Det är inte över förrän det är över - så gör dig kristallklart

Avsluta ett förhållande vanligtvis är inte lätt. I många tillfällen, slutar det inte det ögonblick du bestämmer dig för att bromsa upp. Om din relation var längre än ett par veckor, gjorde du förmodligen ett bestående intryck på din pojkvän i ett eller annat sätt.

Det ainand # 8217, t över förrän itand # 8217, är över och # 8211, så gör dig själv kristallklart

Vissa män kan ha svårt att acceptera att du inte vill se dem längre. Ibland kan du ge omedvetet ut tvetydiga tecken som de kan tolka på ett felaktigt sätt, och anser att de fortfarande har en chans med dig.

Här är några råd om hur man göra ditt ex att förstå att det är över.

Det finns ingen gråzon i en bryta upp. Det är svart eller vitt och du bör vara så tydlig om det som möjligt

Detta kan ses tydligt, men med de rätta orden kan göra en stor skillnad när du bromsar upp. I min praktik har jag talat med kvinnor som var orubblig om att inte såra sin partner, så de försökte bromsa upp genom att be om'' mer utrymme'' eller använda liknande vaga fraser. Använd dem inte, och vara så tydliga som möjligt. Om du inte vill vara i ett förhållande längre, bör du komma ut och säga det.

Det finns olika sätt hur du kan bromsa en relation. En broms är upp något annat.

Om du fokuserar på presentationen och inte det centrala budskapet, kan din fd pojkvän se bromsen som en paus, och inte en definitiv splittring upp. Bli inte förvånad om han, i det här fallet, fortsätter att ringa dig och försöker att bo i ditt liv.

Att bryta upp är liknar ta av ett bandage - om du försöker att ta det långsamt, oftast kommer du sluta med mer smärta.

Undvik inte honom, undvik beter sig på ett sätt som ger honom blandade signaler, som att vara alltför personlig

Vid alla kostnader, undvika textning honom några dagar efter bromsen upp, frågar hur han mår och vad som händer. Jag borde inte påpeka att man inte bör göra det på natten, efter att du hade ett par drinkar. Men, även om din relation är över, kommer ditt ex pojkvän sannolikt att finnas kvar. Så ska du inte undvika honom oavsett vad.

Om du verkligen vill kommunicera, göra det genom att kalla honom eller träffas för en lunch, men försök att agera som om han är din vän, inte din fd pojkvän. Prata inte om'' gamla goda tider'' och inte väcka minnen.

Spel är för barn, så om du bryr dig om den här killen, sedan bestämma dig och avgöra om det är över eller inte.

Du är den som bestämt sig för att avsluta din relation, inte honom. Var ståndaktig och beslutsam om ditt beslut, och inte frestas att ge honom en annan försök. I ditt sinne, måste du vara säker på att allt är över mellan er två. Om din säker på det, kommer det att visa i din inställning till honom. Om du inte är, kan man lika gärna uppmana honom att hålla fast vid att hoppas och tro att, kanske, kommer du att ta honom tillbaka.

Detta betyder inte att du bör vara livrädd om du fånga dig själv att tänka på honom. Det är helt normalt att spela ut relationen i ditt sinne, framför allt under perioden direkt efter bromsen upp. En undersökning från 2011. som involverade mer än 1000 deltagare visade att 74% av kvinnorna tror att de tycker om sitt ex för mycket. Ytterligare 76% av kvinnorna har tittat upp ett ex på internet. Funderar ditt ex förväntas. Inte agerar på dessa tankar är avgörande om du vill att han ska förstå att det är över.

Om du står bakom ditt beslut, kommer han så småningom meddelandet och gå vidare.

Aktuella artiklar