Top 15 bästa tatuering designer för kvinnor

Damer med bläck är inte en ovanlig syn något mer. Varje år finns det mer av oss tatueringar. Letar du efter en perfekt design för dig? Välj en av dessa topp 15 bästa tatuering mönster för kvinnor.

Topp 15 bästa tatuering mönster för kvinnor

Ett. Den som betyder något för dig

Innan jag ens börjar med populära tatuering designer bland kvinnor, har jag absolut berätta för dig att att välja en konstruktion bör baseras på saker du älskar och saker som betyder något för dig. Oavsett hur mycket en viss utformning populär, eller hur bra det skulle titta på dig, om det inte har någon betydelse, blir du uttråkad ganska snart. Å andra sidan, om något som är helt ej feminin har en viss betydelse för dig - det är ditt bästa design.

Det är alltid bättre att välja en tatuering design med en mening, än utifrån vad som anses manligt eller kvinnligt. Om du vill flickan upp, snarare göra det med några detaljer eller välj ett mer feminint plats.

2. Cherry blossom

Jag har minst fem kvinnliga vänner att vid en viss punkt i livet sa, att om de skulle någonsin få en tatuering skulle det vara körsbärsblommor. Detta är en av de mest populära tatuering mönster bland kvinnor och det finns en bra anledning. Körsbär blommar är vackra och mycket feminina.

Den mest populära platserna för cherry blossom tatueringar är tillbaka, revben, handleder och vrister. De är mer ofta i färg än i svart och grå, eftersom de har denna underbara rosa nyans som ser bra ut på flickors hud. I den japanska kulturen, är körsbärsblom en symbol för livet, medan i Kina den representerar kvinnlig rektor, kärlek och kvinnlig skönhet och sexualitet.

Tre. Blommor designs

Bland bästa tatuering mönster för kvinnor är naturligtvis ett blommönster. Nästan varje flicka som har tatueringar åtminstone har en flower.

Olika blommor har olika betydelser. Chrysanthemum till exempel är en symbol för fulländning, men det är också ett blomma av död i den japanska kulturen. Hibiscus blomma står för delikat skönhet och ta vara på tillfället. Rose och lotusblomma har samma innebörd i väster och i öster - de är symboler för rena kärlek.

Blommor mönster kunde verkligen skiljer sig åt och de är perfekta vid nästan varje del av din kropp. Välj mellan färg och svart och grått och få en blomma som passar bäst.

4. Vine tatueringar

Vine tatueringar kan vara en förlängning av blommor tatueringar eller de skulle kunna vara en helt separat konstruktion. De är oftast stora tatueringar, antingen på ryggen, revbenen eller runt anklarna. De har något swirly textur och de följer de naturliga kurvor av kroppen, så att de verkligen ser fantastisk.

Vines representerar obligationer, kärlek och engagemang. Ivy representerar odödlighet, utan också ett starkt band med en annan person. Ivy växer bara runt ett annat träd, men till skillnad mistel det inte dödar trädet. De bor tillsammans. Det är också en symbol för styrka, och det är tänkt att få lycka och glädje.

Fem. Fjärilar

Fjärilar är kanske den vanligaste tatuering design bland flickor. Tidigare känd som "luffaren stämpeln", är fjäril tatueringar inte längre anses ha denna innebörd. Idag är de flesta anses vara symboler för skönhet och kärlek.

En av de mest populära platserna för att få ett fjäril tatuering är - höften. Antingen en eller symmetriskt två fjärilar på varje höft, dessa tatueringar syns bara när du är i underkläder eller baddräkt, men de verkligen ser vacker. Jag skulle definitivt föreslå att välja en fullfärg snarare än svart och grå för en fjäril tatuering. På så sätt får du all den magnifika färger som gör fjärilar så vackert i första hand.

6. Stjärnor

Antingen som en fristående tatuering eller införlivas i annat design, stjärnor är en av de bästa tatuering mönster för kvinnor. De varierar från en liten knappt synlig stjärna till en stjärnhimmel vinstockar över hela ryggen. Under alla omständigheter de är vackra.

Att vara ljuset som lyser i mörkret, är stjärnor anses vara symboler för sanning och hopp. De representerar en kamp med mörkret och ett hopp om en ny, bättre, bana, och ses ofta på människor som har gått igenom några tuffa tider i deras liv. Stars representerar också lycka och våra önskemål.

Star tatueringar görs någonstans på kroppen, men enligt min åsikt de bästa platserna är - ett par stjärnor bakom örat, eller en liten vinstock av stjärnor på halsen.

7. Svalor

Symbolen på våren, och en av de mest traditionella tatuering, svalor är också ganska populärt bland flickor med bläck. De representerar hopp, men de är både en symbol för tur och otur. De är ett tecken på ny kärlek, fertilitet och förnyelse, men i vissa mytologier, de bär själar av döda barn.

Å andra sidan, sväljer livskamrat och är en symbol för evig kärlek mellan två människor. De är oftast gjort på nedre delen av ryggen eller på skulderbladet, och ibland de bär något i näbben. Vad de bär kunde representera mer om tatueringen än svalan själv.

