21 tips om hur man blir en perfekt flickvän för din kille

Att vara perfekt är inte lätt, men det är helt möjligt om du vet vad din kille verkligen vill ha. Killar har en annan uppfattning om vad de anser en "perfekt flickvän" för att vara, men ändå finns det saker de flesta av oss är överens om att vara goda egenskaper i en flickvän. Kvinnor är inte den enda s letar efter sin själsfrände, "One" är en kille mål också. Tillämpa de 21 tips nedan så din kille aldrig någonsin kommer att tänka på att fuska eller bryta upp, eftersom du kommer att vara den perfekta flickvännen för honom.

21 tips om hur man blir en perfekt flickvän för din kille

Listan över "Egenskaperna hos en Perfect Girlfriend" nedan är inte i någon särskild ordning av betydelse, se vilka som är mest relevant för din kille önskemål och preferenser. Det finns alltid något din kille vill, men han är för blyg för att fråga eller berätta. Många av dessa saker är i listan nedan.

Ett. Ser bra ut för honom

En perfekt flickvän ger alltid sitt bästa för att se vacker för hennes man. Män är visuella varelser. Vi gillar en kvinna som ser bra ut, det är uppenbart. Så ta hand om ditt utseende. Du behöver inte se ut som en supermodell - inte alls, bara se det bästa du kan, använder bodylotion, har mjuk, silkeslen hud som han vill kyssa dag och natt.

Hålla saker fräsch och bo så vacker som du var när du just träffat - ännu bättre, arbeta med sig själv för att bli ännu vackrare fysiskt.

2. Luktar bra för honom, vara vacker

Det finns inget som luktar fantastiskt för din kille. En doft av en kvinna kan göra en människa falla djupt förälskad, din lukt blir ingraverat djupt i hans sinne. Han minns det och minns dig omedelbart.

Har en unik doft, en parfym han älskar. Använd schampo som han älskar så din naturliga doft gör honom smälta av kärlek. Det är så mycket lättare att älska din flickvän om hon är vacker och ger sitt bästa för att hålla sig vackra för dig. Bli inte lata.

Tre. Sluta tjata och klaga

Tjatat hela dagen inte kommer att hjälpa till att lösa dina skillnader. Förr eller senare kommer han bryta upp med dig om han blir trött. Män behöver deras utrymme och frihet också. Om du ständigt klagar inte-så-viktiga saker, skapar du bara negativ energi i ditt förhållande och han sakta växer till hat, istället för att älska dig.

Kom ihåg: linjen mellan kärlek och hat är en tunn linje faktiskt.

Kommunicerar på olika sätt. Hitta ett gemensamt språk. Kanske din strategi inte riktigt motivera honom att ändra sig. Om han gör något du inte gillar, det måste finnas ett smartare sätt att närma sig situationen. Använd positiv motivation som... belöna honom med kärlek och tillgivenhet när han gör vad du vill, då kommer han att göra mer av det, och han gör det ofta. Var hans partner, inte hans fiende.

4. Älskar honom

En perfekt flickvän älskar sin kille mer än något annat. Hon älskar verkligen honom och gör allt för att hålla honom glad och nöjd. Om det behövs, kommer hon även få in i en kamp för honom. Älska honom är det första steget till att bli en bra flickvän, han behöver veta och känna att du verkligen älskar honom. Gosa, kram, kyss, små hångla, älska och att säga "jag älskar dig" när du har chansen.

Fem. Älska dig själv

Att vara osäker och frågar "är jag tjock?" 20 gånger om dagen är irriterande. Sluta vara osäker - det är inte attraktivt. Din kille kommer att ha svårt att älska dig om du inte kan älska dig själv först. Gör allt för att må bra i din egen hud. När du älskar dig själv, du är mer självsäker och du utstrålar en positiv energi som drar folk till dig.

Gör bra saker och göra andra människor glada - det här kommer att ge dig mer "liv kredit" och det kommer att göra dig att må bättre om dig själv. Göra andra människor glada och du kommer att bli en lyckligare människa. Ja, det är så enkelt. En flickvän som utstrålar positiv energi, ler varje dag och njuter av livet är definitivt en bättre flickvän än vissa cranky b *! Lm som suger livet ur din hjärna.

