4 tecken på att han är otrogen mot dig

Du har en magkänsla att något är fel. Han har förändrats. Du känner dig arg, bedragen, sårad... Men du kan inte vara säker på och det är att döda dig. Här är några tecken på att kommer att svara på din fråga: är han otrogen mot mig?

4 tecken på att han är otrogen mot dig

Du är i en relation under en tid nu och du vet att din partners beteende väl. Han känner dig i ditt bästa och ditt sämsta och du känner dig trygg.

Plötsligt börjar saker att förändras. Vid första du inte ens uppmärksamma vad som händer. En natt, du ligger i sängen och du kan inte sova. Du har som magkänsla att något är fel. Du börjar spola tillbaka scener från senaste veckorna och den träffar dig, han kan vara otrogen!

Du kan inte vara säker på om du inte fånga honom, men denna idé håller dig på natten. Hur kan du veta om han är otrogen mot dig eller inte?

Det finns tecken på att han är otrogen, men innan vi börjar lista dem tror hårt, kanske han bara är trött och stressad från jobbet.

Om du är säker på att det är något konstigt som händer här är 4 tecken på att han är otrogen:

Ett. Han betalar extra uppmärksamhet till dina behov

Detta är på grund av känslan av skuld. Han vet att han svikit dig, och det är hur han behandlar denna skuld. Han kan också börja duscha dig med presenter. Detta tecken är vanligt för de tidiga stadierna av affären.

2. Han är ständigt plocka slagsmål

Jo, han behöver en anledning, någon anledning att storma ut ur detta förhållande. Han kommer att försöka provocera dig att säga något som han kan använda som en värdefull anledning att lämna. Det skulle vara mycket lättare, för att inte tala mänskligt, att bara titta dig i ansiktet och säger att det är över.

Tre. Hans smak i mat, musik, filmer och böcker plötsligt ändras

Jo, han känner som en tonårspojke och vill behaga den andra kvinnan. Han vill komma nära henne.

4. Hans berättelser inte vettiga längre


Jo, naturligtvis gör de inte för att han ljuger. Förr eller senare kommer han att glida eftersom han kommer helt enkelt att glömma vad han sa till vem. Kommer du ihåg när du var tonåring och ljugit för dina föräldrar när du ville gå ut med pojken? Det är ganska mycket fallet här.
Dessa tecken behöver inte alltid betyda att han är otrogen. Tänk på dem som varningsflaggor. Din magkänsla kommer sällan ljuga.

Om du inte vill gå igenom våndan av att läsa skyltar och gissar att du kan alltid bara fråga honom och lista honom de skäl som stöder dina rädslor. Om han är man nog att han kommer att berätta sanningen. Om du tror att han fortfarande ljuger sparka ut honom ur huset och gå ut med dina vänner.

Aktuella artiklar