Hur att behålla passionen i ett äktenskap: 5 stora idéer

Nytt är intressant, är gamla tråkiga. När vi gifta oss, går vi in ​​i en ny värld av relationer. Vanligtvis, de'' nya'' delar blir mindre frekvent, och det kan verka som om de tråkiga perioder småningom börja ta upp en allt större del av din dag-till-dag aktiviteter. Här är några tips hur man håller den tristess av dina sovrum och sexliv.

Hur att behålla passionen i ett äktenskap: 5 stora idéer

Ett. Överraska ofta

Alla gillar trevliga överraskningar. Förbered nya för din partner så ofta du kan, och försöker hårt för att överraska dem med petitesser som små presenter, resor väg, eller vad han eller hon tycker. Detta är ett säkert sätt att få oväntade nuggets av lycka i de dagliga rutinerna, och åtminstone för en liten stund, försäkra att de får en paus från deras oro och bekymmer.

Lyckliga människor har sexliv som är mer givande, så gör ditt bästa för att glittra lite av att lycka på din partner, och du kommer att känna resultat på mer än ett sätt.

2. Ge utrymme

Ibland kan sätta lite utrymme mellan dig och din partner hjälpa till att förbättra intimitet. Detta kan tyckas motsägelsefullt, men du behöver bara komma ihåg att en gång (förmodligen, kommer du att ha mer än ett minne) när du kände överbelastade i en relation. Människor som känner sig kvävd inte göra bra älskare.

Så, tvinga inte dig själv på din partner om du tror att han eller hon behöver utrymme. Ge dem lite andrum tid, och erkänner deras individualitet. Efter det kommer de att dras gradvis tillbaka till dig, ännu mer passionerat än tidigare.

Tre. Experiment

Det kan verka som om du provat allt och fick reda på exakt vad du gillar och ogillar för länge sedan. Men, titta på din smak i maten. Det är nästan garanterat att du nu gillar olika saker i jämförelse med dina matvanor för 10 år sedan - de rätter du älskade tillbaka sedan kan verka ointressant nu, samtidigt, på samma gång, de du hatade så nu smaka gott.

Detsamma kan sägas om din sexualitet. Det växer och förändras tillsammans med dig, så glöm aldrig att försöka och försöka igen saker i sovrummet, eller köket, eller ens en öde parkeringsplats.

4. Bryta de mönster

I början av den här artikeln, diskuterade vi hur'' nya'' lätt blir'' gamla''. Men, behöver detta inte vara fallet. Vi finner tristess (mestadels) i upprepning. För de flesta av oss, bekanta och välkända åtgärder, även de i sovrummet, ger en viss trygghet och säkerhet. Aldrig mindre, kan samma känslor förvandlas till en tråkig rutin som upprepar sig om och om igen.

Make love, gosa, och somnar. Bryt dessa mönster, och låt dem inte bli gällande regler. Vakna upp din partner med kyssar i mitt i natten. Gosa i timmar innan de har samlag. Ändra och skriva dessa regler, och sedan ändra dem igen. Om du aktivt arbeta på det, kommer ditt sexliv få en boost av energi och spänning.

Fem. Prata

Prata med din partner, man eller hustru, även om allt i ditt äktenskap verkar helt klart för dig. Prata om dina sexuella erfarenheter, även de du tränar tillsammans i flera år.

Förstå varandra, uttrycka dina känslor och tankar så mycket du kan är avgörande för att upprätthålla passionen i äktenskapet. Lyssna till din älskade, och försök att förstå, även om du inte håller. Sex mellan människor som är öppna och ärliga är det bästa du kan få från ett äktenskap.

Låt oss veta vad du tycker i kommentarerna nedan!

Aktuella artiklar