6. Ägnas

Självklart är en perfekt flickvän inte bara trogna, men också aldrig gör hennes kille ens känna sig avundsjuk alls. Du behöver inte flirta runt med andra killar om du älskar din pojkvän. Låt honom veta att han är killen för dig, och att du behöver något annat än honom. Han måste känna detta. Du utvecklar tillit till honom genom att visa att du är bara intresserad av honom.

7. Liksom hans vänner

Det finns inget värre än en flickvän som inte gillar dina vänner - och öppet klagar dem.

Visst, kanske hans bästa vän Joe vara en idiot - men han är fortfarande hans bästa vän. Du kan ge honom ett vänligt förslag om du tror att några av hans vänner är inte bra för honom, men inte vara aggressiv om den. Låt honom göra sina egna beslut. Du är hans flickvän, inte hans mamma, och om du fortsätter klaga på sina vänner, kan du bara bli en irriterande ex.

En perfekt flickvän gillar mina ofullkomliga vänner bara av respekt. Det värsta du kan göra för att en kille är att ta bort honom från alla hans vänner och anslutningar, gör detta till en kille svagare psykiskt och socialt mindre kraftfull, så det kan krossa hans självförtroende - då du inte kan vara så attraherad av honom som du var när du just träffat.

8. Var en sex gudinna

En flickvän är inte "perfekt" om hon inte utför bra i sängen. Period.

Du kan inte bara vara bra i sängen - måste du vara bättre än alla hans kombinerade ex flickvänner. Hundratals böcker har skrivits för kvinnor om sex, men tyvärr, de flesta av dem är fullständigt nonsens. Jag skulle bara föreslå en resurs för sex tips, och de flesta män håller med mig, är denna guide den enda som jag skulle rekommendera (läs inte det om du är under 21 och få förolämpad lätt). Läs YQ granskning av guiden här.

Bra sex tar dig närmare, och håller dig tillsammans i år, och år, även om andra områden av din relation är inte perfekt. Ta reda på vad som gör din kille bli galen, och sedan uppfylla alla sina fantasier. Ja - alla hans fantasier, eftersom det är vad en perfekt flickvän gör.

9. Laga bra, eller åtminstone försöka

Vägen till en mans hjärta är inte så komplicerat. Du måste vara fantastisk i sängen, och laga honom läckra måltider. Jag vet att "samtida kvinnor" inte har tid, energi eller viljan att laga mat längre. Om matlagning är alltför traditionella för dig, då är du antagligen bor i en dröm. Ingen förväntar sig att du bor i köket, men besöker det då och då. Det fungerar. Jag vet att en utsökt måltid är bara ett telefonsamtal bort, men även om du gör honom en enkel smörgås som inte ens smaka så bra - det är ansträngningen som räknas, inte smaken.

10. Kärlek är i detaljerna

Ge honom en gåva då och då. Få honom att känna sig älskad och speciell. Gör vad andra kvinnor kommer inte, eller sällan gör, så gör det oftare. Ett litet tecken på uppskattning är alltid välkommen. Ge honom en massage. Pamper honom. Han kommer alltid att återvända tillbaka för mer.

11. Uppskattar honom

Han behöver veta och känna att du uppskattar hans insatser. När han är snäll mot dig, när han får dig att känna sig älskad och speciell, låt honom veta att du värdesätter honom och att han är viktig för dig. Det kommer att göra honom att må bättre om sig själv och din relation.

12. Stroke hans ego, ge honom en komplimang

Mata hans ego från gång till gång. Män kan också ha otrygghet frågor. Låt honom inte få en ego-boost genom att jaga andra kvinnor runt om, istället - ge honom hans "ego skott" själv.

En man måste känna sig attraktiva och önskade också - du är inte den enda. Ge honom en komplimang. Berätta för honom hur mycket du älskar något om honom, eller hur varmt han är till dig, hur mycket han tänder dig. En komplimang känns trevligt också, så ge honom det nöjet - varje dag.

13. Få honom att känna sig som en man

En man vill vara "mannen" i förhållandet. Låt honom fylla den rollen när det är möjligt. Om han inte ta ledningen själv, ändå, ibland är det okej att göra saker på sitt sätt, eller låta honom få sista ordet. Du behöver inte vara rätt varje gång, låt honom vinna ett argument - eller ännu bättre - inte argumentera alls. Låt honom ta ledningen och du kan faktiskt njuta av det.

14. Hjälp honom att växa genom att vara hans partner, inte hans fiende

Du är partners, inte fiender. Ha alltid detta i åtanke. En perfekt flickvän är "perfekt" för att hon hjälper sin kille att uppnå mer, växa ytterligare, och uppfylla sin fulla potential. Kanske till och med hans öde. Du har makten att motivera honom och hjälpa honom att växa som person.

