10 tips om hur man överlever en lång sträcka relation

Om du är som de flesta människor, tror du förmodligen att långväga relationer aldrig sist. Även om detta är ofta sant, det finns otaliga par som inte bara har överlevt denna prövning för att skiljas, men har gått på att njuta av glada, varaktiga relationer. Att upprätthålla en lång distans förhållande är svårt att göra, men inte omöjligt. Med rätt ansträngning, kan du få det att fungera för dig.

10 tips om hur man överlever en lång sträcka relation

Att vara borta från din partner kan vara ansträngande för ett förhållande, mer så på en som bara börjat. Sannerligen, alla relationer tar hårt arbete för att bygga upp och underhålla, men en lång sträcka relation kräver ännu hårdare arbete på grund av påfrestningar som kommer med att inte kunna se varandra så ofta du vill. Följande 10 tips kommer att hjälpa dig att överleva och även njuta av din långväga relation.

Ett. Enas om spelregler

Det första steget för att övervinna de utmaningar som en långdistans relation är att förstå och acceptera att det kommer att bli tufft. Som sådan måste du överväga alla de fallgropar som har potential att göra det svårt för dig att hålla dig borta från varandra och hur bra du kan övervinna dem. Bara försäkra varandra om att saker och ting kommer att bli bra är inte tillräckligt. Du bör komma överens om särskilda saker som du måste göra eller undvika för att minska risken för en bryta upp.

Tanken är att ha tydliga förväntningar och regler som ska uppfyllas av er båda för att hålla bränderna bränning och undvika onödiga konflikter under den tid som du är ifrån varandra. Några av de saker du kan enas om är listade nedan.

2. Kommunicera så ofta som möjligt

Kommunikation är en av de viktigaste faktorerna som kommer att hjälpa till att hålla din relation vid liv. Prata med varandra så ofta som du använde för att innan någon av er lämnade stan. När du går med, kommer arten av dina jobb, tidsskillnaden och andra faktorer avgör hur ofta du kommer att kommunicera, men se till att det är så ofta som tillfället låter.

I dagens värld, kan internet och mobil kommunikation finns i varje hörn av världen. Av denna anledning är det möjligt att hålla kontakten med grundläggande verktyg internet kommunikation som e-post, instant online chattar samt SMS-meddelanden utan att spendera en massa pengar på långa avstånd samtal.

Om du råkar ha tillgång till höghastighetsinternet, då anser dig lycklig eftersom du även kan prata ansikte mot ansikte med din älskade med live video chatt gratis. Populära internet och mobila verktyg telefon för levande videosamtal inkluderar Skype, Google Voice och andra. Smart telefon applikationer som Viber och Whatsapp gör det också möjligt för människor att göra obegränsade videosamtal gratis överallt där det finns mobiltäckning.

Oavsett verktyg du väljer att hålla kontakten, akta er för fällan att vistas på samtalet för länge. Par som bor i samma stad eller dem som bor tillsammans inte prata oavbrutet i timmar i sträck, så varför ska du göra det på telefonen? Såvida du fortfarande är slagen, kan sådana långa samtal lätt leda till brist på saker att prata om med tiden. Detta kommer att resultera i färre telefonsamtal och, så småningom, kommer du börjar förlora kontakten, vilket kan leda till en bryta upp.

Det bästa du kan göra är att hitta något att säga varje dag och sedan, gör ett kort telefonsamtal och säga vad ni ville säga och lite annat. Ska du inte fundera. Ringa ett annat samtal under dagen när du tänker på något annat men alltid hålla det kort och koncist.

Också vara uppmärksam på det faktum att din vän inte alltid kan vara fria att chatta, så välj dina stunder telefonsamtal noggrant genom att lära varandras schema och se till att du ringer bara på fritiden eller efter jobbet.

Tre. Träffas personligen när det är möjligt

Medan kommunikation är avgörande för att hålla relationen igång, är det viktigt för dig att se varandra, fysiskt, så ofta som det är praktiskt möjligt. Förståeligt, kan detta inte vara möjligt för de som ska åka till fjärran stater, länder eller på utländska, militära turer. Men för dem som har turen att vara en tågresa eller ett par plana anslutningar bort, träffas ansikte mot ansikte måste prioriteras.

Så håller innan handen så att när du kommer att kunna se varandra och som kommer att göra det reser på helger, speciella helgdagar eller off dagar. Möjligheter för en av er att resa kan också dyka upp utanför de schemalagda besök. Gör vad som krävs för att använda sådana chanser att se varandra.

Se till att du inte tillåter andra evenemang för att störa dina schemalagda besök. Saknas ett planerat besök bara för att du var tvungen att delta i en väns fest kommer inte roa din partner. Visa att din partner är nummer ett i ditt liv genom att se till att ingenting stör dina scheman möten.

4. Långdistans slagsmål

Varhelst det finns en relation finns meningsskiljaktigheter och din kommer att bli något undantag. Du kanske inte håller och slåss om en rad frågor, men kom ihåg att det är normalt att göra så. Det värsta du kan göra är att skylla dina slagsmål på separationen eftersom sanningen är att du också skulle kämpa även om du var tillsammans.

