Topp 5 coolaste första årsdagen presenter till din man

Om din första bröllopsdag närmar sig och du banka huvudet mot väggen, försöker lista ut vad som är den bästa gåva, här är fem riktigt bra förslag för dig!

Topp 5 coolaste första årsdagen presenter till din man

Enligt den traditionella tidslinjen för årsdagen gåvor, är år ett papper, vilket bör begränsa valet för dig, och kanske även få dig att bli kreativ med gåvor såsom:

Ett. Hemgjorda kupong bok

Ta dig tid att göra en massa söta små kuponger för saker du vet att han gillar, liksom rygg gnuggar, massage, allt från det breda utbudet av könsrelaterade aktiviteter och mer. Dessa är naturligtvis saker du förmodligen att göra tillsammans med eller utan kuponger, men att göra det till ett litet spel bara gör det roligare. Och dessutom gör en riktigt cool första årsdagen gåva som sätter lite snurr i den gamla traditionen!

2. En bok

Om han tycker om att läsa, är en bok alltid en stor gåva. Så, eftersom han är den person du har varit gift med i nästan ett år nu, är du skyldig att veta om han är läsning typen. Vilka är hans favorit genrer, författare etc. Om du tror att han skulle uppskatta en riktigt bra bok, kommer du all information du behöver för att få honom perfekt!

Tre. Biljetter

Hej, de är gjorda av papper är inte de... Så, de definitivt passar temat. Vissa människor tycker att denna typ av gåva lite för opersonligt men gör det personligt sätt som gör det rätt. Liksom, om du vet vad hans favoritsport lag, band, är platser, du kommer att kunna överraska honom med de rätta biljetterna. Going for en liten resa med din make kan vara riktigt trevligt, plus, som inte bli upphetsad om att ta lite ledigt?

4. En målning eller en affisch

Igen om du känner hans smak och tror att något liknande kommer att uppskattas och omtyckt av din man dessa kan vara riktigt coola gåvor. Para ihop dem med en fin ram och låta honom välja plats att hänga den och han definitivt kommer att bli spännande.

Fem. Presentkort

Han kanske har en favorit klädaffär? Vad det än är, presentkort är alltid riktigt praktiskt att få, speciellt om du är lite osäker på vad exakt är det som han vill ha eller behöver. Det kanske inte är den mest romantiska gåvan av alla men det är säkert den mest användbara. Om du går med denna du ger din hubbie en chans att få vad han vill för sig själv och njuta av det.

Aktuella artiklar