Livet kan vara hårt. När tiderna är tuffa, vi behöver alla någon att lyfta upp oss känslomässigt, ge oss energi och den extra push för att hålla oss igång. En perfekt flickvän är aldrig självisk, hon är stödjande och hon är där för hennes kille i goda och dåliga tider lika.

15. Ha ett liv och passion

Livet är ofta oförutsägbara och arbetar på ett konstigt sätt. Du kan inte räkna ut allt. Idag - du älskar din pojkvän, kanske din framtida make, men imorgon? Vem vet? Du vet inte om du fortfarande älskar honom fem år från nu.

Saker förändras. Du ändrar, byter han - du kan växa att älska varandra mer och mer, men också mindre.

Av denna anledning är det viktigt att du har ett liv utanför er relation. Du måste vara upptagen med ditt liv, utvecklas, växa som person, som växer i din karriär, nätverk och träffa nya människor, att upprätthålla vänskapsband och skapa nya ens.

Du måste ha något du brinner för. Allt detta kommer att göra både dig och din relation starkare, och därför kommer du att bli en bättre flickvän också. Att ha ett liv utanför er relation är avgörande om du vill att din relation att överleva, annars både du och din kille kommer att vara alltför beroende av varandra för din lycka. Detta beroende kan vara skrämmande, och även utvecklas till armod, rädsla eller något hat. Att ha något att gå efter dig ser att du gör varandra starkare, inte svagare. Detta skärper banden mellan er.

16. Vara bättre än alla hans kombinerade ex s

Om du inte redan vet, här är hur män fungerar relationen klokt. Vi jämför allt tidigare personliga erfarenheter. Omedvetet, är din man döma dig.

Du måste vara en bättre och en mer "perfekt" flickvän, än alla hans kombinerade ex flickvänner. Du behöver inte vara den hetaste, sötaste, smartaste kvinnan i världen - bara bättre än vad han har upplevt tidigare.

Och nej, det är inte allt om utseende. Du och din pojkvän kan ha en annan uppfattning om "snygg." Medan en tjej kan vara vacker för dig, kan hon vara inte så hett för din pojkvän, och vice versa.

Anledningen till att han är med dig, är förmodligen för att du redan är bättre än hans ex-flickvänner. För att hålla honom, måste du fortsätta att vara bättre än någon potentiell chick (fiende) som kan komma tillsammans.

Problemet med "vara bättre än hans ex" teori är att... om hans ex flickvän kunde göra saker i sängen som du kan inte - du måste intensifiera ditt spel. Om hon gjorde något han älskade, och du gör inte - han kommer att missa det, och kan leta någon annanstans efter tillfredsställelse.

Det är den kalla, hårda sanningen. Arbetet på det om ditt mål är att vara perfekt för honom, och radera någon annan kvinna från hans minne för evigt.

17. Ge honom utrymme, inte vara ett hot

En perfekt flickvän ger en kille utrymme. Du kan inte vara över-krävande. Vissa kvinnor försöker hålla en kille genom att kalla honom 24/7 och att vara alltför klängig - det kommer inte att fungera för länge. Förr eller senare, kommer han bli trött och han kommer att vilja bryta sig loss genom att bryta upp.

Istället för att sätta press på honom, kolla på honom, där är han, varför är han där, vem är han med, då kommer han att vara hemma, varför han gjorde detta och inte det osv istället för att göra det - låt honom vara fri inom din relation.

Ge honom utrymme. Det bästa sättet att hålla en kille är genom att kunna släppa honom. Ju mindre du försöker "kontrollera honom" desto mer kontroll har du över honom, därför att när du litar på honom till 100%, kommer han litar på dig och ge sitt bästa för att underhålla och tjäna det förtroendet.

Ge honom tid för sig själv, sina vänner, arbete, oavsett vad han behöver - sedan när du är tillsammans, se till att han har en fantastisk tid, så att då han är den som vill tillbringa mer tid med dig, och så att han är en ringa dig hela dagen, eller väntar på din telefon samtal.

Skapa balans i ditt kärleksliv. Att kunna lita på är en viktig kvalitet i varje stor flickvän. Gå med i klubben idag!

