3 hetaste resmål

Alla tjejer borde gå på en varm semester minst en gång i sitt liv. Definitionen av hot kan variera, men det finns vissa saker som är universella. Läs om tre hetaste semesterorter.

3 hetaste resmål

Ett. Karibisk kryssning

Det blir inte mycket varmare än en lyxig kryssning runt Karibien. Det kostar en hel del, men varje krona du spenderar på en resa som denna kommer att vara värt det.

Tänk på det - en lyxkryssare med mycket mat och så många saker att göra. Du behöver inte ens att gå av fartyget, men när du gör det - oh boy, kommer du att bli förvånad! Föreställ dig den vackra stränder och laguner som tar andan ur dig. Lokala köket varje ö på vägen är en riktig pärla.

Under tiden kan du njuta av all den lyx i ett kryssningsfartyg - fina restauranger, pooler, massage, badtunnor, kanske tennis eller golf. Om du planerar att gå med dina barn, välja en kryssning som erbjuder en hel del roligt för barnen.

I vilket fall som helst, cruising runt Karibien är en varm semester du kommer att njuta.

Ta en titt på den här videon, och se hur du kan få fantastisk tid på ett kryssningsfartyg runt Karibiska öarna.

2. Rom, Italien

Resa Italien är något du absolut måste göra. Konsten kommer att förvåna dig, folket kommer att överraska dig och köket kommer att göra din mun vatten. Många människor väljer att besöka Venedig och Verona, du skulle kunna vara annorlunda och besöker Rom.

Rom är huvudstad i Italien och det ligger i hjärtat av landet. Det är också den största och mest befolkade staden så förbereda publik och liv. Allt i Rom är en syn värd att se, du kommer inte vet var du ska börja din rundtur.

Ett besök på Colosseum är ett måste, liksom ett besök i Pantheon. Rom är helt enkelt fylld med arkeologiska platser kan du vila ögonen på. Naturligtvis är det inte allt om sightseeing, Rom erbjuder också kul nattliv och fantastisk mat.

Kolla in videon nedan, och ta reda på top 5 saker du har fått se och göra i Rom.

Tre. Rio de Janeiro, Brasilien


Rio är staden där den berömda karnevalen äger rum. Det är den näst största staden i Brasilien och din nästa heta semestermål.

Allt om Rio är varm, och jag menar rykande het. Vädret vi talar om vädret eller folket i Copacabana och Ipanema stränder, kommer du att älska allt om Rio.

Ta en promenad ner till Copacabana Promenade, eller åka linbana till Sockertoppen. Berget reser sig över staden och erbjuder en fantastisk utsikt över stränderna, havet och staden själv. Om du är i bergsklättring, är Sockertoppen platsen. Det finns även andra extrema sportaktiviteter som skärmflygning och hängflygning.

Statyn av Kristus Frälsaren, en av de nya sju underverk i världen, stiger också ovanför Rio. Det är en tredje högsta statyn i världen, 130ft lång och en symbol för brasiliansk kristendomen.

Rio de Janeiro, som vi alla vet, erbjuder ett mycket roligt, och inte bara om du är där under karnevalen. Samba skolor arbetar hela året. Brasilianska folket älskar att dansa. Hit samba klubbarna på kvällen och gå med lokalbefolkningen som de slappna av och dansa. Hett!

Kolla in videon nedan, och se hur du kan ha mycket tid under karnevalen i Rio.

Aktuella artiklar