8. Fairies

Varje liten flicka trodde på älvor och ville vara en. Några av oss hålla denna önskan även när de växer upp. Oavsett om du fortfarande tror på älvor eller inte, är detta ett mycket trevligt tatuering design för kvinnorna.

Fairies kan antingen vara en symbol för populär modern kultur - vi alla vet om Tinkerbell - eller mytiska djur som representerar de mänskliga önskningar och önskningar. Feer tros vara inspiration för konstnärer och poeter, men också att vara ett symbol för människor som vill hålla sitt inre barn så länge som möjligt. De är fria, vackra och magiska, så det är inte undra på att detta är en mycket populär tatuera designen.

9. Zodiac tecken

Inte bara för kvinnor, utan även bland män, zodiactecken är en av de vanligaste tatueringar. Innebörden är mycket tydlig, det är ditt stjärntecken efter allt, men du kan välja att göra en kinesisk eller keltisk zodiaken undertecknar.

Under alla omständigheter, zodiac tatueringar är vanligtvis små och mestadels placeras på handleder eller bakom öronen. De är oftast gjort i svart och grått.

10. Hjärtan

Kommer sist men absolut inte minst - hjärtat är ett av det bästa tatuering mönster för kvinnor. De är gjort i ett antal olika sätt och på olika platser, men de har nästan alltid bara en mening och det är kärlek.

Kärleken kan vara en lycklig eller sorglig, så att folk väljer hela eller krossade hjärtat. En av de vanligaste och mest traditionella tatuering mönster är ett rött hjärta med ett band och ett namn.

Jag skulle föreslå att göra detta, eftersom jag vanligtvis inte föreslå att sätta någons namn på din Tattoo - man vet aldrig vad som kan hända. Men ändå, skulle ett hjärta vara en mycket nätt design och ja - du bör göra det i färg. Ett hjärta måste vara röda efter allt.

11. Text

Kraftigt populära tack vare Angelina Jolie och Megan Fox, tatueringar i en form av text är en av de bästa tatuering mönster för kvinnor. Innebörden är i många fall av religiös eller inspirerande natur, eftersom flickor tenderar att plocka citat som ger dem ett förtroende uppsving.

Välj din text klokt. Gör den inte för länge och inte välja ett teckensnitt som är oläslig. Titta på vår noggrant för eventuella stavfel, de kan inte ändras senare. Om du väljer en offert på ett annat språk än engelska ska du se att du är helt säker på innebörden.

12. Drömfångare

Tack vare en annan kändis, denna gång Miley Cyrus, dream catcher tatueringar blir allt populärare bland tjejer. Detta är verkligen ett härligt tatuering design och det är väldigt populärt bland infödda européer, både män och kvinnor.

Den drömfångare fångar alla de drömmar som kan komma till dig. Den fångar de dåliga i nätet, medan vi låter de bra pass och komma till dig. Kolla in artikeln på dream catcher tatuering innebörd för mer information.

13. Fjädrar

Annan konstruktion populär med tjejerna är fjädrar. Oavsett om de bär en betydande innebörd för dig eller om du bara gillar hur de ser ut, kommer en fjäder tatuering ser säkert bra ut på dig.

Se upp för innebörden men - en kråka fjäder symboliserar död i många mytologier, medan å andra sidan bär en duva fjäder en innebörd av lugn och ro. En av de vanligaste fjäder tatuering design finns en påfågel fjäder. Det är vackra och också meningsfullt och en hel del tjejer väljer det av båda skälen.

14. Religiösa motiv

Populärt med både pojkar och flickor, religiösa motiv hitta sin plats på tatueringar av många människor. Även om jag personligen inte tycker att du borde göra det, inte bara att du kan ändra dig om religion längre fram i livet, men också eftersom många religioner tror faktiskt att tatuera är helgerån, om du är säker på det - gå för det.

Oavsett din religiösa tro, jag är säker att du hittar ett motiv som passar dig bäst. Den kan även komma från en annan religion än den du växte upp med. Om det bär en symbolik meningsfullt till dig, spelar det inte var ursprunget till det är.

15. Sländor

Även damerna är vanligtvis inte särskilt förtjust i kryp, verkar detta en att vinna hjärtan av flickor runt om i världen. Sländan tatuering design är faktiskt en av favoriterna bland kvinnor i Europa.

Om du väljer att ha en trollslända tatuerade jag har att föreslå att välja en fyrfärg tatuering och hitta en riktigt bra artist. Trollsländor lever för endast 24 timmar och detta tatuering design oftast en symbol för hur livet är kort och vi bör ta det mesta av det. Trollsländor kommer ur samma rike som fjärilar och älvor, så du kan även prova en design som kombinerar två och alla tre av dem. Besök denna länk för mer information om Dragonfly Tattoo mening och för en del riktigt coola dragonfly tatuering mönster.

Oavsett vilken design du väljer, se till att du är ok med både utseende och med innebörden av det. Hitta en bra tatuerare och inte rädd för att säga din åsikt. När allt det är något som kommer att stanna på huden för resten av livet och du förtjänar det att vara inget mindre än perfekta.

Bär din bläck med stolthet och gärna dela din nya tatuering erfarenheter med resten av oss.

Aktuella artiklar