Smarta och söta citat från bärbara

Jag ser Notebook som fylld med klichéer och patetiska linjer, men det finns några som jag kan hitta anständigt nog att välja så smart och / eller söt.

Smarta och söta citat från bärbara

Du kan inte leva ditt liv för andra människor. Du måste göra vad som är rätt för dig, även om det gör ont vissa människor du älskar.

Ibland vad vi gör kommer att skada andra människor, men om vi inte har några avsikter att skada, om vi bara på vår väg, vi måste stanna på vägen och hålla promenader. Det är det ultimata testet av vår uthållighet.

När vi tänker på Noa, han också gör allt för sin egen lycka. Men det är vad vi vill att våra nära och kära att göra. Vi vill att de ska göra saker de tycker.

Jag har lärt mig att vi alla har rätt till att ha våra hemligheter.

Det tog mig lång tid att tro på detta. Och ja, jag kan äntligen säga att vi inte är skyldiga någon hela sanningen och ingenting annat än sanningen. Det finns inget sådant som 100% ärlighet och öppenhet. Det är dumt att kräva det från andra eller från oss själva. Det är dumt att skylla på någon för att hålla något bara för sig själv, eller hålla något ifrån oss, eller ändra sättet han presenterade sin verklighet. Vi gör det på daglig basis. Det kallas livet. Ibland kan vi inte tala sanning och fiktion. Ibland tror vi saker ordentligt, men det gör dem inte sanna. Ibland saker som är svårt att tro är sanningen och ingenting annat än sanningen.

Här är exempel på några helt rätt ljugande.

Jag var bara gå en promenad. Jag kunde inte sova.

Du skulle se fröken Allie. Nu vet du att du inte är tillåtet. Det är mot reglerna. Du går tillbaka till ditt rum. Och som för mig, jag kommer ner för att få en kopp kaffe och kommer inte tillbaka för ett tag. Håll dig borta från trubbel.

[Han går över till syster Esters räknaren och ser en full kopp kaffe].

En person kan vänja sig någonting om de får tillräckligt med tid.

De säger att människor har baslinjen av lycka, och de snart återgå till att efter stor tragedi eller strejk av lycka. Men människor är också vanedjur och anpassning. De kan vänja sig vid nya förhållanden. Och de vänjer sig. Detta gäller för både bra och dåligt. När det gäller dålig, hamnar vi tolerera det bättre. När det kommer till bra, hamnar vi uppskattar det mindre.

Smart och söt offerter från Notebook (via glloyd.com)

Det är möjligheten som håller mig igång, inte garantin.

Det finns inga garantier i livet. Döden är det enda viss sak (hittills). Du behöver inte vara säker på någonting att fullfölja det. Du behöver veta att det kan eller inte kan hända, men du lägger en insats och försöka.

Det läskigaste sak om avståndet är det att du inte vet om de kommer att sakna dig eller glömma dig.

Något ostliknande men sant - avstånd kan berätta - är du lätt att glömma eller Unforgettable, det är vad du är...

Du letar efter någon som kommer magiskt fylla detta tomrum. Men ingen kan göra det men du.

Du är den person som ansvarar för själv. Det finns yttre påverkan, och om du inte är buddhistiska väg att uppnå Nirvana, kommer du att påverkas av utomstående krafter. Ändå kan ingen annan person läka dig. Ingen kan fylla upp din inre tomrum. Det kan fungera bara tillfälligt som en drog.

Den bästa kärleken är den typ som väcker själen och får oss att nå mer, att växterna en brand i våra hjärtan och skänker frid till våra sinnen.

Kärleken ska vara inspirerande. I bästa fall skulle det hjälpa oss att vara (komma) vårt bästa. Och, igen (förhoppningsvis, bara något) orealistisk bild av kärlek som ger dig magen fjärilar och sinnesfrid. Det är som oxymoron. Men i stunder jag känner att det händer. Det är bara att dessa stunder är flyktiga.

Ibland vår framtid bestäms av vad vi är, i motsats till vad vi vill.

