollidera, vilket skapade fler möjligheter för okonventionella brudar. Så, varför kan inte du ha en fin brudklänning i din favoritfärg?

4. Gothic och flickaktigt

Gothic och flickaktigt (via www.weddinginspirasi.com)

Några svarta detaljer kan verkligen accent en typisk vit brudklänning. Att välja en klänning med extravaganta svarta och grå detaljer kommer inte få dig att se ut som prinsessan av mörker på din bröllopsdag. Tvärtom kommer det att ge dig chansen att uttrycka din avantgardistiska personlighet i en vanlig ceremoni och fortfarande ser ut som en brud.

Fem. Du får inte äta bruden - ätbara brudklänningar

Du skall icke äta bruden - Ätbara brudklänningar

Är detta för extrem även för dig? Iklädd en klänning gjord av tårta och godis kanske inte är helt rimligt under rådande omständigheter, men att lägga till några ätbara detaljer till en vanlig brudklänning kan vara intressant.

Aktuella artiklar