En yoghurt mask för akne ärr

Det kommer inte komma som en överraskning om jag säger att miljontals människor runt om i världen har problem med acne, oavsett ålder eller ras. Om den inte behandlas, kan de sätta dig i en mycket obekväm situation, lämnar oestetiska märken på huden långt efter att de bröt ut - då obehandlat, acne sväng till ärr.

En yoghurt mask för akne ärr

Det finns en massa olika mediciner och behandlingar, men sanningen är - ingen av dem fungerar 100%. Yoghurt Masker är effektiva, lätta att göra huskurer som hjälper dig att uppnå den perfekta hy.

Det är troligt att din hudläkare kommer att förskriva en antibiothic kräm för din akne. Lyckligtvis finns det andra naturliga och effektiva sätt att bekämpa akne utan att oroa biverkningar av långvarig användning av antibiotika.

Jag har valt Yoghurt som en av de mest effektiva bland de olika antibakteriella åtgärder du kan hitta i ditt kylskåp. Yoghurt nämndes först i gamla skrifter från perioden av mongoliska erövrare Djingis Khan. Ursprunget till denna läckra mejeriprodukt kommer från Mellanöstern.

Idag är yoghurt en allmänt känd som en hälsosam kost val och det är rättmätigt placeras högt på listan över bra-att-du matar. Den är gjord av naturlig jäsning av mjölk i närvaro av vissa godartade bakterier. Regelbunden konsumtion av denna mjölkaktig dryck har många positiva effekter på den mänskliga kroppen. Uppfriskande och läckra, är yoghurt direkt kopplad till livslängd.

Nu ska vi se vad Yoghurt kan göra för att göra akne försvinner.

Yoghurt, honung och citron mask

Detta är den överlägset bästa hemlagad mask mot acne. Yoghurt clenses och mjukgör huden medan citronsyra från unclogs citronsaft dina porer som en dammsugare.

Ingredienser: Två matskedar av färsk mjölk, två matskedar honung, klämde man nyligen citron, en matsked yoghurt och ljummet vatten.

Beredning: Blanda alla ingredienser tills du får lotion.

Användning: Applicera ett lager av lotion på ansiktet och halsen. Vänta några minuter tills det torkar. Applicera ytterligare ett lager och fortsätta processen tills det inte finns något mer lotion. När du är klar, vänta ungefär tio minuter, och skölj sedan med varmt vatten.

Tips: Använd en mask tre eller fyra gånger i veckan. Använd aldrig matrester, alltid förbereda en ny.

Skin renhet är direkt relaterad till rötning. Yoghurt är mycket viktigt för människor som har hudproblem som psoriasis, ringorm och akne. Alla dessa sjukdomar är kopplade till dålig matsmältning. Om du vill ha kraftfulla matsmältningssystem, jag rekommenderar att du konsumerar vanlig yoghurt på daglig basis. Statistik har visat att akne visas i mycket större utsträckning bland befolkningen vars diet är baserad på kolhydrater och kemiskt bearbetade korn.

Förekomsten av akne och finnar i människor som äter grönsaker, frukt och kött reduceras till nästan noll. Överväg att gå på ett mejeri diet, kommer yoghurt och andra mjölkprodukter göra underverk för din hud och du kommer också att förlora ett par oönskade pounds.

För bästa resultat, använd yoghurt lokalt och införliva den i din kost under minst en månad. Detta hem avhjälpa är billig, effektiv och, till skillnad från andra store-köpte masker, du vet exakt vad du använder - ren natur. Acne, vara borta!

Aktuella artiklar