Vad är Twitter används för

Det börjar oftast med att du blir trött på Facebook, eller någon idiot övertyga dig "Twitter är ett måste." Då kan du göra ett konto, och du börjar undra: vad fan är syftet med detta? Nåväl, låt oss guida dig genom fördelarna av Twitter. Oroa dig inte, det finns inte många.

Vad är Twitter används för

Stalking

Precis som Facebook, är den främsta anledningen till att du bör ha Twitter - stalking. Ja - grannar, ex pojkvänner, före detta vänner, men viktigast av allt - kändisar. Alla har Twitter: Lana Del Rey, Rihanna, varenda modell och även Karl Lagerfeld... Men här är problemet: Britney kommer aldrig tweet orsaken till hennes broms-up med Justin Timberlake.

Lana vill inte säga om hon verkligen är dejting Axel Rose. De tweet de mest tråkiga saker, som att "jag har en konsert i mitten av ingenstans! Kärlek 2 mina fans!" Och allt detta i 140 tecken? Wooow!

Tala om för folk hur fantastisk du är

Om du sitter hemma på en fredag ​​kväll, låtsas att du har roligt och att du inte är på Twitter. Fortfarande, om du ska till, låt oss säga, Milano, bör du definitivt tweet det. Om du äter på den dyraste restaurangen, lägga till en plats till dina Tweets så att folk kan bli svartsjuk.

Att berätta ditt ex du sååå över honom

Även om du inte är. Om han dumpade dig, eller bröt ditt hjärta, och du vill komma tillbaka till honom, kan du sätta fint något intressant i din Tweet. Säg, kan du Tweet "gissa vem som har en het dejt ikväll? Är jag" eller något lika dumt. Du kan också lägga upp en bild, om du slickar grädde på en Abercrombie och Fitch segel kille om du inte är så känslig.

Att vara populär men du är ful och har inget socialt liv

Twitter är fylld med otäcka ser brudar med dumma nick namn som "Kitty katt - lustfyllda" som står inför popularitet för första gången någonsin. Hur gör de det? De bokför sexuellt tweets som "heta röv och ingen att dela den med", och naturligtvis, de är fruktansvärda på grammatik.

Ligga med din chef

Jag tycker faktiskt att göra detta. När jag känner att jag behöver lägga trovärdighet till min ljuger jag bara Tweet dem. Gilla "Fan det här kalla, kommer det någonsin att passera, jag vill jobba så illa", "Fan denna trafik, kommer jag aldrig att få arbeta" eller "Fan dessa utlänningar, varför de kidnappar mig på en arbetsdag?." Jag verkar långt mer ärlig här sättet.

Att ha något att göra på jobbet

När jag jobbar, jag tycker jag har något intressant att göra. Då jag använder Twitter, och titta på hur tråkiga alla andras liv är, så jag känner mig lite bättre. Det ger mig en anledning att göra onda kommentarer som: "du är sååå roligt... Du är sooooooo rolig" eller "skriva en ny bok Exakt vad konst av litteratur behöver?." Ja, det är grunt, dumma och förnedrande. Fortfarande, folk titta på Kardashians och de är fortfarande vid liv - en liten Twitter skadar inte.

Och då du fastna för detta skräp.

Men den är utformad på det sättet, som droger: du prova det, det suger. Du fortsätter att använda det, eftersom du inte kan tro att något kan suga så mycket. Och, då är du fast.

Aktuella artiklar