Vad betyder det när man drömmer om tänder falla ut

Osäkerhet om ditt utseende eller prestationer kan komma med på denna konstig dröm.

Vad betyder det när man drömmer om tänder falla ut

När du drömmer att tänderna plötsligt faller ut, kommer du vaknar förmodligen upp chockad, röra dina läppar i mörkret och ser till att allt finns kvar. Denna dröm kan vara ganska störande, men innebörden är oftast enkelt.

Detta är en ganska vanlig dröm, och de viktigaste betydelserna är otrygghet, rädsla för förändring eller förlust, och andra bekymmer.

Utseende är viktigt för oss alla, och vi vet alla vad ett trevligt leende betyder i vardagen.

Så om du drömmer om att det finns plötsligt luckor där dina pärlvita tänder var när du gick för att sova, kan det finnas något som stör dig om hur du ser ut. Plötslig viktminskning eller viktökning, en ny frisyr, en förändring i stil? Har du plötsligt att titta eller bete sig på ett visst sätt som gör dig obekväm?

Vad betyder det när man drömmer tänder falla ut (via www.positivelife.ie)

Om du går djupare än bara fysiska utseende, kan denna dröm innebär också att du tycker att bilden du projicerar på andra är falskt, eller faller sönder. Återigen, analysera eventuella ändringar som du har gjort nyligen för att se vad förändringen i bilden, inte bara som en kvinna, men kanske som en vän eller älskare, var.

Den enklare innebörden av denna dröm kan hittas om man tänker på vad som skulle hända om dina tänder började falla ut. Ja, det skulle eller skulle inte skada, men du skulle plötsligt vara väldigt självmedveten och du skulle definitivt behöva hjälp från en tandläkare. Så vad är denna situation som du befinner dig i, som skulle få dig att känna rädd, osäker och i behov av hjälp?

Dessutom, skulle du inte kunna prata ordentligt. Kanske något i ditt liv är att du känner att du inte kommer att uttrycka dig på rätt sätt. Kanske är det en situation som du var nyligen i, vilket gjorde att du känner att du inte talar ditt sinne, eller höll tungan förrän det var för sent?

Vad betyder det när du drömmer om tänder falla ut (via www.how-att-göra-a.net)

I gamla dagar, var tänderna också vapen, eftersom de fortfarande är i djur. Drömmer du om att förlora dem kan också innebära att du känner att du inte kan klara dig själv eller andra, och du är fylld med en känsla av att förlora din makt på något sätt.

Att förlora tänder kan också tolkas som att förlora en del av sig själv.

Var det en plötslig förlust i ditt liv, gjorde något gör du tycker du var maktlös att stoppa något eller någon från att gå bort?

Det är också en rädsla för förändring, och en av de förändringar som vi alla oundvikligen rädslan blir gammal. Ditt sinne kan berätta att du är rädd för några förestående förändringar, efter som du inte kommer att kunna försvara dig själv eller säga din åsikt.

Att förlora tänder är inte bara ett tecken på ålderdom, men också av undernäring och dålig hälsa. Om man tittar djupare, kanske du känner att du inte tar väl hand om dig själv, för en eller annan anledning. Kanske du inte får tillräckligt med sömn eller näring, eller du känner att du inte vårda dina känslor och tankar.

Aktuella artiklar