Detta är mogen snacket. Ibland får vi vad vi tycker vi förtjänar, ibland får vi mindre, eller värre. Vi får alla typer av saker i detta liv. Man ska inte förvänta sig alla hans önskningar ska uppfyllas, åtminstone inte hela tiden.

Tidigt hade han lärt sig att njuta av enkla saker, saker som inte kunde köpas, och han hade svårt folk att förstå som kände annars.

Man kan säga att de bästa sakerna i livet är gratis. Den andra kommer att hävda att ingenting är gratis. Kärlek kan vara en miljon gånger ädlare än pengar, men älskar du kan leva utan (även om inte lätt), och pengar du inte kan leva utan, bokstavligen.

Jag kunde vila mitt fall här, men jag ska tillägga att jag är konsumenten av erfarenheter, inte produkter så jag förstår vad Noah säger i raden ovanför.

Smart och söt offerter från Notebook (via glloyd.com)

Så det kommer inte att bli lätt. Det kommer bli riktigt svårt. Vi mĺste jobba på detta varje dag, men jag vill göra det eftersom jag vill ha dig.

Denna linje introducerar viss ansträngning. Slutligen medger det att kärlek är inte bara något som dyker upp eller försvinner magiskt. Även om, måste jag erkänna, ibland (även för mig) det verkar som det fungerar bara sådär.

Poesi, tänkte hon, inte är skriven för att analyseras, det var tänkt att inspirera utan anledning, att beröra utan att förstå.

Jag kunde aldrig förstå när läraren vill att vi ska dissekera varje vers. Och det är bisarrt att föreställa sig att vi kan berätta vad skalden tänkte och mening med någonting. Det är en känsla, inte innebörden när det gäller poesi. När det kommer till kärlek, är den känsla också. Men känslor är ombytliga, om vi inte lägger någon betydelse för dem.

Sommar romanser börjar för alla typer av skäl, men när allt är sagt och gjort, de har en sak gemensamt. De skjuter stjärnor, en spektakulär ögonblick av ljus på himlen, flyktig glimt av evigheten, och i en blixt är de borta.

Det finns stunder som är spektakulära. Om vi ​​vårda dem vi kan vända våra liv i en spektakulär åktur.

Li fe är helt enkelt en samling av små liv, levde varje dag i taget.

Vi spelar många roller under vårt liv. Vi besöker många (mentala) platser. Vi kan se dagar som separata liv. Men i slutet, det finns alltid någon röd tråd som sätter alla dessa berättelser tillsammans.

Oavsett vad som händer med oss i framtiden, vardagliga vi är tillsammans är den största dagen i mitt liv.

Detta kan ringa sant. Framtiden är oviss men dagarna tillbringade tillsammans är tiden av sitt liv. För nu är de.

Endast de som är bekväma med varandra kan sitta utan att tala.

Stora samtal och stora skratt är att vara hade i ett bra företag, men det är sant att människor, om inte mycket intim, försök att undvika tystnad. De skulle hellre pladder och diskutera vädret än säger ingenting. Tystnad är obekvämt, om du inte kan bara vara bredvid varandra och känna sig lycklig.

Hålla henne i mina armar var mer naturligt för mig än min egen puls.

Detta är melodram, men har en punkt. Ibland känner bara tillfreds med någon. Saker som händer mellan er känns naturligt.

Det är min älskling där. Var hon än är, det är där mitt hem är.

Ja, lite patetiskt, men förlåtligt. Ibland känner vi att vårt hem är där den andra personen är.

Men vi ska tro att det är den äkta kärleken bara om vi vet att den andra personen känner samma sak. Om man inte jagar den andra. Det kan inte bara vara en tillmötesgående den andra. Båda personerna bör ta hänsyn till den andra när vi fattar beslut och bygga hem (bildligt talat).

Ibland med alla de bästa intentioner hem är inte där kärleken är.

Och för att spara det bästa till sist:

Young Allie: [efter att älska med Noah för första gången] Du måste vara skämta. All denna tid, det är vad jag har varit missin '? Låt oss göra det igen.

[Efter samlag hela dagen]

Unga Noah: Hmmm. Jag vill ha lite... eh... pannkakor... och några bacon... och kyckling.

Aktuella artiklar