Tio tecken han behöver gå

Kärleken är blind. De ökade färgade glasögon blivit väldigt bekväm mycket snabbt, men innerst inne vet vi alla när vi inte behandlas rätt. Vi blir vana vid de nya slagord "Jag vet innerst inne att han är en bra kille," "vi har varit tillsammans så länge," "Jag har aldrig träffat någon som honom." Låter det bekant?

Tio tecken han behöver gå

Grunden för alla dessa problem är att du inte älskar dig själv tillräckligt, och du inte uppskattar ditt värde och på grund av detta du tillåter någon att behandla dig med mindre respekt än du förtjänar. Även vägen till egenkärlek kan vara en lång och lärorik erfarenhet, och kan ta år även att uppnå, är det första steget att befria dig från giftiga relationer. Här är några tecken på att din man behöver för att packa sina väskor, så att du kan gå vidare med att uppskatta dig själv.

Ett. Han vet ingenting om dig, eller vad du gör med ditt liv

Hur kan detta vara? Du har varit tillsammans i flera år och han fortfarande inte verkar veta något om dig personligen. Inte din favoritfärg, inte vilken film du dör för att se, eller ens vilken välgörenhet du frivilligt för. Om du har varit med den här killen under en tid nu och han vet fortfarande inte något av de verkliga detaljer som gör dig unik, han lyssnar inte eller uppmärksamma vad du har att säga honung. Var uppmärksam på det nästa gång du sätter dig ner för ett samtal. Är det grunt, meningslöst småprat? Diskuterar ni sällan dina förhoppningar, önskningar och drömmar? När du pratar om dessa saker, är han upptagen med sin mobiltelefon eller zonindelning ut? Det är för att han inte har något intresse av vad du har att säga. Han kan säga att han älskar dig men det är tanken på att han älskar, inte riktigt dig. För att verkligen älska dig, skulle det betyda egentligen veta dig, något som han kanske inte har något intresse av att göra. Kanske är han bara intresserad av sex.

2. Han talar fruktansvärt till eller om sin mor

Under vissa omständigheter kan en man som hade en riktigt dålig barndom med en mamma som verkligen inte var en bra förälder. Men om denna kvinna tog sig tid och ansträngning för att lyfta honom och ge honom och han fortfarande talar om henne som om hon är ingenting, det är dags för honom att gå. Detta är den kvinnan som bar honom och födde honom och brydde sig om honom, kvinnan som skötte honom när han var sjuk och vårdas varje snitt och blåmärken. Om han inte uppskattar det, betyder det att han tror att han hade rätt till allt detta. Vilket betyder att han känner sig berättigad till någon vänlighet eller speciell sak du ska göra för honom. Förvänta dig inte något av det att bli uppskattad, du kan fortfarande vara på sin lista över klagomål i slutet av dagen. Om du inte vill bli behandlade som sin mor så är det dags för dig att komma ut. Nu.

Tre. Han kommer att spendera massor av pengar på sig själv, men inte ett öre om du

Om han spenderade 375€ dollar på någon ny leksak för sig själv och du hittar dig själv att dela upp kostnaden för din födelsedag middag, är den här killen papperskorgen. Det är inte att du inte kan försörja dig själv, eller att en man ska betala för allt för dig. I själva verket under loppet av en relation är det uppfriskande och modernt att se varandra som jämlikar. Men om han inte har några pengar problem spendera på sig själv och tänker två gånger... kanske till och med tre gånger innan spendera hälften så mycket på dig, betyder det att han värderar sig själv mycket mer än du. Han har all rätt att skämma bort sig själv från gång till gång, men om förstöra sig själv kommer långt innan förstöra dig, du är helt enkelt inte en prioritet i hans liv. Vänja sig vid hans lycka kommer före din.

4. Du kan inte ens skämta om en framtid med honom

Vissa män är långsam när det kommer till engagemang, men om den här killen blir upprörd med dig så mycket som skämtar om en framtid med honom är det för att han inte ser någon framtid med dig. Du är helt enkelt en rolig distraktion, ett sätt att fördriva tiden. Denna killens engagemang frågor är rotade så djupt att han är borderline allergisk. Om du inte letar efter en engagerad relation med någon heller, så bra. Mer makt till dig. Det finns massor av människor som tycker det roligt och lätt engagemang gratis dating. Men om det är någon som du faktiskt kan se en framtid med och du håller andan tills han är redo att slå sig ner, älskling du kommer att kvävas.

Fem. Han kommer inte att ta hand om dig när du är sjuk

Om han ger dig en rad som "Jag vill bara att du ska få din vila" eller "Jag är bara inte bra med sjuka människor," låt det vara det sista samtalet du någonsin göra honom. Denna killen är inte pausa eller saktar ner sitt liv för något, inte ens en sjuk flickvän. Om du har varit tillsammans under en kort tid (2-3 veckor) kanske låta detta en bild, men om du har varit tillsammans ett tag, vad är det man tänker? Om din man inte är villig att stå för dig när du inte känner ditt bästa, kan han dra åt helvete. Som Marilyn Monroe sa "Om du inte vill ha mig på min värsta, förtjänar du inte mig på mitt bästa."

