10 saker som män vill ha från kvinnor men är rädd för att be

Liksom de flesta kvinnor, har du förmodligen något som du vill att din man att göra för dig eller något du skulle vilja veta om honom, men, av någon anledning, du bara inte kan få dig själv att fråga honom om det. Tja, om det är någon tröst, kommer du bli glad att veta att detta inte bara är en kvinna sak: det finns saker som män vill ha från kvinnor men är rädd för att be.

10 saker som män vill ha från kvinnor men är rädd för att be

De flesta av de saker som män är rädda för att fråga kvinnor oro, du gissade rätt, sex. I synnerhet män är oftast veta vad de skulle vilja göra eller experimentera med i sängen för att få mer tillfredsställelse från deras sexuella relation. Ibland nyfikenhet är ett resultat av vissa djupt rotade sexuella fantasier, men för det mesta är det ett resultat av saker män kommit i tidningar eller videor. Män, ni borde veta vid det här laget, är visuella varelser och när det kommer till kön de attraheras av sexuella bilder.

Bortsett från kön, män är också rädd för att fråga om några vanor i de kvinnliga arter som de anser bisarrt. Dessa inkluderar vissa förband vanor liksom kvinnorna sätt kommunicerar (eller misslyckas med att kommunicera) med män. De flesta av dessa vanor kan anses triviala men de, egentligen, är ett mysterium för män.

Trivial eller inte, dessa saker har en sak gemensamt: män kan bara inte förmå sig att fråga om dem eftersom de är rädda att detta kommer att påverka deras relation med sin kvinna. Till exempel, det finns frågor som män aldrig kommer att be för att de är rädda för att sådana frågor eller önskemål kan anses nedsättande för kvinnans värdighet. Män kommer också undvika att göra vissa krav för att de är rädda för att bli avslag.

Med tanke på att varje människa är olika, en förteckning över de frågor som män hålla sig själva kan vara lika lång som listan över män som någonsin har vandrat denna jord - om inte längre. Det finns dock ett antal frågor som är gemensamma bland de flesta män och här finns bara 10 av dem.

Ett. Inte bara ligga där, säga något

Det skulle verkligen vara trevligt om du sa något under sex. Skrik om du måste men stönande eller bara prata är bara bra. Vad är viktigt för oss, män, är att veta att vi gör vår kvinnan må bra. Kom ihåg att, annat än att njuta av sin egen sexuella njutning, berömmer man sig i att veta att han är i stånd att sexuellt tillfredsställa sin kvinna.

Vi måste också veta att vi gör rätt saker på rätt sätt. I detta avseende, vi uppskattar verkligen det när du ger oss vissa riktningar. Var inte rädd för att berätta för oss att gå långsammare eller djupare eller att vi gnugga dig på fel sätt eller på fel ställe. Kommentarer som dessa hjälper oss verkligen att göra saker rätt.

Ännu viktigare, berätta när du närmar dig orgasm eftersom det gör det möjligt för oss att sluta hålla tillbaka och börja släppa så att vi kan beröra himlen tillsammans. För en del män, som håller sig så att de inte kommer innan kvinnan kan vara mycket hårt arbete faktiskt så signaleras att släppa taget kan vara ganska skönt.

2. Vad är det med skor? och parfymer?

Vi förstår att dina skor måste matcha eller komplimang vad du bär, men behöver du verkligen alla dessa par skor? Ett dussin är mer än nog, men, nej, du vill ha ett dussin dussin. Verkligen? Hur komplicerat kan färgmatchning vara? Vit går med svart och svart går med allt annat - de flesta gånger. Men, nej, det måste vara solid färg för färg, nyans för nyans, band för band, och polka, för polka dot. Verkligen?

Och sedan finns det parfymen. Som om det inte är svårt för oss att förstå varför du behöver alla dessa par skor, nu måste vi också ta reda på varför du behöver massor av parfymer. Går de också med vissa färger? Vi bara inte få det.

Men vi vågar inte fråga eftersom vi vet att, logiskt, är det inte möjligt för någon att förklara denna typ av extravagans. Och logiken är allt vi, män, förstår. Så för den skull hålla fred som vi inte vågar fråga eftersom vi vet exakt vad du kommer att säga eller tänka: att vi anklagar dig för att vara slösaktiga. Och vi vet att detta bara kommer att få dig upprörd vilken, som vi har kommit att lära, är aldrig en bra idé.

Tre. Initiera sex, ibland

Du har ingen aning om hur mycket vi vill att du ska initiera sex och genom det, menar vi gör det på allvar inte bara antyder kön. Vi vill att du ska göra som vi gör - beröring, tryck lite mer, smeka, kyssa och gå hela vägen.

Det sak om detta är att när du initierar sex, du får oss att känna ville och det tillför en hel del valuta för vårt självförtroende. Det talar till vår osäkerhet. Känsla efterlyst av dig betyder att du fortfarande lockas till oss, att vi fortfarande är den du vill ha efter all denna tid. Självklart, vi, typ av vet att, redan, men det hjälper att bli påmind, då och då, hur viktigt vi är till dig.

4. Vad menar du egentligen när du säger "bra"?

Eller "okej", eller "göra vad du tycker är rätt"? Eftersom vi har kommit att märka att du, faktiskt, bli arg när vi gå vidare och göra det som ni sa "fin" eller "okej" eller "göra vad du tycker är rätt".

Vad är mer förvirrande för oss är att det finns tillfällen då din "fin" egentligen betyder "fin" och din "okej" är verkligen "okej". Men tydligen, i kvinna-tala några ord eller fraser har motstridiga betydelser beroende på en kvinnas humör, tid eller plats. Utmaningen för oss är att räkna ut när du använder som "fin" eller resten av din "speciella" vokabulär. Det skulle verkligen, hjälper oss en hel del om du tog tid att lära oss skillnaden.

