3 färgkombinationer du trodde aldrig skulle fungera

Sommaren är precis runt hörnet och det är färgen blockerar tid! Här är några ovanliga färgkombinationer som du trodde aldrig skulle fungera!

3 färgkombinationer du trodde aldrig skulle fungera

Färg blockering trenden var förra våren och sommaren, och efter att ha överlevt de mörka nyanser av vintern är det tillbaka för att krydda vår fjäder och kläder sommar.

Fashioning denna trend kan tyckas hårt, men det är faktiskt ganska enkelt. Dock vara extremt noga med att inte överdriva. Om du känner dig modig nog och vill skämma bort denna trend, plocka två av dina favorit sommarfärger och blanda upp dem för att skapa en djärv och iögonfallande outfit.

Några av dessa färgkombinationer kanske låter galet, men om du prova dem, ser du att de kommer att fungera alldeles utmärkt. Vid slutet av dagen, är mode handlar om att vara djärv, kreativ och nyskapande, så du bör inte missa denna trend - det är så mycket roligt!

Ett. Rosa och rött

Det kanske låter galet, men om Sarah Jessica Parker bar det - du bör inte tvivla denna kombo! Och SJP är inte den enda som försökte denna färg blockering ser med dessa två färger! Beyoncé, Emma Stone, Audrina Patridge, Katie Holmes - rockade alla dessa mode ikoner sin rosa och röda kläder.

  • Stella McCartney Eveline Dress (farfetch.com)
  • Christian Louboutin Asteroid 140 Suede och lackskor (net-a-porter.com)

2. Lila och orange

Kim Kardashian, Jessica Alba, Nicole Scherzinger och Cheryl Cole är bland mode ikoner som gjorde några allvarliga och definitivt lyckad färg blockering, med lila och orange. Det bästa sättet att göra det skulle vara att blanda apelsin höga klackar med lila byxor. Håll resten av kläderna och tillbehören enkelt.

  • Minnie Pant i Stretch Twill (jcrew.com)
  • Orange Peep Toes (giuseppezanottidesign.com)
  • Rochas Top (thecorner.com)
  • Croco Ring (bcbg.com)

Tre. Gult och lila

När det gäller att blanda gult och lila, bör du titta definitivt upp till Megan Fox, som bar en super söt lila klänning med en gul kavaj. En annan bra idé skulle vara att bära en gul klänning med lila höga klackar eller en lila klänning med ett par gula klackar. Kim Kardashian såg fantastisk ut i en neon klänning och ett par lila sandaler.

  • Rag & Bone Harlow Dress (farfetch.com)
  • Gianmarco Lorenzi peep toe skor (farfetch.com)
  • Sparrow Cut Out lager halsband (agacistore.com)

Aktuella artiklar