Steg-för - steg guide för att eliminera din kärlek handtag

Är den enda kärlek du får sistone kommer från knubbig kärlek handtag på sidorna av midjan? Vill känna smal, tonad och fantastisk? Easy - följ bara vår steg-för-steg-guide och vara på god väg till en kärlek handtag frizon!

Steg-för-steg guide för att eliminera din kärlek handtag

De flesta av oss har upplevt det obehagligt, pinsamt och oönskad känsla av att ha ett lager av fett bula ovanför toppen av våra jeans. Och vi vet alla att trots cutesy namn, kärlek handtag är allt annat än lust promotorer och inducerare kärlek.

Vilket är anledningen till att vi har utarbetat en enkel guide som hjälper dig att slå ut din kärlek handtag snabbt. Stick med oss ​​när vi går igenom några enkla, enkla och (relativt) smärtfria sätt KO'ing din kärlek handtag.

Steg 1. Känn din fiende

Som någon taktisk hjälte vet, är sättet att överlista din fiende att lära känna dem intimt. Så innan du börjar entusiastiskt attackera din kärlek handtag, måste du veta vad de är och hur de utvecklas.

Kärlek handtag är den etikett som används för det fett som samlas runt midjan. Andra mindre söta namn för fet område inkluderar "reservdäck" och "muffin tops". Det är viktigt att erkänna att fettet förmodligen inte bara inte sitta på sidorna av midjan heller, det är starkt att fettet sprider sig runt magen. Så du är inte riktigt attackera love handles, du attackerar den övergripande färna.

Fettet i detta område ackumuleras när mängden mat och kalorier du förbrukar ökar och dina aktivitetsnivåer misslyckas med att öka också att matcha, eller i själva verket sjunka avsevärt. Detta kan vara på grund av en skada eller ett tillstånd, en hektisk livsstil eller bara ren lathet.

Den dåliga nyheten är att du inte kan upptäcka minska detta område för att ta bort din kärlek handtag. Den goda nyheten är att du kan göra ändringar i din livsstil för att utveckla en varm, tonad kropp överallt!

Steg 2. Minska din stress

Det är väl dokumenterat att en överflöd av stress leder till produktion av stress hormon, kortisol. Kortisol produceras när du är fysiskt, psykiskt eller känslomässigt stressad. Så om du är desperat försöker nå en deadline, är mitt i en kamp med din partner eller driver för att köra den sista milen av din dagliga joggingtur, är chansen stor att din kropp producerar kortisol.

Även om detta i sig är inte en dålig sak (vi behöver stress i våra liv), har en över överflöd av detta hormon är ansluten med en ökning av kroppsfett lagring.

För att motverka denna effekt, (och om du vill förlora din kärlek handtag) måste du minska din dagliga stress. Inte fnyser inte ännu, eftersom det är faktiskt enklare än du tror.

Medan det finns en hel del stressiga situationer, som ligger utanför vår kontroll, har vi kontroll över hur vi reagerar på situationer. Om du känner dig själv börjar känna sig stressad, ta en time out, gå en promenad och rensa huvudet. Några djupa mage andas kommer att reglera dina stresshormoner och hjälper dig att känna sig lugnare också. Läs våra 7 steg att följa när du känner dig överväldigad inlägget.

Daglig meditation har visat sig lugna missfoster ut svaret från amygdala (det område i hjärnan som ansvarar för våra känslor), så varför inte göra det till en vana att spendera 10 minuter varje dag mediterar? Och kom ihåg, du är i kontroll över dina svar.

Steg 3. Prioritera din hälsa och kondition

Därefter måste du göra en ärlig, äkta och entusiastiska engagemang för din fortsatta hälsa och fitness. Om du vill ha en kropp som en Victoria Secret-modellen, måste du arbeta för det. Det innebär att välja en hälsosam lunch över lasagne. Att säga nej till godis. Och gör din hälsa och kondition en prioritet i ditt liv.

Som med de flesta positiva förändringar, måste du stärka ditt sinne innan du kan arbeta på ditt mål. Att se till att du är fokuserad, engagerad och hängiven till ditt mål kommer att hjälpa dig att hålla på rätt spår under de tuffa tider och när din dag är spetsad med frestelser.

Och medan du kan klaga över att du har ingen viljestyrka, det är faktiskt inte viljestyrka du behöver. Det är en daglig vana. Vana vinner över viljestyrka varje gång. Om du har gjort en vana att nå för en cookie när du känner dig ner, kommer du leda dig själv ner på spåret av en ohälsosam, olycklig livsstil. Men om du ändrar dina vanor, kan du förändra ditt liv. Vad väljer du?

Steg 4. Städa upp din kost

För att gå ner i vikt (vilket är vad du behöver göra för att eliminera din kärlek handtag), behöver en enkel sak att hända: du måste äta färre kalorier än du använder. Enkelt, eller hur? De flesta dietister rekommenderar ett absolut minimum av 1200 kalorier för kvinnor.

Ett enkelt sätt att äta färre kalorier är att skrapa ut alla raffinerade, socker och förädlade livsmedel som finns i din kost. Håll dig till rå och näringsrik mat. Relatera din kost tillbaka till grottmänniskor: om de inte äter det, då bör du antagligen inte heller.