Fem. Ha ett mål i sikte

En lång sträcka relation förutsätter att arrangemanget kommer att komma till ett slut någon gång. Det är därför viktigt för er båda att vara tydlig om när detta arrangemang kommer att komma till ett slut.

Du kanske också vill komma överens, innan handen, att du kommer att dra nytta av alla möjligheter att förkorta eller avsluta arrangemanget bör sådana möjligheter presenterar sig före den avtalade tiden. Annars, inte har en tydlig slut i sikte hotar framtiden för relationen.

6. Ge överraskningar - men behåller dem så

Trevliga överraskningar hjälpa till att sätta en fjäder i steget av din relation. Ett överraskande besök, en överraskning, de hjälper alla blåsa nytt liv i din relation. Men oavsett överraskningar du kan planera på fjädrar på din partner, alltid komma ihåg att hålla det så: en överraskning.

Annars, tala om för din partner att du har en överraskning för dem inte bara tar bort själva överraskningsmomentet i förvåning, men det kan också skapa förväntningar och skapar onödig press på dig. Till exempel kan du misslyckas med att göra bra på din meddelade överraskning och du hittar sedan själv be om ursäkt för att du inte överraskning - mycket besvärliga.

7. Ge inget utrymme för svartsjuka

Svartsjuka är den onda tvilling av kärlek. Det finns alltid ett element av svartsjuka i, nästan, varje relation, i synnerhet på de nya där förtroende är ännu inte fastställda. Men när svartsjuka är tillåtet att regera, har det ett sätt att du ser saker som inte ens finns.

När du tillåter svartsjuka att styra ditt sinne, ett obesvarat samtal, på något sätt, alltid skapar en bild av din man i sängen med någon annan. Naturligtvis har förtroende måste förtjänas, men det måste förtjänas genom att lita på, först, tills given anledning att inte.

Så vad saker du kan tillåta att ange ditt sinne, se till att svartsjuka är inte en av dem, mer speciellt när du är involverad i ett långdistans förhållande. Annars kan din fantasi hamna kostar dig en bra sak för ingen anledning alls.

8. Gör tid att hälla ut ditt hjärta

Det är en sak att ringa varandra varje dag, men det är aldrig tillräckligt för att ta hand om alla känslor i ditt hjärta. Vistas tillsammans har ett sätt att förhindra känslomässiga bygga upp, eftersom du har möjlighet att uttrycka dig själv till din partner genom fysisk intimitet och andra uttryck förutom att prata. Att vara borta från varandra tar bort denna möjlighet och som ett resultat, du tenderar att utveckla en känslomässig bygga upp med tiden vilket kan leda till emotionell stress. För att förhindra denna ansamling av känslor från att påverka dig, är det viktigt för dig att använda andra sätt att släppa dem.

Ett av de bästa sätten att göra detta är att spela in dina känslor genom att skriva ner dem eller fånga dem med video eller ljudregistratorer. Om möjligt, försök att göra det så fort du börjar känna överväldigad av starka känslor av ensamhet eller kärlek, till exempel. Spela in dina känslor i form av ett brev adresserat till din partner. Om du väljer att använda en brännare, talar som om du pratar med din man, ansikte mot ansikte.

När du är klar, skicka honom brev eller inspelning med hjälp av internet eller per post. Detta paket är inte en ersättning för din vanliga dagliga kommunikation. Det är bara du, hälla ditt hjärta för att få en känslomässig release. Du kommer bli förvånad över hur bra du kommer att känna efter att göra detta.

9. Gör lemonad

Att vara borta från din älskare stinker. Det lämnar dig med en massa ensam tid som kan leda till ännu ensammare gånger - eller ofog.

Istället för att spendera timmar, tjura eller dagdrömmer på soffan, använder fri tid att göra något produktivt. Lär dig nya saker som du kan använda för att förbättra din relation: registrera sig för en övning plan att skaffa dig en ny kropp eller om han tycker om att dansa, gå danslektioner så att du kan överraska honom med nya danssteg.

Om din partner kommer att vara borta under en längre tid, så kan du även använda tiden till att ta på långsiktiga projekt för att förbättra dina kunskaper eller karriär. Till exempel, kan du använda tiden till att avsluta din examen, ta korta kurser för att utveckla nya färdigheter eller förbättra de du redan har.

10. Vara innovativ

Trots smärtan av separation, kan du använda din fantasi för att sätta det långa avståndet till god användning. Till exempel, i stället för en av er flyga hela vägen till den andra personens stad, varför inte mötas på halva vägen? Du kan sedan välja att tillbringa hela dagen, hålad upp i ett hotellrum, gå ut och dansa hela natten lång och sedan tillbringa sömn i följande dag.

Du kan också välja att träffas i någon stad där en händelse du både kärlek sker. I detta avseende, kommer du att ha både roligt att njuta av en karneval parad samt sightseeing i en ny stad.

En annan innovation som används av de flesta par i en lång distans förhållande gör något som de båda älskar samtidigt. Till exempel kan du välja att titta på samma film eller ditt favorit tv-show på samma gång och efteråt, ringa varandra för att prata om vad du just har sett.

Dessa tips om hur man gör ett långt arbete distans förhållande kommer att hjälpa dig att inte bara överleva separationen, men också göra din tid isär njutbar och minnesvärd. En lång distans förhållande är möjligt om du gör det rätt.

Aktuella artiklar