Trevliga saker att säga till din bästa vän

Oavsett om det är hennes födelsedag, bröllop, eller en nyfödd bebis, kommer det komma en stund när du kommer att vilja berätta din bästa vän hur mycket du älskar henne. Sätt och tillfällen att uttrycka dina känslor är alltid många, men ibland orden bara verkar vara låst djupt inne. Nedan listas några trevliga saker att säga till din bästa vän, som du ska känna sig fria att förändra och utveckla, följa dina egna känslor.

Trevliga saker att säga till din bästa vän

Tack för allt du har lärt mig

Att säga till din vän att du uppskattar alla de saker du har lärt henne är en av de vackraste sätt att uttrycka kärlek till någon.

Börja med att berätta för henne hur hon har lärt dig att vara stark och ihållande under tuffa tider av ditt liv. Berätta för henne att utan hennes styrka som gav dig mod i så många svåra stunder, skulle du förmodligen ha glidit in i djup sorg i många situationer.

Säg hur mycket du uppskattar och älskar henne outtröttliga energi och entusiasm. Hon är den som har inspirerat dig att aldrig ge upp och hon är den som alltid har motiverat dig att njuta av varje ögonblick av ditt liv till fullo.

Gå bara till henne och säga: tack för att uppmuntra mig att ändra, växa och älska livet.

Tack för några av de bästa perioderna i mitt liv

Berätta för din bästa vän som du har spenderat några av de mest underhållande och roliga tider av ditt liv med henne. Berätta för henne att, mest av allt, du vill fortsätta dela stora, liksom dåliga stunder med henne och att hon är den bästa äventyret följeslagare du någonsin haft.

Påminn henne om de dagar då du skrattade dig till tårar, som du aldrig har gjort förut, och ta henne minnet tillbaka till din första resa tillsammans. Det var en av de mest fantastiska och mest spännande äventyr du någonsin har gått igenom.

Glöm inte att tala om alla de gånger då du gick ut tillsammans utklädd metallbit, låtsas vara olika personer, med konstiga namn och udda personligheter. Kom ihåg hur du började skratta när folk tog dig på allvar?

Bara säga: Tack. Jag vill göra det igen med dig!

Jag kommer att vara där när du behöver mig, i varje ögonblick av ditt liv

Bästa vänner kommer alltid att behöva varandra i svåra tider och livet är ibland full av sådana ögonblick.

En trevlig sak att säga att din bästa vän är att när hon finner sig själv i en desperat situation, när som helst på dagen eller natten, och var som helst i världen, kan hon räkna med dig och lita på din vänskap.

Berätta för henne att du alltid kommer att stödja henne genom tuffa tider, och lyssna på henne varje gång hon behöver för att anförtro dig, gråta och ta ut sin smärta eller ilska.

Säg till henne att du aldrig kommer att sluta vara vid hennes sida i värsta, precis som i de bästa ögonblicken i hennes liv. Hon är din bästa vän och du kommer alltid att älska henne, oavsett vad som händer, och oavsett var du är.

Aktuella artiklar