En mental träning som kommer att öka din energi, med start idag

En fysisk träning regim bör paras med en mental träning som lutar på kropp-själ-anslutning och helar båda, samtidigt. Här är några mind-närande, mental hälsa-öka övningar som du kan börja idag och börja skörda frukterna omedelbart.

En mental träning som kommer att öka din energi, med start idag

SHHHHHHHHHH...

Formen för denna meditativa tillståndet är upp till dig. Oavsett flyter din båt är bra, så länge du ser till att du lugna ditt sinne och avstå från verbala uttryck - ja, menar vi talar - i 30 till 60 minuter per dag.

Du kan välja en mer aktiv version, liksom en lugn promenad, eller väljer denna typ av mentala rengöra:

Välj en lugn plats och försöka vara fysiskt ändå - du kan sitta ner eller ligga ner, det är upp till dig - för 15 till 30 minuter. Oroa dig inte om dina tankar. De kommer, många faktiskt, men ditt mål här är att acceptera dem och inte känna sig tyngda av dem. Det är allt. Koncentrera dig på den lugna och brist på rörelse. Andas normalt.

När du har gjort den här övningen några gånger och har blivit bekväm med den lugnande effekt det kommer att ha på dig, piffa upp det genom att be om ett ögonblick av klarhet, när du avslutar ditt lugn plats.

Innan du anger din tyst zon, gör en mental anteckning till dig själv som du skulle vilja ha ett visst område i ditt liv markeras och din "nästa drag" kommit till er kännedom, när din dagliga mentala rengöra är klar.

Resultaten kommer att förvåna dig.

Tack... tack så mycket!

Det handlar om tacksamhet attityd.

Ja, det är mycket en där du till fullo ansluta med känsla av tacksamhet för de många välsignelser som du har i ditt liv: är från luften du andas till maten i ditt kylskåp till det nya, fantastiska designer klänning du har längtat efter och nu sitter i din garderob.

Tanken här är att pressa ut de negativa tankarna från dig besvärad, genom att fylla den med positiva sådana, vilket känsla tacksam producerar. Medan du bör känna tacksam hela tiden, är det bästa sättet att inleda detta arbete för att få ett litet tack-ögonblick på morgonen när du vaknar och på kvällen, innan du gör dig redo att fånga några Zzz s. När detta blir din rutin, kommer du att hitta dig själv att ha tacksamhet fyllda tankar hela dagen vilket inte bara kommer att få dig att må bra, men kommer att förbättra din fysiska och mentala tillstånd för långdistansflygningar.

Se det, tro det, bli det!

Detta är ett ganska kraftfullt verktyg.

Den första föreställningen att förstå när det kommer till visualiseringar, är att ditt sinne i ett verktyg, men du är inte dina tankar.

Visualisering är en teknik som bygger på självhypnos för att bidra till att främja läkning baserat på positiva bilder och själv-förslag. Målet här är att ha dessa själv-projicerade bilder påverkar vårt sinne och kropp på ett positivt sätt, genom att allsmäktig kropp-själ-anslutning.

Välj en bekväm ställning, antingen sittande eller liggande, och se till att du känner dig trygg och ostörd.

Slappna av dina tankar och din andning och fokusera på rytmen i dina andetag, som du tillåter dig själv att skriva en sorts dagdröm stat, där du kommer att visualisera dina önskade mål, sätt att vara, ett avsnitt av ditt eget liv som du önskar skulle inträffa. Gör så levande som du eventuellt kan. Känn texturer, lukta på dofter som omger dig och, viktigast av allt, känna förnimmelser och känslor som drivs av detta visualiseras läget i ditt undermedvetna. Låt detta önsketänkande resa arbeta sin magi när du tillåter dig själv att känna dess fördelar när du bor det i ditt eget sinne.

Medan du gör detta, din hypothalamus, (den del av hjärnan som länkar din nervös och dina endokrina system, och därmed styra din kroppstemperatur, hunger, blodsockernivåer, binjure och hypofys, hjärta, lungor, mag-och cirkulationssystem ) fungerar som en transformator av känslor i en fysisk reaktion.

Så, är du visualisera något som rymmer en positiv känslomässig punch, som du tillåter dig själv att känna med varje fiber av din varelse. Din hjärna plockar upp dessa känslor och kanaler in dem i en fysisk respons via sina många anslutningar till din kropp. Detta är vad som skapar den kropp-själ-anslutning och låter den uppfylla sin fulla potential för att öka ditt immunförsvar, din energi nivåer, ditt självförtroende och främja ett välbalanserat tillstånd av ditt väsen.

Inte en dålig affär?

Aktuella artiklar