Vad gör du om han är otrogen

Du har precis fått reda på den hårda sanningen - han är otrogen mot dig. Dina känslor och tankar gör en stor virvel av förtvivlan och förvirring. Du vet bara inte vad jag ska göra. Vi är här för att hjälpa dig att reda ut dessa tankar och känslor.

Vad gör du om han är otrogen

Du har misstänkt en tid att han är otrogen. Du har läst skyltarna men du bara behövde ett solitt bevis. Och du har det. Han är definitivt otrogen mot dig.

Du känner oss svikna, arga, även någon gång börja skylla dig själv för att inte vara kvinna nog för honom. Allt är disigt, du tycker du drunknar i se av förtvivlan. Du vill göra något, för att visa honom hur han skadar dig, för att få honom att känna på samma sätt. Detta är allt förståeligt, men det är rätt väg att gå?

Följ våra 3 steg och lär dig vad du ska göra om han är otrogen:

Fråga dig själv om du vill bo med honom

Denna fråga bör vara din utgångspunkt. Om du verkligen älskar honom och vill bo med honom måste du lugna dina känslor och tänka rationellt. Jag vet att detta är en mycket svår sak att göra, men om du vill nå ditt mål måste du först förlåta honom. När du förlät otrohet kan närma sig honom lugnt och inleda konversationen.

Om du behöver, besöka ett äktenskap / förhållande kommunalråd.

Så prata med honom


Du bör inte konfrontera honom, men du måste vara fast och låta honom veta hur han har sårat dig. Initiera inte en kamp för att han kommer att ta det som en ursäkt för att rättfärdiga sina handlingar.

Var förberedd! Han kan säga att du var problemet. Be honom att förklara i detalj. Om han inte kan eller om hans historia är full av inconsistences han ljuger. Tänk mycket svårt om du fortfarande vill ha honom runt huset nu att han har fuskat och ljugit.

Om du ser att det finns någon verklig skada på hans sida som orsakas av att du försummar honom, arbeta på att förändra det.

Återigen, besöka ett äktenskap / relation kommunalråd om du känner att du inte kan laga skadan.

När ska man ge upp

Saker behöver inte alltid gå den vägen vi planerat. Du bör lära dig när du ska sluta försöka och acceptera att det är över. Det finns människor där ute, både män och kvinnor, som är eviga fuskare. Också, kanske han bara inte älskar dig längre, och det skulle inte vara rättvist att ingen av er att vara fast i ett förhållande / äktenskap utan ömsesidig kärlek och respekt.

Vad som är mycket viktigt i situationer som dessa är att du erkänner att du har gjort allt i din makt för att rädda ditt förhållande. Skyll inte dig själv för att du har gjort det bästa du kan och det bästa du visste i det förhållandet. Vissa människor bara känner inte igen det.

Alltid ge dig själv en chans att träffa någon som kommer att älska dig och respekterar dig och som kommer att vårda varje dag spenderas med dig.

Aktuella artiklar