Det innebär inga muffins, croissanter och McDonalds. Prova magert kött, massor av fisk, massor av grönsaker och minst två tjänar på frukt en dag. Ge dig själv två veckor att anpassa sig till kosten (det är hur lång tid det tar för dina smaklökar att förnya) och du kommer bli förvånad över hur mycket du faktiskt njuta av din nya diet!

Steg 5. Cardio är drottning

För att bidra till att balansera kalori vs skalor utgifter till din fördel, bör du sträva efter ungefär 30 minuters konditionsträning fyra gånger i veckan. Din cardio kan vara allt från att jaga din hund runt parken, hoppa, inlines, hula förena, cykling, jogging, löpning, simning eller något annat som du tycker om.

Det fina med konditionsträning är att det ökar din ämnesomsättning, vilket i sin tur främjar fettförbränningen. Mer fettförbränning lika med minskande love handles - hurra!

Steg 6. Avsluta motstånd styrketräning

Även om det är sant att du inte kan upptäcka minska, det finns vissa aktiviteter som du kan göra för att främja muskel utveckling. Genom att utveckla dina muskler, kommer du verkar smalare och smalare. Resistance utbildning är ett enkelt sätt för dig att skörda dessa fördelar och massor av andra awesome hälsofördelar också.

Några snabba övningar som du kan prova på alternerande dagar till din cardio (lämnar en dag för vila) är:

  • Utfall
  • Knäböj
  • Crunches
  • Balett plies
  • Push-ups
  • Plank
  • Side plankor

Du kan också göra den beprövade metoden att pumpa järn. Bara plocka upp ett par hantlar från din lokala sportaffär och träna längre repetitioner på lättare vikter. Bump upp dina vikter när du känner för en utmaning, men bara till en nivå som du känner dig bekväm med. Om du squat och göra utfall med vikter, kommer du också öka effektiviteten i ditt arbete ut.

Och tvärtemot vad många tror, ​​kommer lyfta vikter inte ge er kroppsbyggnad en bodybuilder. Tja, okej, kanske det om du lyfter vikter i fyra timmar om dagen, sju dagar i veckan. Men de flesta av oss har vanliga jobb, så det aldrig kommer att hända. Vilket innebär om du verkligen, verkligen försöka se ut som en body builder, lyfta några tre-kilos vikter inte kommer att göra din muskler bula som She-Hulk.

Steg 7. Håll smuttar

Få detta, anser Europeiska rådet om motion som när du är uttorkad du behålla upp till tio pounds av vätska. Eeeep! Du vet när dina väninnor alltid säger, "Åh, jag bara behålla vatten just nu." när de inte kan passa in i en söt klänning?... väl, de faktiskt kunde vara rätt. När du är uttorkad, är din kropp skickas in i panik-läge och den behåller vatten för att se dina viktiga organ stanna hydrerade - men det är på bekostnad av din vikt. Och den söta klänningen.

För att förhindra uttorkning, bör du dricka åtta till tio glas vatten om dagen. Några tips för att öka din vattenförbrukning är att ha ett glas vatten vid din säng och på skrivbordet, för att dricka ett glas innan och efter varje måltid och att alltid bära med sig en flaska vatten med dig när du reser.

Om du känner för att vattnet är lite tråkig, bara lägga till ett stänk av citron eller lime. Lemon alkaliserar kroppen och ger dig frisk, glödande hud samt ökar din ämnesomsättning så det är ett runt win-win.

Steg 8. Reglera dina insulinnivåer

Det finns ett stort samband mellan fett som visas på din mage och dina motsvarande insulinnivåer. Om du har några pudge runt magen regionen, kommer du förmodligen åtminstone måttligt insulinresistenta. Allt detta innebär är att dina celler inte som påverkas av insulin (vilket är det hormon som produceras av bukspottkörteln för att ta bort socker från blodet) som de skulle kunna vara. Detta i sin tur innebär att du sannolikt har höga blodsockernivåer.

Insulinresistens är inte bara kopplat till extra fett runt magen, det är också en riskfaktor för diabetes. Och om du är ute efter att ta bort din kärlek handtag och känner sig friskare, då dina insulinnivåer är något du kommer att behöva hantera.

Det bästa sättet att börja balansera ut ditt insulin och blodsocker är att äta mat med lågt GI. Dessa är de livsmedel som ger en mer hållbar energikick, snarare än snabb explosion av energi som vanligtvis kommer från skräpmat. Du kan också äta mer regelbundet och väljer att äta mer fibrer och fett. Ett annat bra tips är att dricka lite vatten smaksatt med citron varje dag, eftersom det är sagt att hålla blodsockernivån jämn.

Steg 9. Fejka 'til du gör det

Sist men inte minst, det finns ingen anledning till varför du bör ha att göra med din knölig kärlek handtag medan du fortfarande på väg till viktminskning. För att må bra nu, varför inte investera i lite kvalitetstid Stora storlekar? Det stoppar där du behöver hugg, och lyfter där du behöver lyfta. Kärlek handtag försmäktar och mage gupp är förvisad. Bäst av allt, det finns olika typer av Shapewear specialbyggda i olika kläder!

Visst kan en del av den Stora storlekar ser ut lite som din farmor trosor - men de gör din rumpa ser ut som en tonåringar. Vad skulle du föredra?

Och alltid komma ihåg att även om du avskyr din kärlek handtag, är kroppens öde i dina händer - du kan göra en förändring. Så vad väntar du på?

Aktuella artiklar