6. Han dricker för mycket eller knarkar

Detta kanske inte verkar vara den största affären just nu, speciellt om din man är en "fungerande missbrukare." Men om han insisterar på att stoppa hela dagen för en drink, eller kanske har en tillfällig relation med droger, låt dig inte luras. Hans problem kommer troligen bara bli värre, och det kommer att påverka ditt liv. Addiction i en partner kan leda till otrohet, skuld, fysisk och psykisk misshandel och mer.

Varje kvinna har den sida som vill tro på det goda, den sida som tror att du kan fixa honom, att under det hela han är en bra kille och om han sparkar vanan, är någon annan kvinna kommer att få din bra kille. Det finns den möjligheten, och egentligen finns det inget fel när det kommer till att vilja stå fast vid din man igenom en tuff tid. Tänk, om han inte tror att han har ett problem och har ingen önskan att söka någon form av professionell hjälp, kan du inte ändra honom. Förändring kan egentligen bara ske från personen själv och om det finns någon önskan om att till att börja med, du slösar bort din tid.

7. Han ber dig att ändra din personlighet

Om din pojkvän hävdar att du generar honom när du agerar på ett visst sätt i offentligt, eller föreslår att du ändrar en del av din personlighet, eller ofta begär att du börjar att klä på ett annat sätt... dumpa honom. Älskling, du är perfekt precis som du är. Han visste vad han gav sig den andra han gick in i relationen, och försöka förändra dig är helt enkelt inte kommer att flyga.

Du förtjänar inte den här killen, du förtjänar mycket bättre. Det finns en man där ute som absolut avgudar sättet du klär dig, att du gör roboten på fester, eller att du glömmer slutkläm på skämt. Det är någon som letar efter en tjej som är precis som du. Ju mer du slösa din tid med denna idioten, desto längre tar det för Mr Right. Minns Bridget Jones dagbok? Han kommer att gilla dig... precis som du är.

8. Du har permanent anses det drama queen

Detta verkar vara nationalsången av ett hål pojkvänner överallt. Det andra du börjar att ta upp något i relationen som stör dig, även om det är på ett artigt eller vänligt sätt, blir du "The Drama drottning."

Tydligen du inte är tillåtet att ha några negativa tankar eller känslor mot relationen. Det finns några fall där en flicka kan få alltför dramatisk, men om du kommunicerar på ett tydligt och vuxen sätt, du är inte attackera eller anklagande, så det är inte du. Så när han börjar märka dina enkla förfrågningar som "tjat" eller din uttrycka att du är sårad som "är en drama queen," vet den här killen är jävlas med ditt huvud. Han vet vad jag ska säga för att styra ditt beteende. I en sund relation bör båda parter känner sig fria att uttrycka vad de behöver för att uttrycka, och om han gör dig skyldig för att sedan sparka honom till trottoaren.

9. Han är i massiv skuld

Inte tala om den genomsnittliga skulden som kommer med livet, saker som college, medicinska räkningar, kanske han hjälpte även att ta över en del hans familj skuld. Men skulden som kommer från alltför stora utgifter på oseriöst saker med pengar han vet att han inte har. Den här killen är allt om föreställningen. Han behöver de materiella sakerna att göra sig se bra ut, även om han inte förtjäna det.

Det är ett allvarligt tecken på osäkerhet, att han bara känns som han kan mäta upp om han har blanka saker och han kommer att sätta sig i skuld för att få det. Detta visar också tecken på någon som behöver omedelbar tillfredsställelse, trots konsekvenserna. Kombinera de två och du har den främsta egenskaper "en fuskare. Spara själv heartache och slag mot din kredit värdering och få ut medan du kan.

10. Dina vänner kan inte stå honom

Inte bara en eller två som inte kan stå honom, men alla av dem, alla av dem hatar din pojkvän. När du fråga dem om deras åsikt antingen de är alltför verbal om hur fel den här killen är för dig eller de ger dig den gamla "Om du är nöjd är jag nöjd."

De är inte nöjda. Ingen vän är glad att se sin nära vän med någon som behandlar dem fel. Dessa är de personer som känner dig bäst. Även om de kanske inte alltid vet vad som är exakt rätt för dig, kommer de alltid vet vad som är fel för dig. Skär dem en paus och rädda dem från att någonsin behöva höra hans namn igen (eftersom du pratar om honom en hel del) och bara bli av med honom flicka.

Vad tycker du? Skulle din kille få starta? Varför ja, varför inte? Vad är något du inte tolererar i ett förhållande? Dela dina tankar nedan.

Aktuella artiklar