10 sätt att veta att han har problem

Så det är det här nya heta killen du är intresserad av och du är inte riktigt säker på vad man ska tänka på honom? Han verkar söt nog, men han kunde bli problem med en huvudstad "T"?

10 sätt att veta att han har problem

När det gäller att fullfölja kärlek, regerar hjärtat supreme. Det är bra och dåligt. Det är bra i den meningen att det finns ingen större känsla som att vara kär. Det är dåligt eftersom ditt hjärta har haft fel förut.

Med lite vägledning, kan du lära dig att följa ditt huvud och inte bara ditt hjärta. Här är tio sätt du kan berätta att han inte kommer att vara det lyckliga slutet du letar efter:

# 1: han inte respekterar hans mamma

Du har säkert hört den här förut, men om en människa kommer att tala illa om sin mamma, han har en allvarlig respekt fråga när det kommer till kvinnor. Trots allt, om han inte kan hedra den kvinna som födde honom och lyfte honom, vad tror du att du kommer att göra det är bra nog för att förtjäna sin respekt?

Nu, naturligtvis finns det ett fall göras för den man vars mor övergav eller misshandlade honom. Har han rätt att vara upprörd eller arg? Visst han gör. Frågan är, tar han itu med sina negativa känslor mot henne på ett vuxet sätt, till exempel att erkänna det och gå vidare, eller har han fortfarande problem som kan finna sin väg in i din relation?

# 2: Ingenting är någonsin hans fel

Har han en ursäkt för allt? Han kanske förlorar jobb eftersom chefen var en idiot. Eller, kanske han gör dåliga beslut som landar honom i varmt vatten eftersom människor fortsätter att vilseleda honom.

Även om det finns saker som kan ha hänt som ligger utanför hans kontroll, aldrig erkänna sin del i slutresultatet är en stor indikator på att han inte kommer att ta ansvar, även när han borde. Att vara involverad med någon som detta kommer att kräva enorma axlar eftersom du kommer att bära skulden om saker och ting inte går bra.

# 3: han talar om sig själv... a Lot

Medan män gillar att spela sig upp för att bevisa att en kvinna som de är "allt", om han inte kan hitta något ämne annat än sig själv, förbereda sig för att vara den tysta partnern i förhållandet.

Fokus för varje beslut kommer att vara honom och Frälsaren i varje omständighet kommer också att vara honom. Om en man är intresserad av dig, ställer frågor och bryr sig om hur du är, det är sannolikt hans oro kommer fortsätta som din relation fortskrider. Han kommer att göra dig en prioritet eftersom han förstår att det är precis lika mycket om dig som det är honom. Så, om han inte erkänner ditt liv i början, när han borde vara mest intresserad av att veta om dig, han förmodligen inte kommer att erkänna det alls.

# 4: Han lånar pengar från dig, redan innan han är Met Your Family

Usch! Du har just gick ut ett par gånger, och han har redan be om pengar? Oavsett varför han vill det, bör detta vara en stor röd flagga.

Visst, vi alla faller på hårda tider då och då och en vältajmad vänliga lån kan hjälpa. Men, om han kommer till dig för pengar när man knappt känner varandra, kan det vara en bra indikator på att han har bränt så många broar i det förflutna som du är den enda person som han kunde komma till detta är inte medveten om sin fattiga finansiella beslut.

Bränn bron själv och gå bort, medan du fortfarande har ekonomiska förutsättningar att göra det.

# 5: Han Referenser alltid andra kvinnors Kroppsdelar

Samtidigt som vi alla tror vissa saker om hur medlemmar av det motsatta könet ser, det finns en tid och plats för eventuella verbala kommentarer. Och, när du är med någon du är intresserad av, är det aldrig tid eller plats.

Det är normalt för en grupp av tjejer eller killar att skålen kommentarer, bra och dåliga, om det motsatta könet när de är tillsammans. Det är halva nöjet, eller hur? Men, när du är tillsammans som ett par, bör du aldrig behöva höra om huruvida en annan kvinna har, um, en hel del tillgångar.

