Hur du får din pojkvän att begå

Som ni kanske har hört, män är inte mycket annorlunda från barn, oavsett hur gamla de är. Precis som barnen går in i en fotboll kurs och sedan svårt och inte mycket underhållande och avsluta, män göra samma sak i relationer. De slutade. "Hur du får din pojkvän att begå" är en mycket liknande fråga till "Hur får ditt barn inte avsluta en afterschool aktivitet." Och svaret är detsamma - att hålla det lätt och underhållande.

Hur du får din pojkvän att begå

Ett. Håll det ljust

Om du vill att ditt barn att utöva en sport de precis börjat träna, ordnar du dem inte att göra en match med en nationell liga lag. Om du vill ha en man som inte kan åta sig att begå, frågar du inte honom om äktenskap i den första perioden av din relation.
Skulle du ta en tjej bara av Fat läger till en baddräkt tävling? Nej? Tja, ska du inte göra en man som just hittat ordet "flickvän" i ordboken träffa din mamma.

Inte ständigt fråga honom om barn, äktenskap, bo tillsammans, helgdagar etc. Håll den lätt och underhållande, som jag har sagt tidigare. Ingen vill är att göra SAT: s för resten av sitt liv, särskilt inte barnsliga män.

Få honom att känna att detta är en semester som han kunde vara på för resten av sitt liv.

2. Var inte desperat

Om han känner att han är det sista tåget du kan fånga, kommer du att missa tåget. Ha ett liv. Om du vill ha honom att begå till dig, det är du som behöver engagera dig först. En man är inte det väsentliga i livet. Inte den här mannen, inte den mannen. Livet handlar mycket om att leva. Och leva det till fullo. Om du spenderar en hel del tid att tänka på honom begå, kan det bara vara att du har för mycket tid på händerna. Starta ett främmande språk kurs. Hjälp de behövande. Inreda ditt hus. Lär dig att spela piano. Gör något för dig själv, 'cus om du inte kommer att göra något för dig själv, du verkligen inte kan förvänta sig någon annan att göra det åt dig.

Inte agera som en tråkig ungmö som finns bara liv syfte är att få en kille att begå.

Tre. Få upptagen

Nu när du inte har för mycket fri tid på din hand, allt blir så mycket lättare! Han vill umgås med grabbarna? Det är bra, du har en gitarr lesion, kunde du inte se honom ändå!

Dagen efter, han fortfarande inte kan se dig? Det är bra, ville du inte honom till. Du måste öva gitarr så att du lär dig att spela något annat än "Smoke On The Water." Åh tro mig, kommer det att finnas rök.

Det enda sättet att göra en unge vill avsluta sin fotboll kursen är att först säga att du inte kan betala för det, ergo han måste sluta. Ta bort sin leksak och han kommer att vilja spela med det!

Få honom att flytta från sin skola, kommer han att sakna hans lärare. Och små pojkar inte någonsin växa upp. Det är bara en annan leksak i ärendet.

Och om han fortfarande inte kan begå?

Om du verkligen vill ha en pojke, överväga att ge födelse till en!

Aktuella artiklar