How To - blanda blommor utskrifter

Ja, sa de till mig också: aldrig blanda olika blommiga tryck, eftersom du ser ut som en galen katt dam! Verkligen, tror du det? Tja, utmana accepteras!

Hur och # 8211; blanda blommor utskrifter

Ja, jag var så bra tjej också. Alltid bar min blommiga kjol med neutrala skjortor. Alltid bar min blommiga blusar med jeans eller svarta byxor. Och när jag en gång kände äventyrliga, köpte jag blommiga byxor... och alltid bar dem med en vit knapp ner skjorta.

Sedan i våras ett mirakel hände. Mode gudar började plötsligt kasta blommor på oss. Blazer, skjortor, kjolar, byxor, skor, sjalar, allt var blommigt. Det var en stor botanisk smältdegel av mode. Och jag antar att alla plötsligt kände sig tvingad att använda den här blommiga godhet hela vägen till slutet. Det är hur konsten att blanda blommiga tryck föddes.

Och en verklig konst är det! Men inte för hårt. Om du är redo för utmaningen, om du vill bli staden fairy insvept i alla typer av växter, så läs vidare. Dessa är några riktlinjer för att hjälpa dig att undvika de galna effekten cat lady, och locka alla fjärilar som det bästa av street style musor.

Skalning

Skalning (via www.lateafternoonblog.com)

Det är mycket viktigt att du kontrastera storleken på utskriften. Om du har en stor fet blommiga print på toppen, besluta om mindre, delikat tryck på kjolen eller byxorna, och vice versa. Ju mindre tryck ska smälta in och fungera som en solid färg. Om du går med fetstil från huvudet till tå, riskerar du att se ut som en bakgrundsbild. Och om du går till en liten utskrift topp till tå, jag antar att du riskerar att bli attackerad av en svärm av bin, eller misstas för en säng som sprids.

Så, är formel 1 BIG + liten.

Färg

Färger (via theimpeccablepig.blogspot.com)

Om du tar en ordentlig titt på dina utskrivna blom-objekt kommer du att märka att de har en mörk, eller ljus, grundfärg eller bakgrund. Tricket är att kontrastera att basfärgen, till exempel, ljus bas på kavaj och mörka på shirt. Detta, återigen, är nyckeln till att undvika klädseln / galna grannen ser. Och med detta i åtanke, kan du använda samma skala för print, kom bara ihåg att kontrastera basfärger.

Så, är formel 2 mörk + ljus.

Tyg

Fabric (via streetpeeper.com)

Under blandning utskrifter, försök att undvika att blanda tyger och texturer. Undvik blandning bomull med fler lyxiga material som siden. Det är som att använda neutrala, om du går stort med att blanda en sak försöka hålla de andra faktorer till ett minimum. Detta kommer att göra vad som är viktigt, och det är de skriver att sticka ut.

Så, är formel 3 bomull + bomull, silke + silke.

Slutgiltiga justeringar

Slutgiltiga justeringar (via www.globalcool.org)

När du behärskar dessa tre formler, det finns bara två mer små saker för att hjälpa dig på din väg att bli en mästare i att blanda blommor.

Neutrala färger: När det gäller att blanda blommiga tryck, kan även blockera färger fungera som neutrala, men också den vanliga svarta eller vita. Använd dem för att bryta upp de mönster. Du kan bära en neutral kofta, kavaj eller bara ett bälte eller en krage på tröjan.

Tillbehör: du kan bära tillbehören i en nyans som du har på dina kläder eller du kan kontrastera färger. Du kan prova med neon eller neutrala, men det är bäst om du använder blockerande färger.

Om du fortfarande inte känner dig säker på att blanda blommiga tryck, sedan plocka en enklare blommig klänning och ta reda på hur man utformar det här. Men om du känner att dessa grundläggande regler är allt du behöver veta, och sedan plocka några blommor, ta en ordentlig titt i spegeln, wink, och slå en pose!

Aktuella artiklar