Piercing idéer

Om du älskar kroppen konst, men kan inte bestämma dig om nästa stud, här är ett par av piercing idéer.

Piercing idéer

Oavsett om du gör din första bekantskap med nålen, eller redan har ett par piercingar, prova dessa trendiga, coola piercingar.

Lip

Om inte du till att få näsan eller ögonbrynet gjort, vad sägs om en söt läpp piercing? Här är några som du kan prova. De läker riktigt snabbt, på fyra till tolv veckor, och under den perioden ska du skölja dem med saltlösning, använd munvatten och undvika att dricka och röka.

Eftersom den inre delen av smyckena går i munnen, det finns en risk för tandköttet och tandskador, så se till att en del är gjord av ett mjukt material och inte metall. Bioplast eller silikon borde göra susen.

Den labret är det vanligaste, går dubben i ihåliga under din underläpp. Den kan placeras högre eller lägre, även om lägre en är oftast för grabbar, så tappen visar genom deras skägg.

Den monroe / madonna

Uppkallad efter den berömda födelsemärken på blonda bombshells ansikten, detta går på sidan av överläppen. Det ser häftigt med en fet-färgad läppstift eller glans, för en trendig pin-up utseendet på femtio-och sextiotalet.

Den sida läppen

Detta går också åt sidan, men på din underläpp. Ser supercute med en tapp, och om du är i en mer extrem look, kommer en nedläggning ring också fungera.

Den medusa

Tappen går över din överläpp, höger i mitten av spåret från näsan till dina läppar. Se till att din piercing artist uppmärksammar symmetrin, vill du inte en skev look!

Navel

Standarden bananabell som går genom den övre delen av naveln är inte det enda sättet att tränga igenom navel! Det tar ett tag att läka, ca 12-18 veckor, med standard eftervård - rengöring minst två gånger om dagen med koksaltlösning. Undvik hög midja bottnar så att de inte yank på ringen!

Det omvända

Smyckena är placerad genom den nedre sidan av naveln. Den mindre ringen pekar nedåt, medan den övre är inne i naveln. En udda, söt version av standarden piercing.

Den horisontella

Smyckena går horisontellt genom huden antingen ovanför eller under din navel. Välj ett bananabell som har samma storlek bollar för perfekt symmetri.

Surface piercing

Dessa kan göras på många olika ställen i kroppen, eftersom allt de behöver är en platt bit hud. Den skivstång går under, parallellt med huden, och både entrén och hålen utförselkontroller genom samma del av huden.

Se till att du väljer en plats som du kan skydda väl hela tiden från att trassla in kläder eller få gnuggas ofta mot en hård yta, för att inte nämna att bli träffad! Om det görs bra, kommer de ser cool och läker bra, men om de blir skadade, kan din kropp börja avvisa piercing genom att bokstavligen tvinga det ur kroppen via den kortaste vägen - att trycka ut det till ytan av huden.

Detta kan göra ont och lämna ett ärr, så var extra noga! Surface piercingar läka generellt inom ca 6-16 veckor, beroende på platsen.

Människor få dem gjort på sin hals (vampyr piercing), bröstben, nacke, och även handleder eller bandet mellan sina tummar och pekfingrar. En annan populär plats är hip, men hur får du dina kläder på och av? Ouch!

Implantatet

Tappen är synliga på ytan av huden, ansluten med en skivstång till en "propp" som placeras under huden. Kräver extra vård under läkning så att den inte faller ut. Ta bort dessa är knepigt, se till att du verkligen vill ha en innan du går till salongen! Jag har sett en del flickor med diamant implantat på sina ringfinger, sortera som en förlovning piercing. Ser bedårande, men det är kanske lite för mycket? Bakom örat ser enormt, though.

Aktuella artiklar