Tyvärr kan vi inte be om en förklaring, eftersom den enda gången vi påminns om det är när du blir upprörd med oss ​​för att göra det som du hade sagt var "bra". Och det är inte ett bra tillfälle att fråga dig något.

Fem. Vara sexig - för oss

Vissa män skulle vara mycket glad om deras kvinna gjorde en strip tease för dem med stolpe och allt. Andra förespråkar en catwalk eller en lap dance. Saken är den att alla män känner sig bra när deras kvinna gör något sexigt för dem - sätter på en sexig klänning hemma, eller faktiskt, underkläder.

Medan de flesta kvinnor skulle hitta något problem med att sätta på underkläder eller bära några sexiga klänningen bara för sin man, kan en del kvinnor tycker gör ett förnedrande strip tease. Det är därför vi aldrig frågar - vi vill inte att du ska känna förnedrade.

6. Vi är rädda för att be dig att gå ner i vikt

Det är inte som vi vill att du ska se ut som du är 25, igen, men det är bara det att vi har märkt att när din mage fortsätter att bukta, har du slutat att fråga oss om du ser fet eller inte. Inte för att vi skulle vara sanningsenlig om du frågade, men, åtminstone, skulle vi veta att det stör dig, också.

Nu förstår vi och uppskattar det faktum att en kvinnas dag är alltid full när du försöker att vara det bästa du kan vara för din man, barn och till och med ditt kontor. Vi vet att du är, praktiskt, en hamster på hjulet, alltid göra något och hitta något att göra i samma ögonblick du får lite ledig tid. Som sådan, vet vi hur svårt det kan vara för dig att avvara en timme av din tid att gå till gymmet ett par gånger i veckan.

Men hur bara ändra några saker om saker du äter? Vi ser flera mammor på vår arbetsplats som faktiskt har försökt och lyckats med vikt planer som kommer med små eller inga övningar alls. Och de är mycket upptagna mammor också. Allt vi säger är att det kan göras utan att du behöver avsätta extra tid bortsett från att bara ändra några objekt på din inköpslista.

Men vi vågar inte fråga eftersom du kommer att säga att vi anklagar dig för att vara fet och ful. Det är inte sant, och det vet du. Så vi kommer att hålla vår käften och hålla fred.

7. Särskilda sovrum tjänster

Då och då, för ingen anledning alls, skulle vi vilja att du ger oss en snabbis. Precis, just kommit över, låsa dörrarna, greppa fjärrkontrollen, dra upp din klänning, grensla oss, packa upp våra byxor, ta oss inuti dig och fortsätt att göra oss tills vi kommer. Sedan, växt en, stor puss på vår mun, gå av och gå till köket för att fortsätta med din sög.

Och ibland, när du har dina perioder, skulle vi vilja se dig göra vad det tar att göra oss komma. Nu vet vi att kanske låter självisk speciellt när du har dessa kramper och alla. Men vår penis inte vet det.

Och vad sägs om analsex? Vi skulle vilja se hur det känns. Det kan även vara så att, innan vi träffade er, vi brukade vara med någon som vi använde för att njuta av denna typ av sex. Naturligtvis är detta en känslig fråga och det finns killar som faktiskt bestört av den. Men, ärligt talat, de flesta killar har ansett det i deras sinnen.

Det är bara att vi inte vet hur du ska reagera om vi frågar. Å andra sidan hoppas vi också att någonstans ner linjen, kommer du att vara den som kommer att be om det. Så för att hålla hoppet vid liv, håller vi tyst. Och vänta.

8. Varför köper du mat du inte äter?

De är hälsosamma livsmedel, vi förstår, men med en påse apelsiner, ett äpplen dussin, ett dussin mandariner och två dussin av bananer på matvaror är inte en bra idé för ett hushåll med två personer. Mer så när det parti som du köpte förra månaden och en innan att allt slutade i papperskorgen.

Nu är vi inte emot dig att äta hälsosam mat när du fånga en släng av sund livsstil som du brukar göra i början av året. I själva verket, vi älskar det och ber att du kommer att stanna på planen. Men vi vet också att en lista över hälsosamma livsmedel som Dr Oz ger på hans show enbart arbeta för människor som faktiskt äter maten.

9. Vad sägs om att visa lite kärlek offentligt?

Varje människa blir en kung när hans dam krokar hennes hand in i armbågen när de går eller står i offentligt. Men mycket som vi skulle vilja att ni gör det, är det lite av en svår sak för oss att be. Det är okej, för en kvinna att begära att hållas, men på något sätt, det låter Sissy när en man gör det.

Så, nu, som du vet, kom ihåg att glida handen i vår som vi går in i köpcentret, ge oss en kyss, ens. Det är bara kungligheter, den känslan. Priceless.

10. Kan vi spela själva ha sex?

Okej, vi vet alla att det är väldigt enkelt för alla att hitta våra sex video och lägga upp den på Youtube eller Facebook för hela världen att se. Men sanningen är att titta på en sex film av oss verkligen vänder oss om. Vi vet inte varför men det verkligen. Men, precis som du, är vi obehagligt om rädslan för att förlora bandet och med det hamnar på Youtube.

Skulle det hjälpa om du skulle vara en väktare av tejpen? Okej, strunt.

Dessa är bara några av de saker som många män vill, men är rädd för att be.

Men vänta. Det finns mer...

Om du känner för att män är alltför komplicerade, och du känner dig frustrerad med din man kommer kallt, tappa intresset, eller drar sig undan, då den här videon är ett måste titta på:

Klicka här för att upptäcka vad män i hemlighet vill, men de kan aldrig berätta.

Aktuella artiklar