Presentera din pojkvän till dina föräldrar

Det är svårt att gage när exakt rätt ögonblick för att få ditt nya beau hem för att möta föräldrarna. Även om det finns några generella tumregler om tidsramen och om din pre eller post Facebook tjänsteman, är verkligen varje situation unik och därför rätt tid att ta saker till nästa nivå kommer att vara olika för varje par.

Presentera din pojkvän till dina föräldrar

Tänk, ser inte varje kille uppfyller de föräldrar som ett steg in i ett seriöst förhållande. Också hålla i minnet, vissa män tror att möta föräldrarna är en röd flagga att de är på väg att dras ned altaret. Så hur hanterar en tjej en sådan känslig situation? Frukta inte, är Google här för att hjälpa. Har vi inte alltid ryggen flicka?

Första stopp och verkligen fundera på vad denna introduktion betyder för dig.

Gör inte detta möte hända eftersom du känner att du har varit tillsammans länge nog, eller för antingen din pojkvän, eller dina föräldrar, eller båda pressa dig in i det. Efter allt detta är ditt förhållande också och även om de slog bort det väl inget av det kommer frågan om förhållandet rör sig med en hastighet som du är både bekväm med.

Din relation med din familj kommer att vara en viktig faktor i ditt beslutsfattande process vid denna tidpunkt. Till exempel, om du bor nära din familj, och ser dina föräldrar och syskon är en vanligt förekommande i ditt dagliga liv då introduktionen inte blir så stor grej.

Personligen du kommer att vilja kunna tillbringa tid med din pojkvän och samtidigt bibehålla den typ av relation du har vant sig med din familj, och ibland gör att introduktionen tidigt kommer att rädda dig från att behöva välja planer mellan de två.

Även detta kommer att låta dig veta om du slösar bort din tid med denna killen tidigt. Om din familj är en viktig, ofta, och icke förhandlingsbar faktor i ditt liv och din man inte är bekväm med det är det bättre att du vet nu än senare.

Dessutom, om Metting är inte en stor sak i ditt eget sinne, och inte bära mycket vikt då måste du låta honom veta i förväg. Detta sätt han inte börja tänka att det betyder mer än det gör, och börjar få freaked med Road Runner takten i relationen.

Om din familj bor utanför stan eller ens av staten, och besöken är reserverade för helgdagar och speciella tillfällen då denna introduktion kommer att vara en ganska viktig. Om mötet kräver både dig som reser ut ur staden tillsammans gör så att detta inte är första gången du gör det.

Inte varje par går bra med reser tillsammans, ofta gånger den stress det kan leda till några ganska viktiga argument.

Om du har ännu att ta reda på hur du och din man beter sig i en sådan situation, är nu inte tid att testa det. Du vill göra ett gott första intryck som ett par, och slåss i dina föräldrars hem eller runt dem kommer definitivt att göra det motsatta. För att inte nämna en gång att första intrycket är gjord är det svårt att ångra, något som du kanske vill överväga för framtiden för relationen.

Har du nämnde här killen förut?

Förhoppningsvis, om inte dagen före ett besök eller introduktion förmodligen inte kommer att ge familjen tillräckligt med tid att bearbeta och ge en rättvis chans att din kille. Låt dem veta när du är bekväm att du har börjat se någon. Sedan nonchalant nämna släppa honom i konversationer från tid till annan, kanske till och med har honom säga hej på telefon eller FaceTime först. Detta sätt när de möter din familj kommer redan att vara bekväm med tanken att den här mannen verkar vara en stabil del av ditt liv, och du kan ta det därifrån.

Är det någon som du kan verkligen se en framtid med?

Tänk, vill du att din familj att ta den här killen på allvar. Så om han är bara en i en parad av pojkvänner din familj har vant sig och förväntar försvinner två månader senare, kan man inte riktigt klandra dem för att borsta honom. Om inte situationen är som vi tidigare sagt, där en tidig introduktion vettigt, ta lite tid innan talan beau hem. Låt oss säga att det "L" ord bör ha minst tappats först.

Se till att du menar så mycket för honom som han betyder för dig. Lägg ner de ökade färgade glasögon och stoppa och analysera situationen. Är han på samma sida som du i denna relation eller är du tio steg framåt.

Är du gör denna introduktion eftersom du tror att det kommer att leda till samma introduktionen?

Om så, sluta nu tjej, eftersom du inte är redo. Om han inte föreslå träffa din familj i första hand, har eller ännu nämna några planer på att föra dig hem för att träffa sin familj då vi föreslår på allvar att du tar en stund att omvärdera din relation eftersom du inte går i samma takt. Ta del av vem du har träffat hittills på hans sida.

Kanske du inte har träffat föräldrarna ännu men har du träffat någon familj alls? Vänner? Medarbetare? När du stöter på någon som han vet hur lång tid tar det för honom att göra inledningen, och exakt hur han introducerar dig? Är du hans flickvän eller gör han bara säga ditt namn? Dessa är alla allvarliga viktiga frågor att ställa dig själv innan du tar hem honom till föräldrarna. Kom ihåg, bara för att han sa ja betyder inte att han är redo.

Han kan ha sagt det ut att vara artig eller helt enkelt inte vill såra dig. Det är okej om han inte är redo ännu, bearbetar alla dessa typer av saker i sin egen takt. Men om du rusar honom som lätt kan leda till känslor av förbittring, och kan göra mer skada relationen än bra.

Låt inte detta möte vara slutet allt och vara allt för din relation.

Om du inte är 14, bör vem du dejtar inte längre vara upp till dina föräldrar. Du är en vuxen kvinna nu, visa lite ryggrad och göra dina egna beslut i livet. Denna introduktion är inte att avgöra om de kommer att gilla honom tillräckligt för dig att stanna med honom. Du hittade varandra, du är lyckliga tillsammans, har du gjort så här långt, och verkligen det är allt som räknas.

Så låt detta möte vara mer av en deklaration för dig själv och din betydande andra att han läggs in i alla aspekter av ditt liv. Se till att han känner sig tillfreds, ge honom lite bakgrundsinformation så att han inte känner mig som en främling, och framför allt låta den stackars killen vet att detta är inte ett jobb intervju. Detta behöver inte vara en scen från en Ben Stiller film.

Det kan verka som en hel del att tänka på innan du tar det steget, men du vill göra vad som är bäst för din relation. Alla i mötet kommer att gå men det är tänkt att gå så låt dig inte stressen över det för mycket, och som alltid lycka till från oss här på Google. Känn dig fri att dela i kommentaren nedan hur mötet gick, och något lite kul eller intressanta erfarenheter från att ha tidigare pojkvänner "träffa föräldrarna."

Aktuella artiklar