Snabbguide till gå som en modell på höga klackar

När du tittar på Fashion TV eller någon modevisning, ser du unga, självmedvetna kvinnor gå runt i skyhöga klackar, som om de är födda i dem. Men, var alla av dem lärde sig att posera, hur man ser ut som om de fick makten, hur man ser elegant och samtidigt presentera de senaste kollektionerna.

Snabbguide till gå som en modell på höga klackar

Som någon som brukade vara en modell, ska jag försöka förklara några saker och hjälpa dig att få det supermodellen promenad som stoppar trafiken.

Övning ger färdighet

Först måste du veta att för att uppnå catwalken förtroende du behöver en hel del övning. Det är som att lära sig att använda eyeliner. Du har fel för liknande dussin gånger, tills du fått den perfekta utseende. Utövar inte gå i nya höga klackar, men börja med 2-3 inches. Stå rakt, genom dina axlar lite framåt, inte luta sig tillbaka. Du kan använda det äldsta tricket: försöka gå runt huset med en bok på huvudet. Det kommer att göra dig att uppnå balans och du kan göra det barfota, åtminstone i början.

Hur gå som en modell (via hautegarb.com)

Valet av skor är den viktigaste lärdomen. Medan modellerna måste veta hur man ska gå i mindre storlekar, i trånga eller alltför breda skor, behöver du inte gå igenom allt som smärta. När du provar skor, sätta den ena foten framför den andra och försöka gå sådär. Om du känner dig mysig och du inte har en känsla av att du kan falla, är du på rätt spår.

Om du har breda fötter, inte bry prova spetsiga skor.

Även skorna ska vara vacker och förförisk, måste du sätta din hälsa framför allt annat. Om du är storlek 7, du bara inte kan bära ett par 6 ½. Om du inte kan hitta rätt storlek, inte bryr sig, det var inte tänkt att vara. Naturligtvis inte alla skostorlekar är samma, så om du är i butiken, kan du prova dem. Shopping på nätet kan vara knepigt, så hitta din favorit online-butiker och håll dig till dem.

Rikta inte för hög.

Även om super höga klackar är trendigt, betyder det inte att du måste bryta en höft och samtidigt försöka passa bland trendsättare. Inte alla av oss har Victoria Beckhams fötter, så om du vill ha en hög klack, hitta dem med plattformarna. Tio inches är helt enkelt för mycket, kan de ser trashy och vi vill inte ha det. Återigen, bara för att skorna är ganska det betyder inte att de är de. Samma regel kan tillämpas på andra saker i livet, börjar med män.

Nu när du hittat vilken sko stilar passar dig, är det dags att gå. Tänk dig att ditt vardagsrum är en landningsbana, så fokusera på en plats och se till att ditt huvud håller fortfarande. Armarna måste vara avslappnad, precis som resten av kroppen. Det handlar om att se naturligt, så att inte marschera eller göra konstiga rörelser som du gör narr av någon. Sätt lite musik på och följa rytmen. Stegen kan inte vara för kort eller för stor. Följ bara musiken och låtsas att du presenterar en ny kollektion från Donna Karan eller Marc Jacobs. Dessa designers alltid välja de bästa vandrare bland modeller, deras design är bärbar, så det är lättare att identifiera sig med dem.

Arbete dessa höfter!

Inte mer än göra det, men se till att meddela alla runt som du är stolt över att ha kurvor och att du har tur att vara en kvinna. Sakta flytta höfterna, du visar din sexiga sida, även i lägenheter. Det handlar om ser självsäker och naturlig, att vara medveten om sig själv och följa din egen rytm. När du är nöjd med din promenad, är det dags att ta ut det på gatorna.

Visst, går ut som en modell är roligt, men du måste också öva ansikte uttryck. Det är en helt annan historia, men det finns en anledning till varför vissa människor alltid se bra ut på bilderna, medan andra ser ut som karikatyrer. Medan jag tror att vissa är mer fotogenisk än andra, finns det några saker som du kan lära dig, som hur man ler och vad du än gör, inte pout. Det är inte naturligt, är det inte attraktivt, det är bara dum. Men, det är en helt annan historia.

Aktuella artiklar