Topp 5 mest smärtsamma piercingar

Hur långt skulle du gå för den perfekta smycke på ditt ansikte eller kropp? Här är de 5 mest smärtsamma piercingar.

Topp 5 mest smärtsamma piercingar

Om du älskar kroppen konst, vet du förmodligen att det i det här fallet, "skönhet är en smärta" ordspråket är sant. Erfarenheterna kommer att bero på ett par faktorer. Hur du förbereder dig för din piercing är viktigt, även om du är rädd eller inte. Rädsla gör att allt ser ut och känns mycket värre!

Dessutom har inte alla samma smärttröskeln.

Här är en rankinglista över smärtsamma piercingar, från den minste till den mest smärtsamma en.

Ett. Näsa

Näshåltagning (via bodyjewelry-review.blogspot.com)

Många människor säger att få sin näsa gjort ont! Nu är detta inte min personliga erfarenhet, men jag antar att det beror på din smärtgräns. Beroende på den exakta platsen, går nålen genom huden eller brosk, och det har gjort ganska snabbt.

Den mest obekväma delen är när nålens full längd måste dras genom hålet, eftersom tappen är på änden av nålen. Det finns en massa nerver i näsan, som alla slutar vid spetsen, så det är trovärdigt som det gör ont, och kan också orsaka små nervskador. Om en nerv är hit, kommer du att uppleva några domningar, och tillfälliga "skytte" smärtor, men dessa pass i ett par timmar.

2. Lip

Återigen, det beror på placeringen av smycken (labret, Monroe, sidan), men läpp piercingar ibland ont en hel del också. Du kommer att känna en initial sting, och efter det, bör du vara bra.

En nerv också kan drabbas under denna piercing, vilket kan leda till domningar och kraftiga smärtor, men det finns inga nerver i dina läppar som kan orsaka allvarliga eller långvariga problem.

Tre. Brosk

En nål går igenom en hårdare yta kommer att vara mer smärtsamt än en hud piercing. Dessa tar ett ögonblick längre tid att utföra, och en mycket längre tid att läka. Den initiala "träff" med nålen skadar inte så mycket, men en helande brosk kommer att ge dig problem! Om det är ditt öra, bör du vara super försiktig när du borstar håret och sova på den sidan.

4. Nippel

Både killar och tjejer säger att få sin bröstvårta gjort ont som fan. Försök bara att föreställa känsligheten - om den kan uppnå upphetsning njutning, innebär det att det finns en hel del nerver där arbetar sina små Anodrester. Medan de läker, det är knepigt eftersom, till skillnad från med ansikts piercingar, kan du inte lämna dem ensamma i det fria. Du måste bära kläder, och även de mest enkla skjorta bomull, utan bh, skaver mot piercingen. Har inte riktigt haft modet att få det en ännu, och jag förmodligen aldrig kommer.

Fem. Genital

Behöver du verkligen en förklaring? Den mest känsliga delen av vår kropp som reagerar på den lättaste beröring kommer INTE vilja bli genomborrad med en nål! Båda könen säga att detta är den i särklass mest smärtsamma piercing, både samtidigt görs och samtidigt läka.

Nu har jag bara haft min näsa, navel och brosk gjort, så jag kan säga att ingen av dem riktigt ont mycket medan sätts i. Det var bara ett första sting, och då var det gjort.

Den genomträngande som gav mig mest problem var brosk, medan det läker det ont en 3 på en skala från 1 till 10, och gjorde sova på den sidan verkligen svårt!

Då igen, det finns människor som har seglade genom att få sina bröstvårtor gjort och grät samtidigt få sin näsa hål, så det är verkligen en individuell sak.

Låt oss veta vad är ditt mest smärtsamma piercing upplevelse!

Aktuella artiklar