18. Har en tilltalande personlighet

Kvinnorna män älskar mest, är det ens som naturligt har en tilltalande (inte krävande, negativ, tjata hela dagen) personlighet. En kvinna med ett "tilltalande personlighet" sätter din njutning först.

Hon gör vad du vill, behagar hon dig på något sätt hon kan, även om det tar en viss ansträngning från hennes sida. Hon ägnas, hon älskar dig och hon kommer att göra något för dig.

Det är en flickvän som ger mer än hon tar i en relation - hon har en tilltalande personlighet, och män älskar kvinnor som denna. Om du är en feminist och du "buga för någon människa" - det är allt bra och cool, jämlikhet, bla bla bla, vad som helst - men du har svårt att hitta äkta kärlek.

Ett förhållande bör gynna alla, varken precis killen eller bara dig. Sluta lägga dumma "regler" i ditt sinne och sluta begränsa dig själv. Jag säger inte att du ska tvätta hans fötter och låta honom misshandla dig - men ge killen lite slack. Om du inte är redo att få honom att känna sig som en kung i och utanför sovrummet, en annan kvinna kommer, hon ska betraktas som "perfekt" - kommer du inte.

19. Inte ta honom för givet, inte får lata

Ingenting är för givet, inte ens din pojkvän. Så behandlar inte honom på det sättet. Det värsta du kan göra i ditt förhållande är att få lata. Du sluta betala så mycket uppmärksamhet till honom, du slutar uppskatta alla de små saker som du brukade älska om honom, du sluta ha galen sex hela huset, slutar du ta hand om dig själv och ditt utseende, du slutar vara ganska för honom, du börjar äta massor av skräpmat, titta på TV-serier och du får otroligt fet.

Sen undrar du varför du blev dumpad? Inte undra. Var inte en av dessa kycklingar som tar saker för givet. Förföra din pojkvän - varje dag - igen.

Det är vad en perfekt flickvän gör. Detta kommer att motivera honom att arbeta på sig själv och för att hålla jämna steg med dig. Kärlek är inte bara given - du måste lägga lite möda på att hålla den, och hjälpa den att växa ytterligare.

20. Träna regelbundet

Ju bättre du ser, desto bättre kommer du att känna i din egen hud, och mer attraktiv kommer du vara på din pojkvän. En perfekt flickvän ger sitt bästa för att komma i form - och sedan hålla dig i form. Ser bra ut för honom och du kommer att vara den perfekta flickvännen i hans sinne. Här är några anledningar till varför du bör träna varje dag.

21. Vara feminina

Borta är de dagar när kvinnor var kvinnor och män var män. Nu kvinnor blir manlier varje dag, och killar beter sig som totala förlorare utan självförtroende eller beslutsamhet. "En god människa är svårt att hitta" - så säger de, men enligt många män, får en bra, sexig, feminin kvinna vara ännu svårare att hitta.

Numera kvinnor tar hand om sig själva mindre och mindre, de får slösas bort, kasta upp på gatan, dricker mer öl än killar (motbjudande), en del inte ens rakning. Det är cool och allt, men inte min kopp te. En perfekt flickvän är feminin, hon vet hur man ska bära sig själv, och beter sig som en riktig lady (offentligt, men inte i sovrummet).

Återigen, jag säger inte att du ska gå tillbaka till köket och leva efter de hemmafruar "guide från 50-talet, men ändå, de flesta män älskar en söt, sexig kvinna som tar väl hand och vet hur man ska bära sig själv.

Där du går. Ge detta till någon kille, och han kommer att komma överens om åtminstone 18 av 21 tips - de är det som gör en flickvän fantastiska. Tillämpa det du kan för att din relation och du kommer se en omedelbar förbättring. Prova dessa tips och se själv.

Allt jag har sagt är något minst 90% av killarna kommer att enas om att det är något de skulle överväga "perfekt" i en flickvän, men ett genombrott ny video avslöjar överraskande faktor som kan göra hela skillnaden i en relation och få, om några kvinnor (eller män) vet om det.

Nyckeln till att hålla din man i kärlek är att förstå honom på ett djupare, psykologisk och känslomässig nivå, och lära sig hur de subtila saker du säger till honom påverkar honom långt mer än du kan föreställa dig.

Om du är frustrerad med din man kommer kallt, tappa intresset, eller drar sig undan, då den här videon är ett måste titta på:

Klicka här för att upptäcka vad män i hemlighet vill, men de kan aldrig berätta.

Aktuella artiklar