7 modebloggare du kommer att älska!

Mode är en konst - det är en form av uttryck som många använder som ett utlopp för sin kreativitet, och i detta fall, har människor tagit till Internet för att inspirera andra. Dessa fantastiska modebloggare har alla sin egen unika, konstnärliga stil och lekfulla personligheter. Kolla in deras utseende - du kanske hitta en ny favorit outfit!

7 modebloggare youand # 8217, ll kärlek!

The cherry blossom girl

Alix Bancourt, The Cherry Blossom Girl, är ett mode examen som är "inspirerad av allt nyckfullt, feminint och romantiskt." The Native parisiska har varit med i Teen Vogue, och fick möjlighet att arbeta med Etam på sin egen underklädeskollektion. En rolig & flörtig blomma barn (som namnet antyder), hennes eleganta men kraftfulla stil och personlighet är det som gör hennes blogg så intressant att läsa.

Kärlek Alix stil? Här är hennes länk:

Facebook
Twitter
Instagram
Flickr

Miss pandora

Louise Ebel, även känd som Miss Pandora, utmärker sig genom hennes underbara röda hår, vintage elegans och enkla svarta (eller ibland bruna) ramar. Hon är mer än sannolikt idrottsliga en blomma tiara eller mössa av något slag. Hon är otroligt mångsidig - en dag hon kommer lägga upp en look som har en mörk, men ändå subtila romantisk känsla, och nästa hon kommer att spela med ljusa och luftiga pastellfärger! Hon har varit med i flera olika tidningar och i varor över hela webben - hon är ett absolut måste följa!

Kolla in mer från Louise! Här är hennes länk:

Facebook
Twitter
Tumblr
Instagram

La vita mia

Posh, glamorös, men ändå lekfullt, är hur man skulle kunna beskriva rysk bloggare Vitalina Kovaleva stil. Hennes utseende är härligt skiftande, du visste aldrig att någon kunde jazz upp en kjol med en papegoja-print såväl som hon gjorde! Hennes roliga, trendiga kläder är uppfriskande och stor inspiration för alla som behöver det!

Vill du ha mer av La Vita Mia? Här är hennes länk:

Instagram
Twitter

Rouge räv

Fashionista Analisa Nguyen av Rouge Fox beskriver sin stil som "eklektisk" och har "aldrig träffat en nyans av rött [hon] inte gillar." När du följer denna Golden State flicka, ser du henne framgångsrikt experimentera med många olika stilar och naturligtvis många olika nyanser av rött. Hon har varit noterat i många "top modebloggaren" egenskaper och har uppträtt flera gånger i Teen Vogue.

Älska Rouge Fox? Här är hennes länk:

Lookbook
Twitter
Instagram

Den kläder häst

Rebecca av kläderna hästen är förmodligen den quirkiest hitta i bloggvärlden. Hon har en rolig pixie cut, elvish öron, och ofta bär förtjusande oxford lägenheter med hennes utseende. Du kan beskriva sin stil som vintage-samtida med en skvätt 60s mod. På hennes tumblr, har hon andra modebloggare och aktier gnistor av inspiration med sina anhängare.

För att få mer av Rebeccas utseende och artsy-inspirerande inlägg, kolla in dessa länkar:

Facebook
Twitter
Tumblr
Instagram

Hallon och röda

Weronika Załazińska är en ung bloggare och Audrey Hepburn entusiast från Kraków, Polen. Hon är "kär i något 50s - estetik, mode, filmer musik" och strävar efter att leva i New York en dag. Hennes inspirerande utseende är vad läsarna kommer till, men hennes kvicka personlighet är det som gör dem stanna. Hon nyligen varit med i Elle UK!

Följ Weronika! Kolla in dessa länkar:

Facebook
Twitter
Lookbook

Yours, verkligen

Kerry Lockwood är en nyfiken tecken från Brighton, England. Hon favoriserar vintagekläder, eller "något plagg som håller ett minne eller berättelse." Hon berömmer de flesta outfits med en djärv, röd läpp och stilar dem med roliga, udda lilla tillbehör. Hennes blandning av udda stil är det som gör henne ser intressant och inspirerande!

Kolla in mer från Ms Lockwood! Hennes länk:

Facebook
Twitter
Tumblr
Instagram
Lookbook

Vilket mode bloggare följer ni?

Aktuella artiklar