Föra tillbaka mig från WE

Minns du det ögonblick du träffade din pojkvän? Oddsen är du inte letade efter honom på den tiden, som kärlek ofta in i våra liv när vi minst anar det. Stanna och minns kvinnan du var, bara några timmar innan han trädde din värld.

Föra tillbaka mig från WE

Var du extra säker? Fokuserade på livet? Var den tid som nu har ägnat honom en gång ägnas åt fritidsintressen? Vad sägs om din hälsa? Har du tillåter en välskött diet att plötsligt vara sida spåras av måltider ut med din beau?

Det är lätt att låta spänningen i en ny relation för att ta över våra liv och låta allt annat faller isär. Men detta blir lätt en vana som är varken bra för dig eller din relation. Även om du kan hitta dig själv mitt uppe i smekmånaden fas, tar det inte lång tid för att resultatet av att försumma andra prioriteringar för att börja ytan.

Din chef kan märka en brist på entusiasm, kan dina vänner känner dig distansera sig själv, och dessa jeans kanske börjar få lite för hårt. Nu i fall du tänker att allt som är värt att uppleva kärlek till fullo, tänka två gånger. Medan kärlek är en av de största sakerna livet har att erbjuda, är du verkligen rättvist att din betydande andra? Trots allt, när du träffade honom du var en starkare, mer självsäker dig.

Falling in förhållandet komfortzon skulle lämna honom längtar efter den kvinna han en gång kände. Här är några tips för att få tillbaka till den ursprungliga dig, samtidigt som en glad och sund relation.

Hitta din plan

Betoning på ordet DITT. Minns du när du visste vad du ville i livet? Eller var åtminstone på väg att upptäcka det? När vi kommer in i en relation "min plan" snabbt blir "vår plan" och samtidigt skapa ett liv tillsammans är ett underbart äventyr, kan du förlora en bit av sig själv i övergången.

Titta tillbaka på dina planer och verkligen fråga dig själv "vad målen har jag gett upp?" och börjar vidta åtgärder för att komma tillbaka på rätt spår. Fastställa tidsgränser för dig själv. Män älskar en självständig kvinna och veta vad du vill och gå efter det kommer definitivt att återuppväcka branden i din man.

Skaffa en hobby

Vad är det en sak som skulle krossa ditt hjärta om du aldrig skulle kunna göra det igen? Vad är nåt ni brukade göra som gjorde att du känner dig levande? Det är dags att plocka upp det igen. Oavsett om det är målning, matlagning, eller helt enkelt utforska, är det viktigt att ha denna passion i ditt liv. Efter allt, hobbies är bara en pusselbit som gör oss till dem vi är. Om du inte har en hobby innan det är dags att skaffa en.

Kolla in sajter som Groupon eller LivingSocial att prova nya erfarenheter till ett överkomligt pris. Vem vet, kanske du en ivrig trapets konstnär i hjärtat. Det finns bara ett sätt att ta reda på. När du har fått riktigt bra på din hobby, prova på det som ett par. Ser du i handling på det du gör bäst att vara säker på att imponera på honom, och erfarenhet kommer att ge honom mer insikt om vem du är på insidan.

Ha en "me dag"

Oavsett om vi erkänner det, behöver vi alla en "me" dag, en hel dag till dig en gång i veckan där du stänger av mobilen, logga ut Facebook, och njut av ditt eget företag. Satsa på en lång drive, fånga upp några läsning, gör dig själv en fin middag, eller njuta av ett varmt bad.

Se till att det du gör är så lite spänning som möjligt. Med denna tid att mogna ut har en tredelad effekt, du kommer inte att vara på kanten så mycket som kommer att orsaka dig att ha mer tålamod med nära och kära, kommer du att känna mindre hektiskt, och veta att du kan njuta av ditt eget företag kommer att eliminera någon nöd som kan uppstå när man inte är tillgänglig. Snabbt din vibe kommer att bli mer "jag vill ha dig" och mindre "jag behöver dig." Män tycker att mycket attraktiv.

Inte diss inte flickorna

Chansen finns att du har sett damerna mindre eftersom att hitta Mr Right. Verkligen försöka hålla detta från att hända. Kom ihåg vem det var som hade ryggen när alla andra Mr Rights visade sig vara Mr suger. Alltid vara säker på att få tid för flickorna. Glöm aldrig sina födelsedagar, eller speciella händelser och göra det till en vana att ha damernas kväll minst två gånger per månad. Ikapp på Greys Anatomy tillsammans eller ens ha en månatlig poker kväll kommer att erbjuda några mycket terapeutiska fördelar.

Se också till att "flickan tiden" inte blir "Låt mig berätta hur bra min pojkvän är" tid. Oavsett om de håller med om din smak i män eller inte, är chansen det är inte därför du blev vänner. Ställ frågor till dem om deras liv och lyssna. Erbjuda råd och stöd när det behövs och faktiskt värderar din tid med dessa vackra damer. Var tacksam att du har så många underbara människor i ditt liv.

Inte tar flicka tid för givet kommer också att gynna din relation. Genom att veta att du går ut och njuta av din tid ute med dina vänner, kommer han att känna sig mer bekväm att göra samma sak med hans. Detta hjälper till att skydda relationen från eventuella känslor av skuld eller dom.

Ta hand om dig själv

Vi lever i ett samhälle där hur vi ser effekter hur vi känner oss själva. Våra ansträngningar för att se bra ut i huvudsak bygger på idén om att hitta en partner, och när vi har hittat en, dessa insatser minskar snabbt. Ta dig tid att utvärdera sig själv.

Du behöver inte gå på någon extrem diet och förlora 20 pund, men se till att du är så frisk och stark som du vill vara. Är du nöjd med ditt utseende? När var sista gången du unna dig en mani / pedi eller en ny outfit? Eller kanske prova att nya frisyr du har funderat på ett tag. Några känslor jämför lämnar en frisörsalong med ett fantastiskt utseende som du älskar.

Vad du än gör se till att du gör det för dig. Älska dig själv innebär att respektera dig själv tillräckligt för att ta hand om dig själv, och presentera ett utseende som matchar hur du känner dig på insidan till världen. Han kommer att respektera din hängivenhet att titta och må bra.

Ta tillbaka datum natt

Kom ihåg den gamla goda tiden? De dagar då han brukade plocka upp dig för en romantisk kväll på stan, och överraskningar och romantik var fortfarande en vanlig företeelse. Sedan någonstans ner linjen att allt ersattes med ta ut mat och CSI repriser? Älskling, du är lika värt ansträngningen nu som du var då.

Även om det är underbart att känna sig bekväm nog med någon för att kunna njuta av lugna kvällar, få alla framträder upp och flirta hela natten med varandra är fortfarande stor. Kom upp med roliga idéer som ni båda skulle njuta. Ägna en kväll varje vecka som en icke-förhandlingsbar datum natt. Detta gör att du vet trots hur upptagen dina två scheman är du alltid göra tid att göra något speciellt.

Prova dessa enkla steg nästa gång du känner "inte så att du" och du, och din relation, kommer att känna sig återupplivas på nolltid!

Aktuella artiklar