7 fantastiska idéer för blandning av pannkakor med frukt

Älskar pannkakor och kärlek frukt? Hur känner du inför att blanda de två tillsammans? Kolla in 7 fantastiska idéer för att blanda pannkakor med frukt.

7 fantastiska idéer för blandning av pannkakor med frukt

Här är vad du behöver för att göra pannkaka smet.

  • alla ändamål mjöl
  • smält smör
  • ägg
  • mjölk
  • bakpulver
  • en nypa salt och socker

Mängden av ingredienserna beror på hur många pannkakor du vill göra. Smeten ska vara tjockare för europeisk stil pannkakor, det ska droppa från skeden. Den franska stilen eller crepes efterlyser en smet som rinner från skeden. Och nu kan vi börja.

Ett. Blåbärspannkakor

Låt oss börja med en klassiker - blåbär pannkakor. Jag missar aldrig ett blåbär säsong utan att göra dem, och varken bör du.

Förbered smeten för europeiska pannkakor. Tvätta blåbär. Ta en slev av smeten och lägg på en smord bakplåt. Snabbt ordna blåbär över pannkakan och sedan vända. Grädda pannkakan på båda sidor. Servera beströdda med florsocker eller något annat som du vill.

2. Strawberry pannkakor

Strawberry Pancakes (via www.canyoustayfordinner.com)

Dessa är lite märkvärdigt, men smakar verkligen fantastiskt. Förutom ingredienser för pannkakor, måste du också färska jordgubbar och vispad grädde eller vaniljglass - eller båda, varför inte?

Gör din pannkakor någon stil du föredrar, båda versionerna går perfekt med jordgubbar. Om du gör crepes, fylla dem med glass och skivade jordgubbar, rulla upp dem och servera med vispad grädde. För europeisk stil - ordna dina pannkakor i ett torn, placera lagret av jordgubbar mellan varje bit. Servera med glass eller vispad grädde.

Tre. Skogsbär pannkakor

Tanken här är att servera vanliga pannkakor med hemlagad skog frukt toppning. Bara ta dina färska eller frysta skogsbär, tillsätt lite socker och sätta på en spis att laga mat. Lämna tills massan tjocknar och häll över dina pannkakor. Lämna lite av frukten till garnering. Det går också perfekt med vaniljglass.

4. Banan choco chip pannkakor

Nåväl, detta är inte riktigt blanda pannkakor med frukt bara, men jag måste säga att banan choco chip kombinationen är så mycket bättre än bara bananer.

Squash en banan eller två med en gaffel och tillsätt detta till din pannkakssmet. Lägg choco chips också, och baka dina pannkakor. Servera med skivade bananer och lönnsirap. Oh yeah, gör och inte gör dem alltför ofta. De är läckra men ganska rik på kalorier också.

Fem. Apple kanel pannkakor

Apple Cinnamon Pannkakor (via www.peanutbutterandpeppers.com)

När jag först gjorde de en vän till mig frågade mig om jag verkligen ville baka muffins i stället för pannkakor. Hon kunde inte få händerna bort dem när hon har provat dem.

Dessa krav på europeisk stil explicit. Hacka eller slipa några äpplen och lägg dem tillsammans med kanel, i din pannkakssmet. Baka och servera med äppelmos eller lönnsirap. Du kommer bli förvånad över hur goda de är.

6. Torkad frukt pannkakor

Jag tröstar mig med dessa pannkakor under vintern, när jag längtar efter färska aprikoser och alla andra frukter sommar. Och de är de perfekta comfort food.

Ta alla de torkade frukter du gillar, eller kan få tag på. Jag använder russin, dadlar, katrinplommon och torkade aprikoser. Hacka dem fint och lägg dem i pannkaka Smet. Grädda pannkakorna och servera med lönnsirap. Jag varnar dig - du ska äta mycket mer än du planerat att.

7. Crepes suzette

Dessa kommer i slutet av listan, eftersom uppriktigt sagt att de inte är riktigt enkelt att göra. Dessa är de berömda franska stilen pannkakor - läckra och mycket fint.

Du måste göra smeten för crepes och få: 100gr socker, 35gr smör, 150 ml färskpressad apelsinjuice, 3tbs av Grand Marnier, 2tbs av konjak och 1 hel apelsin.

Grädda pannkakorna och vik dem i trianglar. Lägg sockret med 1tbs vatten i en kastrull och låt det smälta. Tillsätt smör och stek tills gyllenbrun - se upp att inte bränna den. Lägg apelsinjuice, lite mark apelsinskal, Grand Marnier och konjak. Sjud i ett par minuter och tillsätt en vikta crepe i taget. Doppa varje crepe i såsen. Om du är skicklig - Flambera crepes. Servera din crepes Suzette med sås och apelsinklyftor.

Nåväl, här är mina favoritrecept för pannkakor med frukt. Jag hoppas att du gillar dem, och jag uppmanar er att prova dem alla.

Låt mig veta hur de blev.

Aktuella artiklar