Vad man inte ska göra när han är otrogen

Om du misstänker att din partner gör något bakom ryggen, det finns inget sätt att vara säker på om du inbillning eller om något verkligen händer.

Vad man inte ska göra när han är otrogen

Om vi ​​eliminera löjliga alternativ som följer honom eller hyra en privatdetektiv, som alltid slå tillbaka och bör inte tas på allvar, är de dåliga nyheterna att det finns inget sätt du kan veta säkert. Även om du konfrontera honom och fråga honom direkt, kan du alltid oändligt ifrågasätta huruvida han var sanningsenlig.

Så, låt oss förbereda sig för det värsta, och säga att du har rätt - låt oss föreställa din man var eller är otrogen.

Men, i stället för att undersöka vad man ska göra i en sådan situation, låt oss vända på problemet!

Här är några tips om vad man inte ska göra när han är otrogen.

Vore det finns rök...

Du ska aldrig köra själv galen undrar om han hade sovit, eller ens om han fortfarande sover med en annan kvinna. Enligt statistiken, mellan 30 och 60% av gifta par i USA lider av otrohet i någon form eller form, och med all sannolikhet, är detta antal ännu större. Också, statistiskt, män är mer benägna att fuska. Om vi ​​kombinerar dessa två uppgifter, det finns en god chans att din dåliga magkänsla inte är missriktad. I själva verket bör du alltid titta efter 4 tecken på att han är otrogen mot dig.

Naturligtvis finns det en hel del situationer där hans märkliga beteende beror på andra händelser i hans liv. Men ha i åtanke att var det finns rök, oftast, finns det eld.

Undvik tvivel

Som jag påpekade i början, är det tvivel oundviklig. Jag såg detta beteende i de flesta kvinnor jag pratat med - när du slutar lita på din pojkvän eller make, det är verkligen svårt att gå tillbaka till ett tidigare tillstånd av ömsesidigt förtroende i er relation. Oroande och inte gör något åt ​​det är som att springa i cirklar - du kontinuerlig rörelse, och på samma gång, kommer ingenstans.

Om tvivel uppstår, ska du inte fundera på det. Bestäm om du litar på din man, eller om du tror att han är en fuskare.

Du gjorde något fel

Vad du än gör, aldrig, aldrig skylla dig själv. Tro mig, detta är en enkel väg ut, även om det kanske inte verkar så. Andra gissa själv i varje konversation, tänker du gjorde något fel som sköt din man i armarna på en annan kvinna - varje tanke som det är helt enkelt inte sant.

Du kanske vill tänka så här så att du kan undvika den obehagliga tanken på att förlora honom och att komma till den plats där du inser att det inte var ditt fel, och att din relation är över.

Att välja att leva i en illusion, särskilt en där du stack skuld på dina axlar, inte bör vara ett alternativ när han är den som troligen är otrogen.

Öga för öga

Samma som med att försöka undvika att känna skuld, bör du även undvika känslan hämndlysten. Bestämmer inte lura dig själv när du tror att han är otrogen. Komma tillbaka på honom kan se ut som ett tilltalande alternativ, men kommer bara att skada dig i det långa loppet. Otrohet ska inte besvaras med mer otrohet - det kommer bara att ge en annan fuskare och att kunskap kommer säkert försämra din självbild.

Å andra sidan, om du hade fel och han var inte otrogen, föreställa sig hur skulle du känna dig veta att du är fuskare, och inte honom.

Aktuella artiklar