Om du väljer att vara med någon så här, har du bättre god självkänsla. Om inte, kommer du att tillbringa din tid tillsammans jämföra dig själv med andra kvinnor, precis som han är, och du kommer aldrig att känna att du mäter upp.

# 6: Han är på sin tredje jobb i år

Kanske finns det en anledning till hans brist på sysselsättning. Kanske hans första två företagen gick i konkurs med ekonomin och han är bara ett offer för de finansiella problemen i det här landet. Eller, kanske hans föregående två chefer var bara idioter (se # 2 för tydlighetens skull).

Oavsett skälen för jobbet förändringar är giltigt eller inte, bör detta åtminstone få dig att öppna dina ögon lite längre så att du kan tillräckligt granska situationen. Du ska aldrig basera din relation helt på hans arbete historia, men åtminstone vara medveten om att om han har ett mönster av att byta jobb, är det troligt att han kommer att hålla det mönstret när ni är tillsammans.

# 7: Han verkar inte se sitt barn, oavsett anledning

De ursäkter för detta predikament är oändliga. "Jag vill se mina barn, men hon låter mig inte." "Jag kan inte vara en del av mitt barns liv eftersom de bor så långt borta." "Jag skulle älska att se mina barn, men deras mamma vände dem mot mig."

Här är sanningen: om han ville se sina barn, skulle han inte sluta förrän det hände. Han skulle vara i domstol för att försvara sina rättigheter. Han skulle stanna vid något för att vara en del av hans barns värld.

Engagera dig och har barn med någon så här och förbereda sig för att få honom att använda samma ursäkter när det kommer till dina barn. Tror inte det kommer att hända? Inte heller hans tidigare exes.

# 8: Historisk Ex haft att få ett besöksförbud från Honom

Även denna information förmodligen inte kommer att vara lätt tillgänglig i början, om du har någon kunskap om en tidigare flickvän behöver en domstol för att få honom ut ur hennes värld, fortsätt med försiktighet. Kan hon ha varit en touch av galen och gått överbord i att få den? Kanske. Men, om domaren gör sitt jobb, tyckte de att det finns en viss giltighet bakom hennes påstående.

När det tar en domstol för att få honom att gå därifrån, säger det tydligt att han har svårt att släppa taget. Så, om det inte funkar mellan er två, kanske du vill ha pappersarbete redo.

# 9: Han vill inte ditt förhållande Public

Det låter dumt att ens behöva säga detta men, damer, om han inte vill att världen ska veta om dig, det finns en anledning. Och, är det förmodligen inte bra.

Det finns ett gammalt talesätt: Om vad du gör måste vara en hemlighet då du inte borde göra det. Det spelar egentligen ingen roll vad hans skäl är, är det inte roligt att vara med någon som man måste smyga runt för att se. Hur ska man lära känna varandra om man inte kan leva livet normalt och naturligt?

# 10: Han anser att det är okej att lämna dig hängning så länge som hans ursäkt är "tillräckligt bra"

Han lämnade dig ensam hemma när du skulle gå ut, men han vill ha förlåtelse för att han sprang in i någon han inte har sett på länge och tiden bara gled undan. Eller, det gjorde han inte visa upp på din släktträff, även efter att han lovade efter att ha missat de två sista, eftersom han inte mådde bra.

Medan saker händer ibland att hindra oss från att göra saker som vi är avsedda att göra, ganska ofta är det en prioriterad fråga. Du väljer att göra saker utifrån som är viktigast för dig. Ett gott råd: gör honom aldrig en prioritet när han bara gör dig ett alternativ.

Att vara involverad med en man som sätter dig längst ner på listan kommer att lämna dig frustrerad och besviken på en kontinuerlig basis. Är det så du vill att din relation ska vara?

Nu, om en kille har några av dessa egenskaper är att det inte kan fungera? Nej Se bara till att du tittar på helheten och alla fakta, inte bara de du tycker sätta honom i bästa dager.

Om du ärligt kan plocka ut ett par saker om honom som du inte gillar, det är ett gott tecken. Det innebär att din ros färgade glasögon är av och du går in i det med öppna ögon. Verkligen, är inte att det bästa sättet?

Aktuella artiklar